Kryptoautomatizované obchodování

Bitcoin Halloween Dip – Trick Or Treat?

Halloween je obdobím roku, kdy jsou ulice plné duchů a příšer. Při bližším pohledu jsou to jen děti, které žádají bonbóny. Pokud se pozorně podíváte na nejnovější bitcoinový Halloween dip, najdete také mnoho býčích prvků.

Jak se očekávalo, trh hledal retest první oblasti podpory. Během opakovaného testu záleží na velikosti cenového pohybu! Tento týden bitcoin klesl pod psychologickou úroveň 60,000 XNUMX $, jen aby našel další podporu přímo nad předchozí konsolidační oblastí.

Halloweenský propad bitcoinů

Cena se poté odrazila zpět nad úroveň průlomu. Tento druh cenové akce implikuje solidní množství kupujících a poptávky. Na druhou stranu prodejce možná neuspokojil tak mizerný pokles z historického maxima. Pokud by se jim podařilo stlačit cenu na nové nižší minimum, otevřelo by to dveře výraznějšímu čerpání, které jim umožní zpětný nákup za výhodnější ceny. Boj pokračuje a mohl by vést k období pohybů do strany mezi 57,000 64,000 a XNUMX XNUMX $.

A co Alts? Budou to nepochybně ti, kteří budou mít z tohoto scénáře největší prospěch. Rallye altcoinů v cenách BTC začalo přesně na vrcholu posledního bitcoinového běhu. Když trend začal slábnout, investoři a obchodníci otočili svou alokaci zpět do altů.

Jak dlouho bude tahle alt-party trvat? Čas ukáže. Mezitím se vyplatí i nadále sledovat graf dominance bitcoinu ve srovnání s cenou bitcoinu. Toto je jediný nejlepší ukazatel pro optimalizaci alokace vašeho portfolia a zvýšení vašich výnosů v době nižší volatility.

Bonusový graf

Věci se v kryptoměnách dějí rychle a měli byste být vždy připraveni chytit se příležitosti, která přichází.

Při pohledu na vzestupný trend bitcoinu v říjnu zdola nahoru cena vzrostla o přibližně 26,000 XNUMX $.

Rally bitcoinů v říjnu

Při bližším pohledu na data se cena ve skutečnosti většinou vyvíjela do stran. Přibližně 60 % tohoto běhu bylo postaveno v pouhých šesti 4hodinových svíčkách, což odpovídá celkem 24 hodinám.