automatizovaná obchodní strategie
Obchodování s roboty Obchodování Tipy

5 tipů, jak obchodovat (nejen) na býčím trhu.

Coinrule nejenže vám umožňuje vytvářet vaše automatizované obchodní strategie, což výrazně snižuje náklady na používání pokročilých nástrojů pro vaše obchody. Díky Coinrule můžete svému obchodnímu plánu dát konkrétní pravidla a snadno je dodržovat. Žádné emoce nebo jiné předsudky pocházející z vyvíjejících se podmínek na trhu neovlivní vaše obchody!

V tomto článku se, jsme podrobně popsali, jaké jsou nejlepší tipy pro řízení cyklu, který začal na kryptotrhu v dubnu. Všichni čekali, až Great Bear market skončí, ale většina si uvědomila, že také obchodování na býčím trhu není tak snadné, jak se zdá.

U každého z tipů vysvětlím jak Coinrule vám může pomoci zlepšit vaše obchodní zkušenosti.

Nakupujte NÍZKO, prodávejte VYSOKO

Pohotově reagovat na rychlé pohyby cen, ať už nahoru nebo dolů, může být velmi obtížné a vyžaduje to strávit spoustu času před obrazovkou připravenou k odeslání objednávky. S Coinrule, můžete vytvořit strategii pro automatický prodej nebo nákup coinů, když cena výrazně klesne nebo vzroste. Stačí si vybrat, jaké parametry hledáte a jaké Coinrule vymění za vás.

Coinrule automatizovaná obchodní strategie
Získejte částečný zisk ze svých držeb, když cena stoupne výše

Někdy jsou kryptoměny velmi volatilní, takže na vašich coinech mohou vzniknout skvělé příležitosti k nákupu nebo prodeji. Ať už jde o hromadění vašich oblíbených coinů nebo o zisk z pozice, nejlepším přístupem je naplánovat strategii a nechat bota, aby ji okamžitě provedl na trhu.

Podívejte se na celkový obrázek

S Coinrule, můžete nastavit časový rámec, který lépe vyhovuje vaší obchodní strategii. Objednávky můžete naplánovat až jednou za čtyři týdny, abyste si mohli naplánovat velmi dlouhodobou strategii akumulace.

koupit bitcoiny každý týden
Akumulujte BTC každý týden po dobu jednoho roku, pokud je splněna cenová podmínka

Před spuštěním pravidla můžete definovat, kolikrát chcete, aby se pravidlo provedlo. Maximální počet, kolikrát pravidlo může, je 10000 XNUMX, to znamená, že svou strategii můžete bez obav plánovat na dlouhodobý časový horizont.

Disciplína! Disciplína! Disciplína!

No.. když dáte své obchodní strategii právo PRAVIDLA, to vnese do vaší metody disciplínu a výsledky se výrazně zlepší.

Nezbytnou součástí vašeho obchodního plánu je například velikost objednávky. Velikost objednávky má přímý dopad na riziko vašeho obchodu. Někdy můžete být v pokušení zvýšit částku k nákupu, protože vaše důvěra v obchod je vysoká. Špatně! Přehnaná sebedůvěra je jednou z nejnebezpečnějších chyb, kterou může obchodník udělat.

S Coinrule, můžete definovat hodnotu objednávky v USD nebo omezit částku jako část vašich dostupných prostředků. V tomto případě, pokud vybíráte BTC peněženku a nastavujete určité procento k nákupu, algoritmus podle toho vypočítá částku.

Kupujte coiny za pokles ceny
Definujte procento dostupných prostředků pro každý obchod

Nenechte se okouzlit mořskými pannami

Přidávání nových coinů do vašeho portfolia je velmi přitažlivé. Pokaždé, když objevíte novou minci s vysokým potenciálem a rušivým obchodním modelem, rádi byste se této příležitosti chytili. Bohužel víme, že jen malé procento kryptoměn dlouhodobě přežívá, zejména mezi těmi, které jsou relativně v dřívější fázi.

Přidání nových coinů do portfolia samozřejmě přináší více příležitostí a zvýšení diverzifikace, takže obecně to není špatná strategie. Vždy byste měli provádět náležitou péči a průzkum.
Coinrule umožňuje obchodovat pouze s těmi mincemi, které již vlastníte ve své peněžence. Tímto způsobem neriskujete, že si koupíte nějaký shitcoin a budete toho později litovat! Máte plnou kontrolu nad aktivem, se kterým algoritmus obchoduje.

Buďte připraveni se nudit, nebo NE!

Čím nudnější je pro vás nakupovat a prodávat své coiny, tím více jste odtrženi od svých emocí, a to zvýší vaši ziskovost.

Na druhou stranu by obchodování obecně nemělo být nudné! Coinrule přidává k vašim aktivitám „zdravou“ zábavu.

automatizované obchodní strategie kryptoměn
Zkontrolujte výkon svých pravidel v reálném čase

Vždy můžete testovat nové strategie s naší Demo Exchange a brzy s naším nástrojem Backtesting. Své strategie a výnosy můžete sdílet s naší obchodní komunitou. Plánujeme také představit výzvy a soutěže, jejichž cílem bude dozvědět se více o obchodování a zvýšit své dovednosti!

Zůstaňte naladěni a
Obchodujte bezpečně!