Bitpana & Coinrule partnerství
Kryptoautomatizované obchodování

Bitpanda & Coinrule Staňte se partnerem, aby bylo obchodování úžasné 🚀

Dnes s nadšením oznamujeme zahájení strategického partnerství s Bitpanda, přední evropská krypto burza

Kdo neudělal alespoň jedno špatné rozhodnutí při navazování přátelství? 

Chceme se ujistit, že se této chybě, pokud jde o partnerství, vyvarujeme tím, že pro naši úžasnou komunitu vybereme jen ty nejlepší nástroje.

Bitpanda má dnes v kryptoprostoru nezpochybnitelnou pověst a představuje hlavní bránu od Fiatu ke krypto pro více než jeden milion uživatelů po celém světě. 

"Coinrule a Bitpanda sdílejí stejnou myšlenku neustálé inovace. Hlavním cílem obou společností je poskytnout našim komunitám uživatelsky přívětivé, ale výkonné nástroje, které se zapojí do nového tokenizovaného finančního světa.“ – Gabriele Musella, generální ředitel, Coinrule

Bitpanda začala v roce 2014 a od té doby pokračuje v budování bezpečné a spolehlivé platformy – přežívá dva medvědí trhy, přesto roste a dodává nové produkty. Jen před několika měsíci uvedl vídeňský tým na trh nejnovější produkt své rodiny: Bitpanda Global Exchange. Burza byla spuštěna na začátku srpna a od prvního dne již bylo k dispozici 12 obchodních párů, přičemž se očekává, že v blízké budoucnosti bude přidáno rostoucí množství coinů. 

Bitpanda má vše, co obchodník potřebuje:

  • Nízké obchodní poplatky – nejnižší mezi konkurenty. Vybíráte coiny z burzy často? Žádný problém, protože poplatky za výběr jsou minimální.
  • Denní nárůst likvidity na knihu objednávek a pravidelně se připojující tvůrci trhu, aby se minimalizoval spread mezi nabídkou a poptávkou.
  • Uživatelsky přívětivé obchodní rozhraní které dokonce i nadšený obchodník najde jednoduché použití. A pro pokročilé obchodníky možnost používat stop-příkazy a pro funkce.

A pokud byste chtěli vytvořit ještě složitější obchodní strategie, Coinrule je odpověď.

As nedávno zveřejněné, mohou uživatelé Bitpanda připojit svůj účet Coinrule, získejte přístup k nové kategorii aktiv a rychle vytvořte automatizovanou obchodní strategii během několika minut. Ještě jednou, Coinrule uživatelé mají hladkou alternativu pro obchodování krypto aktiv pomocí měn Fiat. Ve skutečnosti:

„Naše zaměření zůstává stále: usnadňovat život amatérským obchodníkům tím, že je naučíme, jak zvýšit své bohatství a dosáhnout finanční nezávislosti“ – Gabriele Musella, generální ředitel, Coinrule

Jednoduše nejlepší!

Bitpanda dokončila nejúspěšnější počáteční nabídku na burzu v Evropě a získala více než 43 milionů EUR. Společnost vydala token BEST, aktivum, které uživatelům poskytuje velké snížení poplatků za obchodování a přístup k mnoha výhodám. 

Coinrule poskytuje komunitě Bitpanda jedinečnou nabídku: všechny prémiové plány budou přístupné zdarma pro každého po dobu jednoho měsíce a poté bude pro všechny uživatele Bitpanda následovat 50% sleva na placené plány. To ukazuje naši snahu o demokratizaci automatizovaného obchodování. 

A bude to ještě lepší. Jste NEJ držitelem tokenu? 

Vaše sleva bude ještě větší v závislosti na tom, kolik žetonů držíte: 5k, 50k, 5m.

Od této chvíle vám držení BEST tokenů umožňuje přístup k plánu plnému moudrosti a nástrojů pro vytváření pokročilých obchodních strategií na vaší peněžence Bitpanda.

„Důvěryhodnost a transparentnost jsou v kryptoměnovém prostoru velmi potřebné. Společnosti jako Bitpanda jsou skvělým příkladem toho, jak by se věci měly dělat“  – Oleg Giberstein, COO, Coinrule

Pro více podrobností o nabídce zůstaňte naladěni nebo nás kontaktujte na [chráněno e-mailem].