Kryptoautomatizované obchodování

Tento čas je jiný

DEFI / TetherUS PERPETUAL FUTURES (BINANCE:DEFIUSDTPERP)

Posttraumatický stres způsobený velkým medvědím trhem v roce 2018 může být v myslích kryptoinvestorů stále živý.

Strach z nákupu top je pro mnoho obchodníků tak intenzivní, že vidí každý pokles kolem nového pořád vysoko s velkou opatrností. To samo o sobě není špatná věc. Řízení rizik je jedním z hlavních pilířů obchodování. Čas od času vybírání zisků pomáhá vyvážit celkové riziko portfolia a v některých případech to dává velký smysl.

Před několika týdny jsme volali po období nejistoty, což ve skutečnosti vedlo k rozsáhlé korekci trhu. Bitcoin se neustále potýká s prolomením úrovně 60,000 XNUMX $ a může chvíli trvat, než uvidíme jasný průlom. Mezitím altcoiny vykazují odolnost při každém propadu, což dokazuje, že poptávka kromě Etherea stále existuje.

Binance vypočítává index DeFi pomocí deseti mincí s velkou kapitalizací a její graf vypadá nepochybně vzestupnou . Index se konsoliduje nad inverzní hlavou a ramenem přímo pod pořád vysoký. Dokud se drží červená horizontální úroveň, je pravděpodobné, že trh kdykoli zažije novou silnou nohu. Z makro pohledu vypadá kryptotrh stejně solidně, jako kdy byl.

V roce 2017 byl jediným blockchainem s reálným využitím Ethereum. A používal se hlavně k nalévání peněz do ICO bez fungujících produktů. Dnes je všechno jinak, protože transakce v hodnotě miliard denně poskytují skutečný užitek těm, kteří používají decentralizované protokoly. Poskytovatelé likvidity, věštci, burzy, půjčky, NFT mohou stále přidávat palivo do tohoto býčího trhu.