logo blockduo
Obchodování s roboty

Hodnocení Blockduo Coinrule Mezi Top 3 Crypto Trading Bot Pro kryptoměnu

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit, že Blockduo hodnoceno Coinrule mezi 3 nejlepšími crypto trading botje k dispozici pro investory.

"Coinrule se zaměřuje na jeden z nejdůležitějších faktorů, pokud jde o automatizované obchodování s kryptoměnami; uživatelská zkušenost. Zjistili jsme, že většina systémů je složitá a postrádá intuitivní design – Coinrule jde do míst." – Blockduo

Top 10 kryptobotů podle Blockduo

Blockduo je online publikace založená v roce 2019, která se zaměřuje na to, aby byla kryptoměna snadno srozumitelná a zároveň poskytovala upřímné a nezaujaté pohledy na rozšiřující se trh s digitálními aktivy a její přední produkty/služby.

Včetně Coinrule mezi špičkou crypto trading bots představuje další poděkování za práci, kterou celek Coinrule tým se nasazoval během několika posledních měsíců. Usilovně pracujeme na tom, abychom umožnili každému obchodníkovi vybudovat automatizovaný obchodní systém tím nejjednodušším způsobem.

Každý by měl mít přístup k pokročilým, ale snadno použitelným nástrojům pro správu svých investic. Díky logice If-This-Then-That můžete implementovat i tu nejpokročilejší obchodní strategii bez kódovacích dovedností během několika minut.

Právě jsme vydali novou a vylepšenou verzi naší platformy, která umožňuje vytvářet pravidla, která vyhovují potřebám každého obchodníka. Více si o tom můžete přečíst zde!

Nyní pracujeme na přidání technických ukazatelů do našich strategií. A brzy bude k dispozici zcela nový nástroj pro zpětné testování.

Plánování, budování a provozování automatizované obchodní strategie pro vaše krypto aktiva nebylo nikdy jednodušší!

Zůstaňte naladěni! 😎