Kryptoautomatizované obchodování

Realita překonává fikci

Ethereum / Bitcoin (BINANCE: ETHBTC)

Autoři beletrie se snažili předvídat, jak by budoucnost vypadala po staletí. Vždy posouvali svou představivost na hranici nemožného a nakonec se fikce proměnila ve skutečnost s nástupem dogecoinu.

Nikdo by pravděpodobně nikdy nehádal, že „měna“ pojmenovaná po roztomilém a hravém pejskovi by byla na pokraji zahájení celosvětové revoluce mezi miliony lidí.

Minulý týden se dogecoin vyšplhal na směšné úrovně a posunul jeho tržní kapitalizaci na ocenění srovnatelné s Polkadotem a Cardano . Je pozoruhodné, že Dogecoin má téměř nulový plán vývoje, zatímco někteří z nejchytřejších krypto vývojářů pracovali na Polkadotu a Cardano po celá léta. To je síla memu v roce 2021.

Zatímco všechny oči jsou upřeny na dogecoiny a další meme-coiny, Ethereum přeruší to, co by se mohlo ukázat jako 18měsíční akumulační fáze s cenou v Bitcoin podmínky. Je těžké posoudit vzestupný potenciál nového Ethereum uptrend správně, protože v dnešní době se zdá, že žádného obchodníka nebo investora už nezajímá valuace. Realita je taková, že síť Etherea zajišťuje každý den transakce v hodnotě miliard dolarů, přičemž pravidelně proudí nový kapitál a osvojitelé. To je určitě něco, co je třeba vzít v úvahu. Ať už je to jen fikce, nebo realita, raději buďte nohama na zemi a obchodujte bezpečně.