Pokročilé indikátory na Hitbtc
Kryptoautomatizované obchodování

Automatizované obchodování na Hitbtc – pokročilé indikátory jsou nyní k dispozici na Coinrule

Jsme rádi, že to můžeme oznámit automatizované obchodování na HitBTC je nyní výkonnější se zapnutými technickými indikátory Coinrule.

Pokročilé indikátory vám umožňují sestavit pravidla, která se přizpůsobí podmínkám trhu na třetí nejvýše postavené burze podle dostupných obchodních párů. HitBTC podporuje více než 900 kryptografických aktiv což vám umožní spustit některá z nejvýkonnějších pravidel na obrovském množství mincí na trhu. 

HitBTC je jednou z nejvíce zavedených, nejbezpečnějších a inovativních směnáren pro kryptoměny s pokročilou integrací API poskytující ultrarychlé provádění. Neustále přidávají nové žetony a dávají vám neomezené možnosti, jak zvýšit své výnosy.

Nové obchodní strategie

V kombinaci s přidáním pokročilých strategií, které využívají technické ukazatele, jsou příležitosti nekonečné. 
Nyní můžete vytvářet automatizované obchodní strategie HitBTC klouzavé průměry a Index relativní síly.

Strategie, jako je ta níže, zahrnují výkonné technické indikátory spojené s CoinruleFunkce „jakékoli mince“ běží na více než 900 mincích. Odemkněte obrovské možnosti, jak zachytit jakýkoli pokles na trhu!

automatizovat obchodování na HitBTC
Pokročilé indikátory na HitBTC pro nákup dipů

Vytvořte si vlastní pravidlo pomocí Coinrule's všestranný editor pravidel nebo si prohlédněte naše nejvýkonnější strategie v knihovna šablon . Zjistěte více o nespočetných obchodních nápadech a zdrojích v našem souhrnu Znalostní báze

Technické indikátory umožňují uživatelům na celém světě zlepšit automatické obchodování na HitBTC a spravovat své portfolio bez stresu!

Co je to Coinrule

Coinrule je uživatelsky nejpřívětivější chytrý pomocník pro vytváření vašich obchodních pravidel na vašich oblíbených burzách. Pro kryptoměny je to „když-to-pak-tamto“.. Spusťte svůj obchodní plán 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, místo abyste seděli hodiny před grafy.

Crypto Bull Market nyní nabízí nespočet příležitostí každý den. Abyste je mohli kdykoli zachytit, budete potřebovat správné nástroje a nejlepší strategie obchodování s kryptoměnami.

Vytvořte si svou vlastní automatizovanou strategii hned teď!