Coinrule na Seedrs
Kryptoautomatizované obchodování

Coinrule je Crowdfunding, Live on Seedrs!

ULOŽTE DATUM Coinrule otevírá dveře do komunity. Ať už jste malý nebo velký investor, připojte se k naší cestě, která začíná 14. října na jedné z nejaktivnějších britských soukromých společností, Seedrs!

Obchodování je náročné! Vyžaduje to pochopení trhu, plánování správné strategie a chladnokrevné provedení. Trhy jsou otevřené 24/7 a příležitosti, stejně jako rizika, mohou přijít kdykoli. Držet se plánu bez ohledu na to, co na vás trh hodí, je těžké.

Coinrule umožňuje automatizovat vaše investice na více platformách, abyste ochránili své prostředky a chytili se další skvělé příležitosti na trhu, aniž byste se museli učit jediný řádek kódu. Jedinečný nástroj pro všechny neprofesionální obchodníky, hobby investory, začínající obchodníky a „normální“ lidi, kteří chtějí spravovat své úspory.

Rok 2020 byl fenomenálním rokem Coinrule. Tým více než zdvojnásobil uživatelskou základnu, rozrostl počet zaměstnanců a nyní na platformě běží více než deset tisíc obchodů každý měsíc. 

Hovořili jsme doslova se stovkami z vás, každý den v roce. Je to zpětná vazba, podpora a vášeň Coinrule's komunita, která umožnila tento úžasný růst.

Nyní otevírá dveře

Naším posláním je demokratizace přístupu k investičním příležitostem prostřednictvím automatizovaného obchodování – moc zpět lidem, nikoli hedgeovým fondům. Pro společnost jako je Coinrule, nikdy nebylo pochyb o tom, že vzít naši komunitu na palubu je správná cesta. Crowdfunding dává našim uživatelům, normálním lidem a fintech nadšencům příležitost podpořit podnikání, kterému věří, a na oplátku těžit z úspěchu společnosti. 

Coinrule nyní začne žít s a Crowdfundingová kampaň Seedrs, připojte se k naší vzrušující cestě (Nezapomeňte, že při investování vašeho kapitálu je riziko).

Když se nyní připojíte ke kampani, můžete také získat přístup k exkluzivním odměnám a výhodám, od bezplatného přístupu až po Coinrulepokročilé plány na možnost přímo utvářet naši cestovní mapu. 

Co přinese budoucnost

Rok 2020 byl jen začátek. Po spuštění nejpřívětivější platformy obchodních strategií pro začátečníky Coinrule nyní buduje investiční ekosystém, který se točí kolem automatizace. Od testování vašich strategií po sledování zkušených investorů, hledání příležitostí k arbitráži a automatické získávání nejlepších cen na všech obchodních platformách, existuje množství další přijdou.

Abychom tuto vizi proměnili ve skutečnost, potřebujeme vaši podporu. Připojením se Coinrule s pouhými 10 £ nyní můžete získat vlastní kapitál a stát se součástí Future of Finance. a nejlepší ze všech, Coinrule jako podnik schválený SEIS vám umožňuje uplatnit až 50 % investované částky jako úlevu na dani z příjmu fyzických osob.

Na co čekáš? Udělejte rozdíl. Dozvědět se víc o Budoucnost financí dnes!

Právní upozornění:

Investování zahrnuje rizika, včetně ztráty kapitálu, nelikvidity, nedostatku dividend a zředění, a mělo by být prováděno pouze jako součást diverzifikovaného portfolia. Před investováním si přečtěte Varování před riziky. Investice by měli provádět pouze investoři, kteří těmto rizikům rozumí. Daňový režim závisí na individuálních okolnostech a může se v budoucnu změnit. Seedrs vám nedává investiční doporučení a jakékoli investiční rozhodnutí by mělo být učiněno na základě celé kampaně. Žádná komunikace od společnosti Seedrs prostřednictvím e-mailu nebo jakéhokoli jiného média by neměla být považována za investiční doporučení. 

Tento příspěvek byl schválen jako finanční propagace společností Seedrs Limited.

Společnost Seedrs Limited je autorizována a regulována úřadem Financial Conduct Authority. Seedrs Limited je společnost s ručením omezeným, registrovaná v Anglii a Walesu (č. 06848016), se sídlem Churchill House, 142-146 Old Street, Londýn EC1V 9BW.