Coinrule rozšiřuje o nové servery
Kryptoautomatizované obchodování

Coinrule Globálně expanduje s novými servery

Vzhledem k nárůstu naší uživatelské základny po celém světě, Coinrule se škáluje paralelně! Coinrule expanduje globálně o nové servery ve Spojených státech a Spojeném království, aby zlepšil uživatelskou zkušenost, rychlost obchodování a nabídl regionálně specifické obchodní páry, jako je USDBTC na Coinbase Pro.  

Každý den lepší Coinrule

Nové servery zlepšují rychlost provádění pravidel – velký úspěch s ohledem na rostoucí objem automatizovaných strategií běžících na našich systémech. Je běžnou situací, že výkony obchodních zprostředkovatelů se zhorší, když se na trhy dostanou větší objemy. Dokonce i velké burzy a obchodní platformy (Robinhood!) utrpěly dočasná období poklesu během obchodních hodin s vysokou volatilitou. Naším posláním je nabízet našim uživatelům spolehlivé obchodní nástroje, které přidávají hodnotu jejich peněžence, zvláště když se objeví nejlepší příležitosti.

Přidání nových serverů také rozšiřuje zabezpečení platformy zvýšením síly serverové infrastruktury. Coinrule se nyní může spolehnout na zdravou a redundantní cloudovou strukturu, která zaručuje obchodní kontinuitu v případě výpadků na jednotlivých serverech.

Překračování geografických hranic

Některé burzy uplatňují omezení na peněženky Fiat v závislosti na umístění obchodníka. Uživatelé se sídlem v USA potřebují pro svou peněženku obchodního bota založeného na americkém cloudu, stejně jako ti ve Spojeném království potřebují provozovat svou strategii na serveru se sídlem ve stejné zemi, aby měli přístup ke všem aktivům povoleným na základě jejich bydliště. Globální pokrytí serverem nám umožní poskytnout obchodníkům z USA a Spojeného království přístup k peněžence v USD a GBP.

Všichni uživatelé jsou nyní během procesu registrace přiřazeni k regionu jejich serveru na základě geolokace země. Prémioví uživatelé mají nyní možnost přepnout server, na kterém běží jejich pravidla, podle svých preferencí. Nyní nabízíme novou funkci, ve které si můžete vybrat geografickou oblast vašeho serveru. Chcete-li změnit oblast, kde se nachází váš server, můžete stisknout Nastavení a vybrat oblast z rozbalovací nabídky.

Přepínač regionu serveru pro prémiové uživatele

Coinrule Globální expanze o nové servery je jen novým krokem k rozvoji inovativního přístupu k investičním příležitostem prostřednictvím automatizovaného obchodování. Náš plán je plný vylepšení a nových funkcí, které budou vydány v nadcházejících měsících. Zůstaňte naladěni!

Coinrule Pokračuje kampaň Crowdfunding na podporu budoucnosti financí.

Než skončíme, poslední připomenutí: po spuštění nejjednoduššího chytrého pomocníka pro obchodování a jeho růstu se stal vynikající volbou pro obchodníky s kryptoměnami, sídlící ve Spojeném království Coinrule aktuálně rozšiřuje nabídku služeb a spustila crowdfundingovou kampaň Seedrs, která nám umožní další posílení funkcí.

Investujte do budoucnosti financí ještě dnes (ale mějte na paměti, že při investování je kapitál ohrožen!)