Kryptoautomatizované obchodování

Kryptoka se dostává na veřejnost

Celková tržní kapitalizace kryptoměny, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Ti, kteří vstoupili do kryptoměnového prostoru před několika lety, si možná pamatují první hádanku, které čelili.

Kde mám nakupovat kryptoměny? Hacky, podvody, výpadky a špatná uživatelská zkušenost byly skutečnou bolestí. Ti, kteří nedávno zahájili svou krypto-cestu, se nemusí tolik bát. Prominentní hráči si získali solidní reputaci pro nabízení bezpečných a jednoduchých možností.

Coinbase je nepochybně jedním z nich a včera nabídli kryptoměnám privilegovaný střed pozornosti, když byly kotovány na americké burze NASDAQ. Crypto se oficiálně setkává s Wallstreet.

V roce 2020 institucionální investoři zveřejnili zprávy o svém zájmu o kryptoměny a nyní tradiční finanční trh oceňuje jednoho z hlavních krypto-hráčů na 100 miliard dolarů. Při tak vysokém zhodnocení celková tržní kapitalizace všech kryptoměn ( Bitcoin v ceně!) najednou působí lacině.

Při pohledu na graf celkového kryptotrhu je jasné, jak se věci ohřívají. Ceny od března 2020 neustále rostou objem . Menší kanál, počínaje únorem, nyní vypadá jako konsolidace po ostrý zisky v lednu, které vedly ke zdvojnásobení ocenění.

Nový průlom by signalizoval novou vlnu pravděpodobně silnějšího FOMO. Ale dávejte si pozor, abyste řídili své riziko a postupně přibírali zisk na cestě nahoru. Čím rychlejší bude růst, tím více se zvýší riziko poklesu!