Kryptoautomatizované obchodování

Nejslibnější kryptoměny v roce 2019

Rok, který právě skončil, se ukázal jako velmi dobrý bouřlivý pro všechny, kteří investovali do kryptoměn, protože většina aktiv zaznamenala ztráty mezi 80 až 95 % z jejich historických maxim.

To byla krutá lekce pro začínající investory, kteří hledali snadné zisky, což přinutilo velký počet z nich opustit trh, protože nebyli schopni nést žádné další ztráty.

Co se však stalo s parabolickými kryptoměnami vzestup a pád v roce 2018 se neliší od toho, co dříve zažilo mnoho jiných aktiv na finančních trzích: rychlé zhodnocení cen, nafouknutí bubliny, která když praskne, má dopad na všechny zúčastněné společnosti.

V době cenové deprese paráda příležitosti vznikají pro ty, kteří mohou vybrat ty projekty s lepším potenciálem a solidnější nabídkou hodnoty. Následuje můj výběr kryptoměnových tokenů a coinů, které podle mého názoru mají potenciál být v roce 2019 velmi úspěšné.

Binance Coin (BNB)

Jednoduché nástroje pro obchodování s kryptoměnami

Binance je bezpochyby první kryptoburza na světě podle mnoha metrik. Kromě zaznamenání nejvyššího zobchodovaného objemu (30denní objem podle Coinmarketcap), Binance je umístěn jako jeden z nejinovativnějších a nejtransparentnějších podniků v krypto-prostoru. Jejich cílem není pouze fungovat jako směnárna za tokeny a coiny, ale stát se skutečným katalyzátorem rozvoje kryptoměnového a blockchainového průmyslu a pracovat na jeho celosvětovém přijetí.

Vytvoření Binance Labs určených k financování a podpoře nových startupů, Binance Academy propagující hluboké znalosti technologie Blockchain, Binance Výzkum poskytující vysoce kvalitní analýzy a zprávy a Binance Charity Foundation jsou vedlejší projekty, ale přispějí k významné strategické výhodě proti konkurentům jako širší přijetí kryptoměn pokračuje.

Katalyzátor

Začátkem roku 2019 bude Binance první „centralizovanou“ burzou, která přepne svůj provoz na plně decentralizovaný systém s vysoce výkonným prováděním obchodů, které umožňuje potvrzení transakce do 1 sekundy.

Projekt BNB token hrál ústřední roli v úspěchu společnosti (podněcování soutěží a podpora držení tokenů za účelem získání slev na transakční poplatky) s velmi solidním tokenomika a brzy bude hrát ještě významnější roli v operacích burzy.

Chainlink (ODKAZ)

Coinrule vyrábí nástroje pro obchodování s kryptoměnami

Jednou z největších výzev pro kryptoměny a obecně pro technologii Blockchain je nedostatek každodenní aplikace v případech použití v reálném světě a v současnosti minimální propojení mezi „skutečným“ a „krypto“ světem.

Mezi projekty, které to s největší pravděpodobností brzy vyřeší, patří Řetěz, což je „věštec pro chytré smlouvy“ pro decentralizované aplikace. Oracle je validátor dat, který kontroluje, zda jsou data zadaná do blockchainu správná. Samotné blockchainy mohou ověřovat pouze data, která jsou již „on-chain“, což znamená události, které se staly na blockchainu. To je zase značná brzda při implementaci nových funkcí a vývoje spojujících blockchainy s případy použití v reálném světě.

Jednoduše řečeno, hodnota mnoha blockchainů založených na chytrých smlouvách je radikálně zlepšit efektivitu při uzavírání dohod mezi dvěma nebo více společnostmi díky povaze blockchainů, které jsou odolné proti neoprávněné manipulaci.

Ve skutečnosti to v současnosti často selhává, protože společnosti působí v „reálném světě“ a většina dohod zahrnuje data „mimo řetězce“, jako jsou převody peněz (např. SEPA systém), údaje o výrobě produktů, dodávky fyzického zboží, údaje o inflaci a tak dále. Na rozdíl od dat „on-chain“ taková data „mimo řetězce“ nejsou odolná proti neoprávněné manipulaci a mohla by být zmanipulována, čímž podkopává centrální hodnotu Blockchainu. K vyřešení tohoto problému potřebují Blockchains nějaký druh datového zdroje třetí strany (věštec) k importu externích dat a spouštění inteligentních smluv.

Chainlink umožňuje decentralizované aplikace, známé také jako dApps, k interakci s „reálnými“ daty a provádění transakcí prostřednictvím rozhraní API třetích stran. Chainlink řeší problém díky připojení API ke všem datům, se kterými decentralizované aplikace interagují prostřednictvím Chainlink Smart Contracts, což konečně otevírá možnost vývoje hybridních systémů architektur založených na Blockchainu, které aktivně interagují s událostmi, které se dějí v „reálném světě“. K potenciálu Chainlink je však třeba přidat ještě více.

Projekt si klade za cíl nejen propojit blockchainy se skutečným světem, ale poskytne také řešení interoperability pro kryptosvět, „propojující“ různé blockchainy, které by jinak nebyly schopny vzájemně interagovat. Abychom uvedli příklad, představte si výhody pro celý kryptoprůmysl, pokud by si řetězce Ethereum a Bitcoin mohly vzájemně vyměňovat data bezpečným, bezpečným a decentralizovaným způsobem.

Katalyzátor

Mainnet Chainlink měl být spuštěn koncem roku 2018 a brzy se očekává velké oznámení o novém datu spuštění. Když se podnikne tento velký krok, poskytne další hodnotu a přiláká více investorů. Je třeba poznamenat, že cena tokenu vykázala v posledních měsících ohromný výkon a zaznamenala nová historická maxima z hlediska BTC, něco, co není snadné najít během Medvědí trh.

Kromě toho má společnost dlouhou historii navazování partnerství se solidními poskytovateli API a velmi pravděpodobně bude tento trend nadále zvyšovat počet možných budoucích případů použití.

waves

Coinrule vyrábí nástroje pro obchodování s kryptoměnami

Další širokou kritikou kryptoměn v roce 2018 byl nedostatečný pokrok dosažený vývojovými týmy. Na druhou stranu tým Waves získal v roce 16 2016 milionů dolarů (dlouho před Velkým ICO-Hype) a v roce 2017 úspěšně dodala plně fungující decentralizovanou burzu  a  od té doby stále přidávají funkce.

Kromě DEX s více krypto a FIAT bránami je Waves rychlý a škálovatelný Blockchain umožňující levné transakce, umožňující hladké nasazení personalizovaných tokenů během několika minut, efektivní systém sázek založený na stovkách uzlů a desítkách Pools, Multi -sig peněženky a nedávno zavedla chytré účty a inteligentní aktiva do své hlavní sítě.

Významná je zejména aktivace inteligentních aktiv, protože obsahují skripty, které umožní zmrazení aktiv, umožní zařazení na bílou listinu/černou listinu konkrétních adres pro implementaci kontrol a omezení převodů aktiv, zdanění a kontroly dvojic aktiv, takže tokeny budou obchodovány pouze za vybrané měny. . Zatímco mnohé z toho jde proti základnímu étosu decentralizovaných a cenzuře odolných veřejných blockchainů, Waves positioning je zaměřen na případy obchodního použití, které vyžadují úplnou a okamžitou shodu s předpisy.

Waves se staví jako komplexní krypto-ekosystém podporovaný strukturovanou a kvalifikovanou společností, která za ním stojí. Všechno v waves lze spravovat prostřednictvím aplikace pro stolní počítače, online klienta, mobilní aplikace a rozšíření pro Chrome, což ukazuje zaměření na design uživatelského prostředí, který je v současném kryptoměnovém světě vzácný.

Katalyzátor

Tým Waves oznámil spuštění Tokenomica, platformy, jejímž cílem je radikálně zjednodušit vydávání bezpečnostních tokenů. Toto je v poslední době „žhavé téma“ a bude stále důležitější, protože hráči, jako jsou soukromé společnosti, instituce a investiční fondy, budou mít konečně nástroje, které potřebují, aby mohli přejít ke skutečné tokenizaci svých aktiv.

Prvním důležitým důsledkem bude možnost provozovat globální regulovanou nabídku tokenů, která bude v souladu s místními předpisy a bude moci uplatnit všechna nezbytná omezení požadovaná na aktivum. Pravděpodobně to bude nejen významný milník pro Waves Roadmap, ale pro široký kryptoekosystém obecně.

Kromě toho společnost Waves zajistila kolo financování ve výši 120 milionů dolarů na vývoj Vostoku. Vostok umožní vytváření soukromých blockchainů založených na povoleních založených na rychlém a spolehlivém protokolu Waves-NG a bude představovat dokonalý podnikově orientovaný nástroj umožňující společnostem plně těžit z bezpečnosti a soukromí technologie Blockchain.

Podle vývojového týmu bude tento nový vývoj znamenat významný krok směrem k WEB 3.0, kde nové internetové technologie budou formovat a zlepšovat nové formy podnikání.

hádanka (ENG)

Coinrule vyrábí nástroje pro obchodování s kryptoměnami

Soukromí bylo ústředním tématem od počátku éry blockchainu. Nicméně je jen málo projektů, které mohou skutečně poskytnout skutečnou míru utajení transakcí. Přední projekty zaměřené na „ochranu soukromí“, jako jsou Monero, Zcash a Dash, se stále zaměřují pouze na transakce, což znamená, že jejich případy použití jsou omezené.

Jedním z hlavních projektů, jejichž cílem je přidat vysokou míru soukromí ke složitějším výpočtům (Smart Contracts), je Enigma. Vývojový tým tvrdí, že „buduje Enigmu jako vrstvu ochrany soukromí pro decentralizovaný web“. Více než kdy jindy v dobách, jako je tato, to vypadá jako něco, co je naléhavá potřeba. První zjevnější aplikací bude nasazení dohod mezi stranami kombinující nefalšovatelnou povahu Smart Contracts a ochranu soukromí, kterou nabízí protokol Enigma.

Společnosti zabývající se Big Data navíc každou sekundu analyzují obrovské množství informací a většinu těchto dat lze považovat za velmi „rozumné“ a stojí za to je chránit se značným stupněm soukromí. Některé obchodní případy by měly mít povinnost přidat tuto vrstvu ochrany osobních údajů do svých operací, jmenovitě společnosti zabývající se léčivy a genomikou, osobními údaji, úvěry nebo obecněji internetem věcí.

Když Enigma plně nasadí svůj Secret Smart Contract, decentralizované aplikace budou moci zpracovávat citlivá data, což výrazně sníží riziko vystavení citlivých dat neoprávněným stranám. Plný potenciál tohoto nástroje bude uvolněn v kombinaci s Enigma Data Marketplace, která je již aktivní a funkční, kde budou tato data vyměňována bez rizika ohrožení jejího soukromí.

Katalyzátor

Vývojový tým uvedl, že zpoždění v nasazení dalšího milníku na cestovní mapě, Discovery, bylo způsobeno tím, že partneři nebyli připraveni jednat jako aktivní uzly. Bylo učiněno rozhodnutí upřednostnit dlouhodobý růst před krátkodobými riziky. Tato verze je v podstatě MVP tajných smluv a bude znamenat plnou integraci Enigmy s Ethereum Mainnet.

Určitě to bude změna hry a prokáže skutečný potenciál projektu. Další významný stimul by navíc mohl přijít ze strany partnerství. Společnost hodně spoléhá na stabilní a spolehlivé partnery (nejvýznamnější je Intel) a očekává se, že v nadcházejících měsících přibudou noví partneři.

HOLOChain (HOLO)

Coinrule vyrábí nástroje pro obchodování s kryptoměnami

Holochain je jedním z těch projektů, které jsou natolik vizionářské, že je téměř nemožné je popsat, aniž bychom zapomněli uvést nějaký (byť zásadní) aspekt jejich podstaty. Holochain můžeme shrnout jako výpočetní systém, který umožňuje vývojářům vytvářet jakýkoli druh aplikace, aniž by vyžadoval nějakou centralizovanou organizaci. Tyto aplikace poběží v síti peer-to-peer, jejíž uzly bude široká škála zařízení, včetně jakéhokoli moderního smartphonu.

Je důležité poznamenat, že Holochain je není založeno na Technologie blockchain je ale mnohem více v souladu s tradičními sítěmi peer-to-peer, jako je Tor. Na rozdíl od blockchainů, které závisí na nalezení shody mezi všemi uzly o stavu účetní knihy, se Holochain zaměřuje na hledání shody ohledně infrastruktury a DNA jakékoli dané aplikace a poté umožňuje uživatelům vytvářet tuto aplikaci na základě tohoto konsenzu. Holochain jako takový není zaměřen na data, ale na uživatele a k problému stále větší centralizace internetu zaujímá především (decentralizované) aplikace.

Jeden z hlavních rozdílů mezi Holochainem a jakýmkoli jiným projektem souvisejícím s kryptoměnami spočívá ve filozofii, která je jeho základem. Holochain se definuje spíše jako „distribuovaná“ síť než jako „decentralizovaný“ protokol pro dApps, jako je Ethereum. I když se rozdíl může zdát malý, je to jeden z hlavních pilířů projektu.

Holochain distribuuje výpočetní výkon mezi mnoho uzlů a nechává je působit jako nezávislé hráče v systému a snaží se vyřešit problémy se škálovatelností, které ovlivňují protokoly založené na Blockchainu. Stejně jako ve starých peer-to-peer sítích, čím více aplikací bude vyvinuto na Holochainu, tím více uzlů bude mít motivaci k účasti a tím více výpočetního výkonu bude přidáno do sítě, takže bude rychlejší a bezpečnější. .

Dalším významným rozdílem, který odlišuje Holochain od jiných blockchainových projektů, je odmítnutí konsenzuálních mechanismů, jako je Proof-of-Work nebo Proof-Stake ve prospěch přístupu de facto Proof-of-Service, ve kterém ti uživatelé, kteří plní úkoly pro ostatní uživatelé dostanou odměnu v Holo Fuel. Kolem těchto nových „peněz“ projekt očekává vybudování zcela nového hodnotově orientovaného ekosystému a komunity.

Katalyzátor

Opět, stejně jako u jiných projektů, bude spuštění Mainnetu znamenat zásadní okamžik pro rozvoj Holochainu. Pravděpodobně více než u jiných projektů to však bude také příležitost prokázat, že skvělý nápad, který inspiroval zakládající tým Holochain, je technicky proveditelný. Možná to přijde ještě letos, ale mezitím se očekává, že vývojový tým dodá další důležité milníky.

Jedním z nejdůležitějších z nich je dodání prvních HoloPortů, specifických předkonfigurovaných zařízení, která nabídnou úložný a výpočetní výkon potřebný pro aplikace běžící v síti a která svým vlastníkům udělují odměny Holo Fuel. Některé z prvních aplikací, které budou spuštěny, budou HoloVault, HoloChat, Fractal Wiki a Errand, které pomohou rozšířit již tak rozsáhlou a velmi aktivní komunitu Holo.

Všechny tokeny, o kterých jsem psal výše, lze obchodovat na Binance a používat je Coinrule můžete vylepšit své obchodní zkušenosti na pokročilejší úroveň!

Co je to Coinrule

Coinrule umožňuje vytvářet pravidla obchodování, která se automaticky spouštějí na vašich oblíbených burzách.
 
Coinrule můžete snadno vyvinout svá vlastní obchodní pravidla a strategie a nastavit je tak, aby se spouštěly automaticky. Je to „jestliže-to-pak-to“ pro obchodování s kryptoměnami, které vám umožňuje plánovat obchodování s kryptoměnami, než abyste museli sedět hodiny před grafy. Nejlepší ze všech? 

Nejsou vyžadovány žádné kódovací dovednosti, což znamená, že je může používat každý Coinrule.

Zaregistrujte se k bezplatné zkušební verzi: www.coinrule. Io
Následuj nás na:
Twitter: @CoinRuleHQ
Instagram: @CoinruleHQ

UPOZORNĚNÍ

Nejsem analytik ani investiční poradce. Vše, co zde uvádím, je čistě orientační, informační a vzdělávací. Všechny informace obsažené v mém příspěvku by měly být nezávisle ověřeny a potvrzeny. Nemohu být shledán odpovědným za jakoukoli ztrátu nebo škodu způsobenou na základě těchto informací. Uvědomte si prosím rizika spojená s obchodováním s kryptoměnami. Vlastním pozice v mincích citovaných v článku jako součást širšího diverzifikovaného portfolia kryptoaktiv.