Kryptoautomatizované obchodování

Crypto Flippening

Vypadá to jako medvědí graf? Ethereum oceněné v BTC je nyní pravděpodobně nejvíce býčím grafem na kryptotrhu. Co přijde dál?

ETH by mohlo převrátit bitcoin
Graf cen ETHBTC

Ethereum se nyní pokouší prolomit klíčovou úroveň stanovenou již v roce 2018. 0.08 bitcoinu za ethereum je cenová hladina, na které Ethereum ukončilo poslední významný odraz před zhroucením se do dlouhé kryptozimy. To by mohlo předvídat historické převrácení kryptoměn.

Zatímco většina pozornosti trhu se soustředila na nově vznikající protokoly vrstvy 1 a 2, Ethereum stabilně získával podíl na trhu. Dominance Etherea je aktuálně nejvyšší od března 2018.

ETH krypto flippening
dominance ETH

Tehdy bylo Ethereum hlavně prostředkem pro stinné ICO. V dnešní době je ETH palivem pro novou ekonomiku, která zamyká hodnotu přes 100 miliard dolarů. Síť Ethereum se ukázala jako mimořádně odolná vůči tržním šokům. Zároveň je dostatečně flexibilní, aby podporoval bezpočet případů použití pro dApps, které lidé skutečně chtějí používat.

Vzhledem k tomu se současné ocenění nezdá být tak přehřáté. Tržní kapitalizace etherea je nyní kolem 500 miliard dolarů a zároveň se nabídka stále zmenšuje, s více než 350,000 30 spálenými ETH jen za posledních XNUMX dní.

I když je pravděpodobné, že současný tržní cyklus je ve zralé fázi, stále zde může být růstový potenciál. Je těžké si představit, že Ethereum běží ve vzestupném trendu, zatímco zbytek trhu klesá. Nákupní tlak na Ethereum je nepopiratelný a pravděpodobně se rozdělí mezi další coiny, až se optimismus na trhu plně zotaví po nedávné volatilitě poklesu.

Stažení zpět pod 0.06 by tento scénář zrušilo. Na druhou stranu, potvrzený průlom způsobí, že Ethereum v krátkodobém horizontu převýší bitcoin minimálně o 50 %.

Připomeňme, že pokud Ethereum zdvojnásobí tržní kapitalizaci oproti bitcoinu, udělalo by to z ETH nejcennější kryptoměnu, sesadilo by z trůnu King-BTC a dokončilo převrácení kryptoměny, které bylo před lety nemyslitelné.

Porovnání tržní kapitalizace etherea a bitcoinu

Přečtěte si více o tom, kde by mohla být cena Etherea v roce 2030.