Kryptoautomatizované obchodování

Hate it or Love it

Bitcoin / americký dolar (COINBASE: BTCUSD) Altcoiny

Koupili jste si dip? Pokud ano, čí dip?

Altcoiny se od minima z minulého týdne výrazně odrazily, s Bitcoin vypadá mnohem slabší a nejistý, kterým směrem se vydat. To je v souladu s tezí uvedenou v našem nedávném příspěvku. Nastínili jsme jak Bitcoin mohli na chvíli obchodovat bokem a dát tak trhu další příležitost pro další mini-Altseason.

Graf porovnává cenu bitcoinu (výše) paralelně s celkovou tržní kapitalizací kryptoměn (vyjma Bitcoin ) děleno tržní kapitalizací BTC

To ukazuje zcela jasně pod a nadvýkonnost trhu versus Bitcoin .

Při pohledu na graf se zdá, že altcoiny se vzhledem k propadu bitcoinu držely docela pevně a nakonec kapitulovaly, až když trh těkavost zasáhnout extrémní úrovně. Poté, co bylo (místní) dno na místě, obchodníci a investoři se vrhli do nákupu zpět coiny, které byli nuceni prodat jen pár dní předtím. Zkušení účastníci trhu dokázali odkoupit za nižší cenu, jiní bohužel za vyšší.

Toto je typické přerozdělování bohatství v těchto případech, od těch, kteří panicky prodávají, až po ty, kteří trpělivě čekají, až si koupí dipy. Nenávidět nebo milovat, takový je trh.

Co bude dál? Navzdory ostrý odskočit, altcoiny nedokázaly znovu získat strmý vzestupný trend. Obchodují už týdny. Pokud se tak brzy nestane, jejich hybnost se může zhoršit. V tom případě, to by mohla být příležitost vrátit se zpět Bitcoin , poskytující správné množství paliva, které jednou provždy prolomí odpor 60,000 XNUMX USD.