Kryptoautomatizované obchodování

🚀 Je letos apríl?

Dominance tržní kapitalizace BTC od roku 2018 do roku 2021, % (VYPOČÍTANO PODLE TRADINGVIEW) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Kdybych vám řekl, že skutečná Altseason ještě ani nezačala, první, co vás napadne, by určitě bylo, "To musí být aprílový blázen!".

Tato myšlenka je docela fascinující, protože na trhu se již obchoduje mnoho mincí pořád vysoká hodnota během tohoto býčího trhu. Je těžké si představit, že většina vzestupu je stále před námi. Pokud se však obrázek, který tento graf zobrazuje, vyvine tak, aby byl přesný, mohly by mít altcoiny v nadcházejících měsících hodně co dohánět.

Podle dominance bitcoinu vypadá trh s altcoiny stále podhodnocený ve srovnání s Bitcoin . Přidejte do rovnice, že duben je historicky pozitivní měsíc pro kryptoměny, a výsledek může být výbušný.

Tento článek si můžete prohlédnout na Velký posun.

Existují alespoň dva prvky, které by mohly poskytnout solidní podporu této tezi. Bitcoin se silně odrazila od nedávných poklesů a nyní se obchoduje těsně pod klíčovou rezistencí, která, pokud by byla prolomena, posunula by ji rovnou na novou cenu objev . Kromě toho mají některé mince s velkou kapitalizací stále dostatek prostoru, aby je mohli dohnat Bitcoin . Vidět Ethereum , Zcash a Litecoin, mezi nejpozoruhodnější případy.

Pokud jste nedávno získali nějaké zisky, byla to rozumná volba, která vás vedla k tomu, že jste měli likviditu na akumulaci těch coinů, které ještě nečerpaly. Tyto mince pravděpodobně předčí Bitcoin v krátkodobém horizontu, což vám umožní skládat více Bitcoin v budoucnu. Dokud dominance bitcoinu zůstane pod 60, nákup strategií poklesu nabízí nejlepší profil rizika a odměny. Ale nikdy nezapomeňte řídit svá rizika.

Je to koneckonců aprílový týden!