Kryptoautomatizované obchodování

Úspěšný EOS Bullish Triangle – od obchodních nápadů k živému běhu

Existují stovky kryptoměn obchodovaných 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, několik časových rámců, které lze použít k jejich analýze, a kromě toho existují nekonečné indikátory a vzory technické analýzy, které může každý obchodník použít k rozhodování.

S tolika proměnnými zapojenými, každý den existují nekonečné příležitosti, které může využít každý obchodník. Coinrule vám pomůže spravovat všechny tyto proměnné, což vám umožní definovat podmínky, které potřebujete k provedení konkrétní akce pro vaši obchodní aktivitu.

Pokud se podíváte na graf, budete mít tendenci předvídat „co bude dál“, místo toho může bot pro obchodování s kryptoměnami přesně zkoumat trh a hledat konkrétní podmínky.

Žádné emoce znamenají větší efektivitu pro vaše obchodování. 

Zde například při pohledu na graf EOS a představě, že jste v okamžiku před oranžovou svislou čarou, byste neměli dostatek informací, abyste mohli říci, kam cena směřuje.

Automatická obchodní strategie. Jak může kryptobot zlepšit váš obchodní systém

Zde jsou možné čtyři scénáře:

  • Cena se může prolomit nad předchozí „high“ a prolomit trojúhelník
    nahoru
  • Cena může zaznamenat dočasný retracement při první okamžité podpoře a poté se odrazí s významnou změnou ceny v krátkém období. V tomto případě kupující v „oblasti likvidity“ reprezentované horizontální podporou navíc posunou nahoru
  • Cena by se zde také mohla zastavit, vznášet se nad horizontální podporou a neposkytovat žádnou zajímavou obchodní příležitost
  • Cena může klesnout pod support, prodejci jsou „silnější“ než kupující, a tak nemáme v tuto chvíli zájem o nákup, naopak bychom měli prodávat, pokud máme v peněžence nějaké EOS.

Vzhledem k našemu předpokladu o tom, jak by se trh mohl vyvíjet, můžeme říci, že pokud si chcete koupit EOS, první dva scénáře jsou ideální pro zahájení nové pozice (nebo pro přidání k již existující pozici) s vynikajícím profilem rizika a odměny.

S jasným obchodním plánem můžete použít Coinrule k nastavení vaší automatizované obchodní strategie. Toto je velmi častá situace, ve které vám obchodní bot výrazně usnadní život.

v Stránka pravidel, svou strategii můžete vytvořit během několika minut. Nejprve vyberte burzu, na které chcete obchodovat, a poté vyplňte pole podle svého pohledu.

obchodujte eos na binance automaticky
automatizované obchodování s kryptoměnami pro eos

Pokud si například chcete koupit EOS pouze v případě, že cena překročí určitou cenovou hladinu nebo dojde v krátké době k výrazné změně ceny, v „IF“, stačí nastavit

„pokud má EOS cenu vyšší než 0.0011 BTC“.

A spojit to s dodatečnou podmínkou, v tomto případ

„NEBO EOS má nárůst ceny o 5 % během jedné hodiny“

"PAK” vyberte částku a aktivum k obchodování a peněženku, kterou chcete použít

„KUPTE 50 $ EOS z peněženky BTC“

Nakonec se rozhodněte, kolikrát chcete, aby se toto pravidlo provedlo, pojmenujte vytvořené pravidlo, revidujte ho a budete připraveni uvést svou strategii živě na trh.

Nyní můžete vidět, jak snadné je naplánovat obchodní strategii, navrhnout ji a spustit během několika minut Coinrule!

Následuj nás na X a Telegram pro každodenní aktualizace a nové obchodní nápady!

OBCHOD BEZPEČNÝ!