Kryptoautomatizované obchodování

Ďáblův trik

Bitcoin / TetherUS (BINANCE: BTCUSDT)

"Největší trik, jaký kdy ďábel provedl, bylo přesvědčit svět, že neexistuje."

Stejně, Bitcoin často letí pod radar investorů, než vypukne. Dlouhá období stranou otřásají méně trpělivými obchodníky, zatímco nový silný vzestupný trend se nepozorovaně vaří. Když se cena prolomí nad předchozí maxima, začíná skutečná akce, opozdilci spěchají, aby si nenechali ujít růst.

Bitcoin price action je perfektní remake toho, co se stalo mezi srpnem a říjnem 2020. Tehdy bylo 12,000 XNUMX $ posledním odporem před dosažením předchozího pořád vysoký. Přesuňte se vpřed do aktuálních dnů, prolomení 60,000 XNUMX $ by dalo Bitcoin na správné cestě k 100,000 XNUMX $.

Ale znovu, cena se pravděpodobně na chvíli konsoliduje, než se objeví nová noha. Připravit se na další velký krok bude vyžadovat trpělivost a pečlivou pozornost k těmto klíčovým úrovním.

Kromě toho, jak se očekávalo minulý týden, altcoiny v podstatě nedohánějí sílu bitcoinu, což naznačuje rotaci alokace trhu do BTC . To je obvykle silný signál, že investoři hromadí co nejvíce Bitcoin .

Remaky jsou obecně nezáživné, protože už víte, jak film končí. Pokud jde o obchodování, místo toho je docela užitečné získat představu o tom, kam věci směřují.