Kryptoautomatizované obchodování

Zpátky na trať

Crypto Total Market Cap, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Nálada kryptotrhu se změnila z „začal nový medvědí trh"To"ať žije býčí trh“ během několika týdnů.

Když se podíváme na celkový obraz krypto tržní kapitalizace počínaje dnem v březnu 2020, věci jsou jasnější. Nadměrná euforie, která narůstala během prvních měsíců roku 2021, potřebovala reset. The RSI přesně zachytil tuto obecnou slabost, přičemž nižší maxima se během tržního trendu odchylovala od vyšších maxim.

Bylo snadné zaměnit velký propad v květnu se začátkem prodlouženého období sestupného trendu. Ale jak se trh odrazil přesně na dně vzestupného trendu, investoři a obchodníci našli důvěru k obratu vzestupnou ještě jednou.

K oživení došlo také na úrovni 61.8 % Fibonnaci, což posílilo význam této oblasti jako silné podpory do budoucna. Krátkodobě je 23.6 % první podporou v případě stažení. Konsolidace v zeleném poli by byla přínosem pro dlouhodobý vývoj trendu. By měl Bitcoin zchladit se pod 50,000 XNUMX $, to by mohla být dobrá příležitost pro altcoiny, aby zažili svůj okamžik sláva .

Hromadění poklesů a skalpování dlouhých strategií je stále nejlepším způsobem, jak vydělat na současné situaci na trhu. Trend je vždy váš přítel, po všem!