Kryptoautomatizované obchodování

O krok napřed – může být konec příštího medvědího trhu

Bitcoin / americký dolar (BITSTAMP:BTCUSD) Další medvědí trh

Každý se snaží přijít na to, co bude vrcholem současného Býčího trhu. Při investování je však třeba hledět dopředu a myslet dopředu. Zatímco cenový cíl pro současný tržní cyklus je stále velmi nejistý, může být snazší předvídat, jaké bude cenové dno příštího medvědího trhu.

Když se podíváme na předchozí cykly, v obou případech měl parabolický vzestupný trend krátkou fázi opětovné akumulace přibližně v polovině cesty. Cenová hladina, na které k této konsolidaci dochází, tržní roky poté, co stejná úroveň, na které následoval Medvědí trh, našla svou konečnou podporu.

Co když současná stranová cena akce na Bitcoin očekává výraznější pokles ceny místo nového zvýšení? To je možné, ale nepravděpodobné. Obvykle parabolické vzestupné trendy končí mnohem ostřeji. On-chain data a makro prostředí jsou stále pozitivní, a to by mohlo nabídnout podpůrný vítr na měsíce.

Proč je důležité předpovídat dno příštího medvědího trhu? Protože vědomí, že máte šanci nakoupit pod takovou úrovní, výrazně zvýší vaši investici a ochrání vaši alokaci při budoucích čerpání. Krátkodobý těkavost může tlačit ceny mírně dolů, ale dolarové náklady jsou v průměru Bitcoin může být velmi zajímavou dlouhodobou strategií.

Nejlepší čas na hromadění Bitcoin bylo před lety. Druhý nejlepší čas může být teď.