Kryptoautomatizované obchodování

Velký posun

Bitcoin / TetherUS (BINANCE: BTCUSDT)

Nedávná slabina bitcoinu dokazuje příležitost jiným kryptoměnám zazářit a nabízí investorům a obchodníkům zajímavé těkavost zneužít. Jiní mají rádi altcoiny.

Červená čára na grafu ukazuje, jak dominance Bitcoinu rychle klesá, což znamená, že do altcoinů proudí nový kapitál. Každý obchodník musí mít tuto dynamiku na paměti, když zvažuje, jaká je nejvhodnější investiční strategie. Navzdory Bitcoin po zastavení exponenciálního vzestupného trendu skutečnost, že zbytek trhu je stále svědkem solidní síly, je silným potvrzením toho, že makro obrázek je pozitivní a býčí trh je stále na svém místě. V posledních měsících mohou ti, kteří sledují naše aktualizace trhu, nyní rozpoznat hodnotu dominance bitcoinu jako cennou metriku pro měření vývojových fází tohoto býčího cyklu.

Pokud máte pocit, že jste nákup propásli Bitcoin za nižší ceny vám altcoiny mohou dát druhou šanci. Profitovat z Alts a prodávat do Bitcoin v následujících týdnech bude pravděpodobně jedinečná příležitost nashromáždit více BTC před další nohou nahoru.

Tento týden pověst o facebook přidání Bitcoin k jeho pokladním rezervám se rozvinulo jako pouhá spekulace. Ale může být jen otázkou času, kdy další velká korporace oznámí, že vstoupila do kryptoprostoru. A s a Bitcoin nabídka, která se na burzách neustále zmenšuje, může být směr ceny pouze nahoru.