Kryptoautomatizované obchodování

Alt-Seasons Change

Memy jsou zábavné. Mohou být ziskovou příležitostí. Mohou to být ale i velmi rizikové investice. Zítra se vždycky může objevit další meme, pustíte se do něj také? Hledáte solidnější alternativy?

Kryptoprostor se vyvíjí rychlostí světla a kapitál přes noc přetéká z jedné mince do druhé. Krypto prostředí se každým dnem stává složitější a nové vznikající projekty nahrazují jiné s menší přitažlivostí. Jakmile pochopíte, jak peníze proudí na trhu, budete lépe předvídat a zachytit hlavní cykly.

Vše je otázkou úhlů pohledu. Na býčím trhu není nákup coinu, který má dvojnásobný nárůst ceny, tak dobrou investicí jako jiný, který se zvyšuje 2x. Pak samozřejmě musíte počítat s větším rizikem poklesu, ale výsledek můžete zvrátit ve svůj prospěch správným systémem řízení rizik.

Pokud jste zmeškali Meme sezóna a nedávné Metaverse sezóna, jaký je další velký obchod? Graf z tohoto týdne ukazuje výkon vybraného koše coinů (SOL, MATIC, AVAX, BNB a FTM) versus Ethereum.

Sezóna Vrstva 1 a Vrstva 2

Coiny Layer-1 a Layer-2 zaznamenaly na začátku roku 2021 obrovskou adopci. Jakmile se trh ve druhé polovině roku začal ochlazovat, investoři a obchodníci vydělali, což vedlo k vážné korekci. Po dlouhé době konsolidace po propadu tyto mince L2 a L1 jen stěží odcházejí.

Jako skupina nyní opět výrazně převyšují Ethereum. Je to širší rizikový signál, který by mohl vést k silné Altseason, pokud by se bitcoiny na chvíli udržely v obchodování stranou.

Nejlepší ze všech? Ethereum nakonec nevypadá špatně. S jeho dominancí, která se chystá vypuknout, se potenciál pro vysoce kvalitní mince zdá být ještě vyšší.

Dominance etherea