Kryptoautomatizované obchodování

Nejlepší automatizované obchodování kryptobotů v roce 2022

Existují dva odlišné rysy trhu s kryptoměnami, kterých si musí obchodníci být vědomi. Za prvé, trh je otevřený 24/7 denně po 365 dní v roce. Za druhé, trh je extrémně volatilní. Ceny aktiv kryptoměny prudce kolísají, buď rostou, nebo klesají. Díky kombinaci těchto dvou funkcí je pro obchodníky nezbytné, aby byli vždy ve střehu a sledovali změny na trhu, aby mohli obchodovat efektivně a dosahovat zisků. Pokud se člověk živí obchodem, je to velmi obtížný úkol. Rychle se měnící prostředí kryptoměn má za následek vysokou volatilitu, na kterou manuální obchodníci nemohou reagovat. Ještě důležitější je, že k těmto výkyvům dochází nepřetržitě, což znemožňuje efektivní sledování trhů.

Jaké řešení je tedy pro hobby obchodníky k dispozici? 

AUTOMATIZOVANÝ CRYPTO TRADING BOTS

Myšlenkou bota pro obchodování s kryptoměnami je pomoci s omezeními lidských obchodníků. 

Boti pro obchodování s kryptoměnami jsou sada počítačových nebo softwarových programů, které jsou naprogramovány tak, aby prováděly některé přednastavené obchodní strategie nebo pravidla, a pomáhají tak obchodníkům automatizovat jejich obchodní proces. Crypto trading bots vykonávají řadu funkcí, jako jsou:

  • analyzovat a interpretovat tržní data, 
  • nákup, prodej a držení aktiv v kryptoměnách 
  • analyzovat trendy na trhu
  • výpočet tržních rizik
  • reagovat na trh 24/7. 

Důležité je poznamenat, že tito boti nejednají sami od sebe, potřebují sadu předem stanovených pravidel, která jsou specifikována jednotlivým obchodníkem. Tato nastavená pravidla určují, jak robot reaguje na změny na trhu.

JAK BOTI SKUTEČNĚ FUNGUJÍ

Obchodní roboti fungují jako výsledek pravidel vložených do jejich kódu. Například můžete bota naučit provádět analýzu trhu, díky níž bude shromažďovat data z více zdrojů, interpretovat je a rozhodovat se, zda v určitou dobu koupit, prodat nebo držet aktivum v kryptoměně. Je zde také komponenta predikce tržního rizika, která robotovi umožňuje používat data z trhu k určení rizikových potenciálů na trhu a rozhodování, kolik by bylo vhodné obchodovat na základě aktuální úrovně rizika. Máme také prováděcí komponentu, která umožňuje botovi připojit se k kryptoměnovým burzám prostřednictvím API a strategicky nakupovat nebo prodávat kryptoměnová aktiva přímo na burze.

PROČ JE UŽITEČNÉ OBCHODOVAT S AUTOMATIZOVANÝMI KRYPTOBOTY

Existuje celá řada důvodů, kvůli kterým je obchodování s kryptoboty velmi atraktivní. Obsahují:

  1. Žádné emocionální obchodování

Jako lidé jsme velmi emocionální bytosti. I ti nejlepší z obchodníků jsou náchylní k emocionálním rozhodnutím. Všichni jsme náchylní reagovat na emoce, jako je strach ze ztráty, touha po zisku, vzrušení z býčího trhu, stres z 24/7 volatilního trhu atd., což zatemňuje náš úsudek a vede k iracionálním obchodním rozhodnutím. Použitím crypto trading bots pomáhá zajistit, aby obchodní rozhodnutí byla založena spíše na logice než na emocích.

  1. Účinnost

Používání obchodních robotů je mnohem efektivnější a rychlejší než obchodování ručně. Trh je otevřený 24/7, pouze roboti mohou rychle zachytit příležitosti na trhu a provést je s rychlostí a přesností. Není třeba se obávat zpoždění nebo lidských chyb. Je to důvěryhodnější způsob, jak využít tržní příležitosti a dosáhnout zisku.

  1. Úspora času

Boti pro obchodování s kryptoměnami si nepotřebují pauzu ani spát. Sledují trh jménem obchodníků. S roboty nemusíte zůstávat přilepení ke svým obrazovkám, jakmile si předem nastavíte pravidla, roboti se spustí a budou pracovat za vás, zatímco spíte.

  1. Demo Trading/ Backtesting/ Paper Trading

Další výhoda využití crypto trading bots spočívá v tom, že obchodníkům umožňuje zapojit se do demo obchodování, které jim umožňuje obchodovat za stejných podmínek jako živé obchody, čímž pomáhá otestovat, jak by jejich obchodní pravidla nebo strategie fungovaly, než je uvedou na trh. S papírovým obchodováním nebo zpětným testováním mohou obchodníci použít historická data k určení, jak dobře by konkrétní obchodní pravidlo fungovalo na trhu.

NEVÝHODY POUŽÍVÁNÍ CRYPTO TRADING BOTS

Zatímco používání kryptografických botů má spoustu výhod, existují určité nevýhody, kterých by si obchodníci měli být vědomi.

  1. Budování Crypto Trading Bot od nuly je komplexní

Je tomu tak proto, že sestavení robota vyžaduje pokročilé znalosti programování. Pokud by to nebylo provedeno správně, bot by neprováděl pravidla tak, jak by měl, což vedlo k obchodním ztrátám. Dobrá věc je, že existuje řada startupů, např Coinrule, které mají postavené roboty, které lze používat, aniž byste museli vědět, jak kódovat. 

  1. Je vyžadována určitá úroveň monitorování

Nezávislost má své meze crypto trading bots. Boti nepracují věčně sami, bez jakékoli formy vstupu nebo monitorování od obchodníků. Obchodníci se stále musí pravidelně kontrolovat a nastavovat pravidla obchodování nebo strategie, se kterými roboti běží. Existuje tedy potřeba určité úrovně porozumění obchodování s kryptoměnami. Naštěstí roboti Automated Crypto od startupů mají rádi Coinrule pomoci v tomto ohledu poskytnutím více než 150+ osvědčených obchodních pravidel, ze kterých si mohou vybrat začátečníci s omezenými znalostmi.

  1. Problémy se zabezpečením

Většina Crypto botů pomáhá automatizovat obchody tím, že se připojuje ke směnárnám uživatelů s kryptoměnami prostřednictvím rozhraní API (Application Programming Interfaces) bez přímého přístupu. Kyberzločinci se však s největší pravděpodobností zaměří na burzy kryptoměn a roboty. Toto riziko lze minimalizovat tím, že obchodníci budou své API klíče velmi chránit a deaktivují automatické výběry.

  1. Dejte si pozor na podvody

Na internetu je celá řada podvodníků, kteří předstírají, že vám mohou pomoci vytvořit automatizované obchodní roboty a slibují směšné výnosy. Povinností obchodníků je provést náležitou péči a potvrdit, že jednají se spolehlivými a řádně zapsanými a licencovanými společnostmi. 

TYPY BOTŮ PRO OBCHODOVÁNÍ S KRYPTOMĚNAMI

Na trhu existují různí kryptoboti na základě použitých obchodních strategií. Obsahují:

  1. Arbitrážní bot: Tento robot zvažuje rozdíly v cenách na různých burzách a používá tyto variace k vybírání zisků nákupem za nižší cenu na jednom trhu a okamžitým prodejem za vyšší cenu na jiném trhu.
  1. Trend sledující bot: Tento bot monitoruje a analyzuje hybnost krypto aktiva a buď provádí příkaz k nákupu nebo prodeji. Pokud indikátor předpokládá zvýšení ceny, bot vstupuje do dlouhé pozice (nakupuje ji). Pokud indikátor předpokládá pokles ceny, Bot podobně vstupuje do krátké pozice (prodává ji).
  1. Bot pro tvorbu trhu: Tento bot vytváří několik nákupních a prodejních příkazů, aby dosáhl zisku jako „tvůrce trhu“, který prodává na obě strany knihy objednávek. Aby robot vytvářející trh dosáhl zisku, učiní nákupní příkaz za cenu nepatrně nižší, než jsou náklady na krypto aktiva, a příkaz k prodeji za mírně vyšší cenu. Pokud jsou splněny obě objednávky, je zisk.
  1. Boti půjčující mince: Jedním ze způsobů, jak dosáhnout zisku, je půjčování coinů maržovým obchodníkům, kteří je vrátí i s úroky. Tento robot pomáhá automatizovat proces půjčování tím, že využívá nejlepší úrokovou sazbu a využívá možného zvýšení možností půjčování.
  1. Portfolio-automatizační boti: Tento bot pomáhá uživatelům vytvářet a spravovat portfolio kryptoměn na základě jejich investičních preferencí namísto aktivního obchodování za ně.

Podrobnou recenzi vrcholu poskytneme Crypto trading botje dnes na trhu. Pro tento komplexní přehled zvažujeme všechny důležité faktory a součásti těchto obchodních robotů. Zahrnují úroveň složitosti, vlastnosti robota, technologii obchodování botů, bezpečnostní opatření, pověst týmu, právní podporu nebo licenci, ceny, podporu obchodování/komunitu, připojené burzy, snadnost použití, zpětnou vazbu od uživatelů a dosavadní ziskovost. .

  1. COINRULE
  1. Úvod

Coinrule je chytrý asistent, který lidem, kteří obchodují s kryptoměnami, umožňuje vytvářet obchodní roboty, aniž by museli programovat jediný řádek kódu. Jedná se o cloudovou platformu, která uživatelům umožňuje zcela automatizovat jejich obchodní proces, což jim umožňuje vydělávat na trhu s kryptoměnami, i když spí. Uživatelé mohou vytvářet obchodní nástroje nebo si vybrat z více než 150 testovaných obchodních šablon, které mají k dispozici. Coinrule lze popsat jako „krypto lego toolbox“, kde uživatelé mohou vytvářet více obchodních strategií, implementovat je a sledovat jejich výkon v průběhu času.

  1. Úroveň složitosti

Coinrule má velmi snadno použitelné rozhraní, protože bylo vytvořeno s ohledem na běžné obchodníky. Uživatelské rozhraní je velmi intuitivní, takže začátečníci mohou snadno zjistit, jak používat platformu k automatizaci obchodování. Platforma využívá velmi snadný princip: Princip „když-to-pak-tamto“, jehož prostřednictvím mohou uživatelé specifikovat své obchodní strategie na základě určitých předem stanovených podmínek. Například: „Pokud cena bitcoinu stoupne o 3 % a objem stoupne o 5 % během 3 hodin, kupte si 500 USD BTC pomocí mé peněženky USDC“. 

Použití podmíněných příkazů skutečně demystifikuje složitost nastavování obchodních pravidel a činí platformu uživatelsky přívětivou pro začátečníky, běžné obchodníky a fandy.

  1. Technologie obchodního robota (funkce)
  • Princip If-This-Then That (podmínky a akce): Platforma běží na principu IFTTT. Systém, jehož prostřednictvím mohou uživatelé nastavit některé podmínky, které po splnění provedou zadanou akci. Uživatel si může vybrat z řady spouštěčů, jako je čas, události atd. V části podmínky si uživatel může vybrat z coinů aktuálně v peněžence uživatele na burze nebo z jakékoli mince, která splňuje specifická kritéria. Poté si uživatel vybere z řady přizpůsobitelných možností a pravidel šablony. V dalším kroku si uživatel může vybrat více akcí nákupu a prodeje v závislosti na preferencích, výběru a strategii. 

Operátory jako 'A potom', 'nebo' atd. poskytují uživateli další ovládací prvky.

  • Obchodní strategie: Existuje více než 10,000 XNUMX strategií, které mohou uživatelé používat Coinrule od Dollar-Cost-Averaging až po sledování trendu, vícenásobné stop lossy, Buy the Dip, take profit, obchodování se zlatým křížem, obchodování s rozsahem, skalpování a tak dále. Coinrule také poskytuje více než 150 obchodních šablon, ze kterých si uživatelé mohou vybrat. Tyto předem připravené šablony jsou seřazeny podle jejich složitosti a investičních preferencí, např. chránit, maximalizovat, dlouhodobě, krátkodobě, rebalancovat atd.
  • Demo Exchange: Uživatelé mají možnost otestovat svá pravidla před jejich spuštěním naživo, aby zjistili, jak úspěšní budou. Demo burza využívá data v reálném čase přímo z Binance. Všichni uživatelé mají virtuálně přiděleno 10 BTC a 100 ETH a dostávají příležitost spustit některá pravidla na demo platformě a zjistit, jak pravidla strukturovat tak, aby co nejlépe vydělávali.
  1. Bezpečnostní opatření

Coinrule jde o krok navíc k zajištění bezpečnosti a zabezpečení uživatelů a jejich informací. Různá opatření zavedená Coinrule patří:

  • Coinrule nemá právo na výběr z výměnných účtů uživatelů. K používání platformy nepožadují soukromé klíče uživatelů ani přímý přístup k jejich kryptopeněženkám.
  • Coinrule používá API klíče pro připojení k burzám. Coinrule ukládá klíče v zašifrované podobě (256bitové šifrování AES), zašifrované vyhrazenými soukromými klíči, které jsou generovány pro každého uživatele zvlášť. Tyto soukromé klíče jsou uloženy na odděleném datovém úložišti, které je také šifrováno pomocí AES-256. 
  • Coinrule také používá šifrování dat při přenosu, což znamená, že veškerá komunikace je šifrována pomocí TLS 1.2 nebo vyšší. Jako další vrstvu ochrany proti DDoS a dalším variantám útoků tým využívá Cloudflare CDN
  • Na straně platby, Coinrule nezpracovává platby přímo, protože používá Checkout.com jako partnera pro zpracování plateb. Všechny transakce jsou označeny jako Merchant-Initiated Transactions (MIT), což znamená, že všechny platební údaje a osobní údaje zákazníků jsou důvěrné. 
  • Coinrule umožňuje uživatelům povolit dvoufaktorové ověřování (2FA) jako další vrstvu ochrany proti hackerům.
  1. Pověst týmu

Coinrule byla založena v roce 2018 a řídí ji Gabriele Musella, Oleg Giberstein a Zdenek Hofler, kteří mají dlouholeté profesionální zkušenosti v oblasti bankovnictví, produktů, fintech, designu uživatelských zkušeností a kompletního technologického vývoje. Již dříve vybudovali společnosti a v průběhu let objevili příležitosti obchodování s digitálními aktivy. Coinrule je startup podporovaný Y Combinatorem, který nedávno vyvolal počáteční kolo, které zahrnovalo významné investory, jako jsou zakladatelé Twitch, Kayak.com, Fitbit a různé fondy. 

  1. Právní podpora/Licence

Coinrule je společnost s ručením omezeným založená ve Spojeném království pod číslem 11265766. Coinrule je také registrována u britského úřadu pro finanční chování.

  1. CENY

Uživatelé si mohou vybrat ze čtyř cenových úrovní. 

Plán Starter je bezplatný, ale omezený a umožňuje uživatelům obchodovat pouze 3,000 XNUMX $ měsíčně. Uživatelé získají omezený počet indikátorů, na jejichž základě mohou stavět svá pravidla.

Další je plán Hobbyist, který stojí 29.99 $ měsíčně při nákupu na roční bázi. Uživatelé mohou obchodovat až 300,000 XNUMX $ měsíčně a využívat techničtější indikátory s možností přidání dvou burz na své účty.

Následuje plán Trader, který stojí 59.99 $ měsíčně s objemem obchodování až 3 miliony $ měsíčně. Uživatelé mají přístup ke všem šablonovým strategiím, mohou propojit tři burzy a získat měsíční školení jedna po jedné.

Konečným plánem je plán Pro za 449.99 $ měsíčně. Uživatelé se mohou připojit k neomezenému počtu burz a vytvořit 50 pravidel najednou. Zvláštním vrcholem tohoto plánu je dedikovaný server s ultra vysokou rychlostí provádění, což může znamenat rozdíl pro obchodníky s větším objemem, kteří chtějí provádět obchody rychleji.

  1. Podpora obchodování/Komunita

Coinrule má nepřetržitou podporu prostřednictvím rozhraní chatu pro technickou pomoc a pomoc s navigací platformou. Nabízejí také uživatelům personalizovanou podporu a pravidelně organizují hovory s uživateli, aby lépe porozuměli platformě a pomohli jim optimalizovat jejich strategie. Mají interní specialisty na obchodování, kteří jsou vždy k dispozici, aby začátečníkům navrhli strategie a pomohli uživatelům, kteří se setkávají s problémy se svými strategiemi. Coinrule má také telegramovou komunitu, kde profesionální obchodníci a začátečníci komunikují a sdílejí strategie.

K dispozici je znalostní báze s mnoha zdroji pro uživatele a ty, kteří se chtějí dozvědět více a zlepšit své řemeslo.

  1. Připojené burzy

Coinrule podporuje více než deset různých burz: Binance, Binance.US, Binance Futures, Coinbase Pro, Okex, HitBTC, Bitstamp, Bitpanda Pro, Kraken, Bitfinex, Liquid, Bitmex

2. BOTSFOLIO

  1. Úvod

Botsfolio je a Crypto trading bot který obchodníkům pomáhá efektivně spravovat jejich krypto obchodní portfolio. Botsfolio používá pro správu kryptoměn stejnou techniku ​​jako správce hedgefondů. Automaticky vytvářejí obchodní portfolia pro uživatele na základě jejich ochoty riskovat s cílem chránit jejich investici před volatilitou kryptotrhu. Vytvářejí krátkodobé a dlouhodobé obchodní strategie, které pomáhají dosáhnout diverzifikace. Tento obchodní robot je hlavně pro začátečníky, kteří se obávají řízení rizik.

  1. Úroveň složitosti

Botsfolio bylo postaveno s ohledem na neprofesionální obchodníky. Uživatelé Botsfolio se nemusí starat o nastavení strategií nebo pravidel, protože platforma přebírá plnou kontrolu nad obchodováním uživatelů na základě jejich investičních cílů a ochoty riskovat. 

  1. Technologie Trading Bot (Funkce)

Boti: Botsfolio využívá řadu robotů k provádění různých sad strategií, z nichž některé zahrnují

  1. Scalper Bots: Tento bot pomáhá dosahovat rychlých zisků, když dojde k malému pohybu ceny
  2. Dlouhí boti: Tento bot pomáhá při provádění dlouhodobých akumulačních strategií potřebných k vytvoření portfolia uživatele
  3. Trend Bots: Tento bot hledá jasné pohyby cen. Poté provádí obchody, když je trh v jasném trendu.

Obchodní strategie: Při vytváření účtu dává Botsfolio uživatelům dotazník, jehož prostřednictvím určují, jaké obchodní strategie by byly ideální na základě jejich požadovaného výsledku a ochoty riskovat. Některé z těchto obchodních strategií zahrnují:

  1. Strategie hodnotového investování: Jedná se o dlouhodobou investiční strategii s mírným rizikem. Zde je 80 % investice přiděleno vysoce výkonným aktivům, zatímco zbývajících 20 % je přiděleno růstovým aktivům. Robot nakupuje aktiva za hodnotu nižší, než je vnitřní hodnota.
  2. Strategie obchodování s futures: Zde je 100 % aktiv alokováno do futures. Jedná se o vysoce rizikovou investici s potenciálem vysokých výnosů.
  3. Investování s pevným příjmem: Botsfolio poskytuje uživatelům spořicí účet, který jim umožňuje získávat úroky ve výši 6 % až 8 % pomocí USDT jako kolaterálu.
  1. Bezpečnostní opatření

Botsfolio používá šifrovaná rozhraní API pro připojení k výměnným účtům uživatelů. Platforma nemá přímý přístup ke kryptografickým aktivům uživatelů ani nemají právo aktiva vybírat nebo převádět. Uživatelé mají svůj majetek plně pod kontrolou a mohou se kdykoli rozhodnout odstoupit.

  1. Pověst týmu

Jay Sharma se svými zkušenostmi v kryptoprostoru založil Botsfolio v roce 2020.

  1. Právní podpora/licence

Neexistují žádné informace o registraci nebo jakékoli finanční licenci.

  1. CENY

Cena Botfolio závisí na obchodní hodnotě, kterou mají uživatelé za čas. Existují 4 úrovně s různými rozsahy obchodních hodnot. Kromě toho účtují fixní čtvrtletní výkonnostní poplatek ve výši 15 % ze zisku. 

Úroveň 1: Pro hodnoty portfolia 1,000 3,000 – 5 15 USD je uživatelům účtováno XNUMX USD měsíčně + XNUMX % čtvrtletní výkonnostní poplatek ze zisku

Úroveň 2: Pro hodnoty portfolia 3,000 10,000 – 10 15 USD je uživatelům účtováno XNUMX USD měsíčně + XNUMX % čtvrtletní výkonnostní poplatek ze zisku.

Úroveň 3: Pro hodnoty portfolia 10,000 50,000 – 15 15 USD je uživatelům účtováno XNUMX USD měsíčně + XNUMX % čtvrtletní výkonnostní poplatek ze zisku.

Úroveň 4: Pro hodnoty portfolia 50,000 100,000 – 20 15 USD je uživatelům účtováno XNUMX USD měsíčně + XNUMX % čtvrtletní výkonnostní poplatek ze zisku.

Akceptované platební metody platformy jsou Ethereum, Bitcoin, Litecoin, BitcoinCash.

  1. Podpora obchodování/Komunita

Pokud budou mít uživatelé nějaké dotazy nebo problémy při používání platformy, může být zaslán e-mail s žádostí o podporu na adresu uvedenou na webu Botsfolio.

  1. Připojené burzy

Obchodní bot podporuje pouze jednu burzu: Binance

3. TRALITA

  1. Úvod

Trality je obchodní platforma, která umožňuje obchodníkům budovat své obchodní roboty od nuly nebo používat již existující pravidla na platformě. Trality je pro zkušené, pokročilé obchodníky a také příležitostné obchodníky, kteří chtějí využít algoritmické obchodování k dosažení zisku. Trality má editor kódu Python Bot, který umožňuje uživatelům pythonu vytvářet své roboty. Pro méně pokročilé uživatele, kteří nevědí, jak kódovat, mají k dispozici tvůrce pravidel.

  1. Úroveň složitosti

Trality má pro uživatele minimalistické a snadno použitelné uživatelské rozhraní/UX. Některé z jeho funkcí jsou nejvhodnější pro pokročilé obchodníky, ale jeho tvůrce pravidel mohou používat lidé méně znalí obchodování s kryptoměnami.

  1. Technologie obchodního robota (funkce)
  • Editor kódu Python

Trality poskytuje uživatelům vestavěný editor kódu python, který lze použít k vytváření robotů od začátku a psaní jejich vlastních strategií. To je užitečné pro pokročilé obchodníky, kteří mají znalost programovacího jazyka. Editor kódu obsahuje některé oblíbené knihovny jako NumPy, Pandas, Tulip atd.

  • Tvůrce pravidel

Pro obchodníky, kteří nevědí, jak kódovat, poskytuje Trality tvůrce pravidel, což je rozhraní, které uživatelům umožňuje vytvářet jejich obchodní strategie přetahováním technických indikátorů. Tento tvůrce pravidel umožňuje vytvářet strategie pomocí booleovské logiky.

  • Zpětné testování 

Trality má funkci zpětného testování, která uživatelům umožňuje testovat různá pravidla oproti historickým datům, aby se ujistili o jejich výkonnosti před rozhodnutím o uvedení na trh.

  1. Bezpečnostní opatření

Trality využívá API pro připojení k burzám uživatelů. Nemají žádný přímý přístup ani práva na výběr do kryptofondů uživatelů. Informace o uživatelích jsou také šifrovány od začátku do konce, takže nikdo nemůže získat přístup k žádným osobním údajům žádného uživatele.

  1. Pověst týmu

Společnost Trality byla založena v roce 2019 Moritzem Putzhammerem a Christopherem Helfem, kteří mají odborné znalosti v oblasti financí a strojového učení.

  1. Právní podpora/licence

Neexistují žádné informace o registracích nebo jakékoli finanční licenci.

  1. CENY

Trality má čtyřúrovňový plán, ze kterého si uživatelé mohou vybrat

  1. PĚŠÁK: Toto je bezplatný plán. Poskytuje uživatelům maximální měsíční objem obchodování 5,000 1 EUR, 1 živého robota, 1 virtuálního robota a uchovávání protokolu po dobu XNUMX týdne.
  2. RYTÍŘ: Tento plán stojí 9.99 EUR měsíčně. Uživatelé mají měsíční objem obchodování 25,000 2 EUR, 2 živé roboty, 1 virtuální roboty a uchovávání protokolu po dobu XNUMX měsíce.
  3. HAVRAN: Tento plán stojí 39.99 EUR. Poskytuje uživatelům maximální měsíční objem obchodování 250,000 5 EUR, 5 živých botů, 6 virtuálních botů a uchovávání protokolů po dobu XNUMX měsíců.
  4. QUEEN: Tento plán stojí 59.99 EUR. Poskytuje uživatelům neomezený objem obchodování, 10 živých botů, 10 virtuálních botů a neomezené uchovávání protokolů.
  1. Podpora obchodování/komunita

Trality má aktivní telegramovou stránku pro svou komunitu obchodníků/investorů. Uživatelé mohou klást dotazy a přijímat obchodní podporu z telegramového chatu Traality.

  1. Připojené burzy

Trality podporuje následující burzy: Binance, Coinbase Pro, Bitpanda Pro a Kraken.

4. MUDREX

  1. Úvod

Mudrex je automatizovaná krypto investiční platforma, která uživatelům umožňuje investovat buď do strategií vytvořených obchodníky, používat předem vytvořené šablony nebo budovat svůj systém. S Mudrex můžete buď použít jejich roboty založené na indikátorech, nebo vytvořit robota od nuly, nebo použít roboty postavené kolegy obchodníky.

  1. Úroveň složitosti

Společnost Mudrex si dala práci, aby zajistila, že začínající obchodníci s nulovými znalostmi kódování mohou svého robota úspěšně používat a dosahovat zisků. Tvůrce pravidel je založen na logice vizuálního bloku pro propojení různých částí obchodního systému. Každý blok lze upravit podle potřeb uživatele. 

  1. Technologie/funkce robota
  2. Nástroj Drag and Drop: Uživatelé mohou konfigurovat své obchodní strategie pomocí nástroje drag and drop dostupného od Mudrex.
  1. Zpětné testování: Mudrex dává uživatelům možnost zpětně otestovat své obchodní strategie s historickými daty, aby se potvrdilo, jak efektivní nebo neefektivní by to bylo, než to spustí naživo. Funkce drag and drop to poněkud usnadňuje.
  1. Strategie šablon: Mudrex má 7 hlavních obchodních strategií, ze kterých si uživatelé mohou vybrat. Patří mezi ně Ichimoku, Simple MA Crossover, ukazatel směru pohybu, strategie Bear Hangingman, strategie Aaron Oscillator, Bollinger Bands a Stable Coin Oscillator.
  1. Skóre výkonu: Aby uživatelům pomohl vybrat si dobrého robota, který vyhovuje jejich ochotě riskovat a odměňovat, poskytuje Mudrex výkonnostní skóre v rozsahu od 0 do 10. Čím vyšší číslo, tím lepší riziko a odměna za strategii. Skóre nižší nebo rovné 4 je považováno za špatné, 5-7 je považováno za průměrné, zatímco skóre 8 a vyšší je považováno za dobré.
  1. Bezpečnostní opatření

Mudrex ukládá všechny důležité informace pomocí šifrování AES-256 na úrovni banky. Veškerý provoz API je zabezpečen a prochází SSL a používá TLS 1.2, aby se zabránilo třetím stranám v odposlouchávání vašeho připojení.

  1. Pověst týmu

Mudrex založili Edul Patel, Alankar Saxena a Prince Arora, kteří mají zkušenosti s budováním předchozích startupů a prací ve finančním sektoru. Mudrex je obchodní platforma podporovaná Y CoCombinator.

  1. Právní podpora/licence

Neexistují žádné informace o registraci nebo jakékoli finanční licenci.

  1. CENY

Mudrex provozuje bezplatný základní plán a placený prémiový plán. V bezplatném plánu může uživatel žít s pravidly, ale má investiční limit 500 $. Při registraci k placenému prémiovému plánu, který je 19 $ měsíčně, se však bezplatný limit prodlouží na 2,500 XNUMX $.

Při dosažení limitu 2,500 0.5 $ na placeném plánu je uživatelům účtován investiční poplatek ve výši XNUMX % z částky, kterou v průběhu času investují do strategií prostřednictvím platformy Mudrex.

  1. Podpora obchodování/komunita

Jsou selektivní ve kterých plánech mají přístup k zákaznickým službám. Například standardní plán může kontaktovat zákaznický servis pouze prostřednictvím e-mailu/discordu. Mají také komunitu telegramů pro své uživatele. Na jejich stránce podpory je však obsáhlý seznam zodpovězených otázek, který je pro uživatele užitečný.

  1. Připojené burzy

Mudrex podporuje 6 burz: Binance, Okex, Coinbase Pro, Bitmex, Bybit a Deribit.

5. Krevety

  1. Úvod

Krevety jsou a crypto trading bot platforma, která uživatelům poskytuje automatizovanou správu portfolia a funkce sociálního obchodování. Shrimpy umožňuje uživatelům připojit se k jejich burzám a automatizovat jejich obchodování. Mohou také automaticky kopírovat krypto obchodníky na platformě Shrimpy. 

  1. Úroveň složitosti

Shrimpy má snadno použitelné rozhraní, protože pro uživatele, zejména začátečníky, je poměrně snadné procházet a používat webovou platformu.

  1. Technologie robotů (funkce)
  • Řízení portfolia: Shrimpy umožňuje svým uživatelům spravovat svá portfolia využitím zavedených uživatelských strategií, vytvářením dalších strategií a automatizací jejich portfolií. Shrimpy pomáhá automatizovat správu portfolia a umožňuje věci, jako je rebalancování portfolia, stop loss, průměrování dolarových nákladů atd.
  • sociální Trading: To umožňuje jejich uživatelům sledovat a sledovat strategie zavedenějších obchodníků. Uživatelé mají možnost procházet a vyhledávat nejlepší krypto obchodníky a lídry a sledovat jejich obchod. Tito lídři na oplátku dostanou šanci vydělat peníze za zkopírované obchody.
  • Zpětné testování: Aby uživatelé mohli získat to nejlepší pro své vlastní strategie, existuje funkce zpětného testování, která umožňuje zjistit, jak by strategie fungovaly v reálném čase. To dává uživatelům příležitost opakovat, dokud nedosáhnou dokonalého rozdělení portfolia.
  1. Bezpečnostní opatření

Shrimpy zajišťuje bezpečnost pomocí klíčů API. Každý API klíč je bezpečně zašifrován a uložen pomocí FIPS 140-2 ověřených hardwarových bezpečnostních modulů (HSM), aby byla chráněna důvěrnost a integrita vašich výměnných API klíčů. Shrimpy vyžaduje pouze schopnost číst data a provádět obchody, takže k prostředkům uživatelů nelze přímo přistupovat ani je z burzy odstranit. Uživatelé jsou také vyzýváni, aby k dalšímu zabezpečení svých účtů využívali služby dvoufaktorové autentizace (2FA). 

  1. Pověst týmu

Shrimpy založili v roce 2018 Michael McCarty a Matthew Wesley.

  1. Právní podpora/licence

Neexistují žádné informace o registraci nebo jakékoli finanční licenci.

  1. CENY

Shrimpy má třístupňový cenový plán. Obsahují:

  1. Startér: Toto stojí 15 $ měsíčně a je zaměřeno na ty, kteří s investováním začínají. Uživatelé mohou připojit 5 burzovních účtů a 3 portfolia na jeden burzovní účet. 
  1. Profesionální: Toto stojí 63 $ měsíčně a je zaměřeno na uživatele, kteří potřebují hloubkovou kontrolu nad svými investicemi. Uživatelé mohou připojit 10 burzovních účtů a 5 portfolií na jeden burzovní účet.
  1. Enterprise: Toto stojí 299 $ měsíčně a je zaměřeno na společnosti, které hledají správu portfolia na podnikové úrovni. Uživatelé mohou připojit 25 burzovních účtů a 10 portfolií na jeden burzovní účet.
  1. Podpora obchodování/komunita

Shrimpy má e-mail podpory, na který se mohou uživatelé obrátit v případě jakýchkoli problémů. Pro uživatele má také komunitní podporu YouTube, Reddit a Discord.

  1. Připojené burzy

Shrimpy je připojen k následujícím burzám: Kucoin, Binance, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, Binance.us, Kraken, Poloniex, Gemini, Bibox, Bitmart, Huobi Global, HitBTC, Okex, Bitstamp, Bitfinex