Coinrule partnerství s Bitmex
Kryptoautomatizované obchodování

Coinrule Oznamuje nové partnerství s BitMEX

Coinrule s potěšením oznamuje nové strategické partnerství s BitMEX! Přidáním průkopníka krypto derivátů do seznamu dostupných burz nyní naše platforma poskytuje pokročilým obchodníkům dobrou možnost, jak posílit své obchodní strategie. 

Špičková krypto burza

Obchodníci nyní na BitMEX každý den provedou více než 2 miliardy USD. Slyšeli jste správně – 2 miliardy dolarů každý den. BitMEX je v popředí kryptoburz od roku 2016, kdy spustili svůj XBTUSD perpetual swap. Rychle dopředu a tento věčný swap zůstává nejobchodovanějším kryptoměnovým produktem všech dob. 

BitMEX změnil průmysl a nyní je na cestě průlomových inovací. Na jedné straně se společnost zavázala dodržovat předpisy po celém světě, aby se stala jednou z největších světových regulovaných burz s krypto deriváty. Zároveň si zachovávají svůj primární cíl být katalyzátorem změn v odvětví finančních služeb. Nedávno obnovená struktura poplatků a nové zavedení trvalé smlouvy USDT jsou pouze nejnovější vzrušující verze.

CoinrulePartnerství společnosti BitMEX bude přínosem pro obchodníky minimálně na třech různých úrovních.

Využité příležitosti

Primární výhodou použití pákového efektu je, že obchodník může zvýšit návratnost kapitálu. To umožňuje těžit z menších a častých denních cenových pohybů. Samozřejmě, jak se zvyšuje vzestup, roste i zápor. Spuštění automatizované obchodní strategie s pákovým efektem pomocí obchodního bota proto obchodníkovi umožňuje prosazovat přísný přístup k řízení rizik, základní prvek pro ziskovou dlouhodobou strategii.

Obchodujte za všech tržních podmínek

Největší nevýhodou obchodování s kryptoměnami na spotových trzích nebo držení portfolia coinů je vlastní dlouhá zaujatost v takových strategiích. Obchodníci mohou na spotových trzích prodávat pouze coiny, které již vlastní, což znamená, že je na výběr mezi dlouhým trváním a nečinností.

S derivátovými produkty, jako jsou věčné smlouvy na BitMEX, však můžete jít i nakrátko a využít cyklů poklesu trhu. To znamená, že nemusíte vlastnit coin, než prodáte jeho odpovídající future. To dodává vaší hře mnohem větší flexibilitu a pomáhá snížit riziko vašeho portfolia.

Další výhodou shortování je možnost vytvářet tržně neutrální strategie. Pokud například očekáváte, že Solana bude dlouhodobě převyšovat Ethereum, můžete nyní přejít na dlouhé SOL a krátké ETH. To zajišťuje jeho tržní riziko pro kryptotrh obecně a zisk strategie přesně sleduje výkon SOL vs ETH.

Lov výnosů s Carry trade?

Jedním z nejlépe rizikově upravených obchodů tradičního finančního světa je carry trade. Zahrnuje půjčování měny za nízkou úrokovou sazbu a půjčování jiné měny za vyšší úrokovou sazbu, což vede k zisku mezi získaným a zaplaceným úrokem. 

Na BitMEX mají různé futures různé sazby financování, což obchodníkům umožňuje chytit se těchto příležitostí. 

Tak na co čekáš? Připojte svůj BitMEX účet a začněte obchodovat ještě dnes.

Obchodujte bezpečně!