krypto obchodní strategie
Kryptoautomatizované obchodování Obchodování s roboty Obchodování Tipy

Coinrule 2.0 – Revoluce nových krypto strategií

(Tj. Naše zbrusu nová stránka s pravidly je konečně tady! 💯

Již měsíce shromažďujeme zpětnou vazbu naší komunity a byli jsme v úzkém kontaktu s našimi nejaktivnějšími obchodníky, aby jejich potřeby mohly formovat naši platformu.

Tato nová verze je dalším významným krokem k našemu cíli stát se nejlepším způsobem, jak vybudovat automatizovanou strategii obchodování s kryptoměnami. Zahrnuli jsme mnoho vylepšení a nových funkcí, ale drželi jsme se našeho základního principu být uživatelsky nejpřívětivější obchodní platformou.

Co je nového?

Nejdůležitější novinkou je představení 5 Operátorů.

Co je to operátor?

Operátor představuje logické spojení mezi různými bloky pravidla, takže bude snadné vytvářet pokročilejší obchodní strategie. 

PAK A KDYKOLI

Tyto operátory můžete použít, pokud chcete spojit dvě akce přímo. Například nejprve koupíte a POTOM prodáte tuto minci nebo naopak. Tyto možnosti jsou velmi užitečné pro vytvoření zcela automatického obchodního plánu, který po spuštění pravidla nevyžaduje další akce z vaší strany. 

Rozdíl mezi THEN a ANY TIME je načasování druhé akce ve srovnání s první.  

PAK znamená, že tato dvě pravidla probíhají postupně. V následujícím příkladu po prvním provedení akce A dojde k dalšímu provedení této akce pouze tehdy, když byla také dokončena akce B.

To funguje perfektně, když obchodujete v cenovém rozpětí. Chcete nakupovat, když je cena nízká, a prodávat, když dosáhne vašeho cíle.

Pokud používáte KDYKOLIMísto toho akce A nemusí čekat, až se akce B znovu provede. Robot zkontroluje podmínku B paralelně s podmínkou A.

krypto automatizovaná obchodní strategie

Příkladem pravidla, kdy je tento Operátor vhodnější, je nashromáždit coin a poté získat zisk z každého obchodu, když je splněna cenová podmínka.

OR 

Tento operátor můžete použít k vytvoření alternativní akce oproti předchozí. Vytvoříte-li dvě podmínky, první ze dvou, která je splněna, spustí připojenou objednávku.

Například čekáte, až se cena vymaní z obchodního rozpětí. Můžete nastavit dvě podmínky pro nákup nebo prodej v závislosti na směru, kterým se bude cena ubírat.

Obchodování vylomení z cenového rozpětí
Obchodování mimo cenové rozpětí

Tento operátor je také obzvláště užitečný pro nastavení stop lossu a take profitu ve stejnou dobu u vašich obchodů. Vaše objednávky jsou vždy chráněny, ať už cena směřuje kamkoli.

DO NOT

Jsou situace, kdy nechcete obchodovat s konkrétní mincí. Možná nechcete prodat coin, který držíte jako dlouhodobou pozici, nebo nechcete koupit konkrétní coin, kterému nedůvěřujete.

Strategie obchodování s kryptoměnami

Díky tomuto operátorovi máte větší kontrolu nad mincemi, které pravidla nakupují nebo prodávají. Po každé akci se můžete rozhodnout vyloučit coin, se kterým nechcete obchodovat.

POČKEJTE

Tento operátor můžete použít mezi dvěma podmínkami nebo dvěma akcemi. 

Může být užitečné zkontrolovat, jak se trh vyvíjí po splnění určité podmínky. Není například vzácné, že cena zaznamená silný pohyb jedním směrem, aby se následně stáhla zpět nebo se odrazila ve druhém. Tomuto scénáři se můžete vyhnout vytvořením pravidla, které vezme v úvahu potvrzení ceny před provedením akce. Je to velmi jednoduché:

Počkejte, až se trh po proražení stabilizuje, a poté se podle toho, kam cena zamířila dál, rozhodněte, zda obchodovat nebo ne. 

Více šablon šablon

Přidání těchto operátorů do vašich pravidel vám dává možnost vytvářet nekonečné strategie. Pro začátek jsme také upgradovali naši knihovnu šablon o další pravidla.

Více pravidel znamená více příležitostí! ????

Ještě nemáte dokonalou obchodní strategii? 

Začněte pomocí našich šablon. Procházejte kategoriemi a najděte pravidlo, které vyhovuje vašim potřebám!

Nyní je čas vytvořit vaši nejlepší obchodní strategii, se kterou jste kdy byli Coinrule.

Obchodujte bezpečně! 🔒