Kryptoautomatizované obchodování

Držte linii

Říkejte si o kryptotrhu, co chcete, ale když si myslíte, že jste na to přišli, vyhodí vás křivka, abyste zůstali ve střehu. Prolomení bitcoinu před více než týdnem vypadalo, že má nohy – po 2 týdnech konsolidace konečně dosáhl nových maxim. 

Odtud se ale při pohledu na denní grafy zdá, že králi kryptoměn dochází dech. Ještě důležitější je, že existují další známky vyčerpání, přičemž rozdíl RSI se vyvíjel během posledních 2 týdnů navzdory výše zmíněnému novému historickému maximu. A nyní to dokonce vypadá, že je pod předběžnou podporou kolem hranice 62,000 XNUMX $. 

Na týdenním grafu nenabízí ani BTC žádnou útěchu. Svíčka pro tento týden se velmi rozhodně posunula dolů a do týdne zbývá ještě několik dní. RSI dosáhla vrcholu před chvílí, dokonce i v tomto delším časovém horizontu, a obchodníci jsou nuceni se sami sebe ptát, zda jsou býci prozatím příliš unavení na to, aby běželi. 

Navzdory tomu všemu je to na konci dne Bitcoin na celkovém býčím trhu. Zdá se, že i tradiční finanční trhy řádí. Oceňování rizikového kapitálu a soukromého kapitálu jde přes střechu – zdá se, že nikdo už nechce držet fiat. V kryptoměnách byly zpětné vazby široké a hojné, ale stejně tak i rally. Kde někteří vidí příležitost ke shortování, někteří vidí příležitost koupit si dip. A to nám přináší dnešní otázku – Udrží se současná úroveň?

I když to vypadá, že je odsud prostor pro strmý pád, to je to, co všichni orli neustále vidí. Takže držení otevřených longů má potenciál pro velké zisky. Říká se, že trhy se rády pohybují dolů s co největším počtem lidí na palubě a pohybují se nahoru s co nejmenším počtem lidí na palubě. Pokud je to pravda, tento minulý týden otřásl mnoha novými nadšenci a možná se ve skutečnosti chystají na velkolepý běh s býky.