Kryptoautomatizované obchodování

Všimni si škvíry

Bitcoin CME Futures (CME:BTC1!)

Trh vždy zaplní mezery.

Mezery nejsou na kryptotrhu běžné. Ale jako Bitcoin získat mainstreamové přijetí a více investičních nástrojů je kotováno na tradičních finančních trzích, mohou tyto prvky hrát významnou roli v tom, jak se jeho cena pohybuje. Mezery signalizují silné zvraty cen a ukazují na vhodné cenové hladiny, které mohou obchodníci využít jako podpora a odpor .

Graf ukazuje Bitcoin budoucí cena, jak se obchoduje na CM prodloužení . Mezera kolem 60,000 XNUMX USD v dubnu znamenala vrchol místní ceny. Cena se ihned poté znovu otestovala na stejné úrovni, a když se nepodařilo prorazit, trend ztratil dech a obrátil se.

Totéž se děje v těchto dnech, naopak. Po rozbití nahoře zatlačení Bitcoin k novému pořád vysoká, cena se stáhla, aby znovu otestovala důvěru kupujících. Pokud by se cena udržela, cesta ke 100,000 XNUMX USD bude plynulejší.

Buď trpělivý. Graf také zahrnuje další tři relevantní mezery na trhu. Mějte je na paměti jako vodítko pro umístění stop lossů. Bonusový fakt, BTC ETF již výrazně zvyšuje obchodování objem , díky čemuž bude tento graf od nynějška vždy významnější.