Co je Binance
Kryptoautomatizované obchodování

Co je to Binance – celý krypto ekosystém za burzou

Pokud jste ve světě kryptoměn nováčkem, možná se ptáte co Binance je. Jde o oblíbenou a důvěryhodnou kryptoburzu. Systém je v provozu od července 2017. Během jednoho roku od spuštění jej využívalo již 10 milionů lidí.

V čem je Binance jiná?

Jednou z věcí, díky kterým je tato kryptoburza oblíbená, je její jedinečnost od konkurence. Většina jeho konkurentů nabízí pouze fiat-to-crypto trhy (například USD-to-Bitcoin). Binance však nabízí mnohem více, počínaje různými krypto-to-crypto trhy (například bitcoin-to-BAT).

Tyto trhy přitahují uživatele, kteří nemohou získat coiny na jiných burzách. Systém má také nízké poplatky za obchodování, spolehlivou technologii a vysokou důvěru, které pomohly k jeho rychlému růstu. Od svého spuštění byla Binance mimořádně zisková a zaznamenala 446 milionů dolarů zisky v roce 2018.

Vydělávejte peníze pomocí kryptoměn: 10 způsobů, jak vydělat bitcoiny a jiné kryptoměny pomocí Binance | Blog Binance
Úvěr fotky: Blog Binance

Vydělávejte na pasivní příjem

Jedním z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů, jak získat pasivní příjem, je přes Binance vydělává. V minulosti mohly spořicí účty nabízet extrémně vysoké úrokové sazby. Průměrná úroková sazba se však dnes pohybuje kolem malého procenta, kolem 0.5 %, u většiny běžných spořicích účtů u tradičních bank.

S tak nízkými úrokovými sazbami je pro lidi kvůli vysoké inflaci obtížné získat pasivní příjem nebo dokonce ochránit své bohatství. Na druhou stranu uživatelé kryptoměny Binance mohou očekávat vysoké zisky ze svých aktiv. Navzdory tomu však většina lidí tyto produkty pro ukládání kryptoměn stále ještě nevyužívá.

Pokud stále nevíte, co je Binance, měli byste pochopit, jak je Binance Earn přínosem pro uživatele, abyste mohli nahlédnout do celého tohoto ekosystému založeného na kryptoměnách. Binance Earn pomáhá nováčkům a pokročilým uživatelům získávat vyšší výnosy i bez častého obchodování.

Jako uživatel získáte mnoho způsobů, jak vydělat peníze pomocí Binance vydělávat, protože několik produktů poskytuje základní záruky, které zajišťují, že počáteční vklad uživatele je stále nedotčený. V současné době můžete pomocí Binance získat dva typy výdělků – Garantovaný a Vysoký výnos.

Platební karta pro debetní platby

Binance nabízí svým uživatelům možnost nakupovat věci, které milují, pomocí kryptoměn. Karta Binance jim umožňuje utrácet preferované kryptoměny u více než 60 milionů obchodníků po celém světě. Uživatelé potřebují pouze převést kryptoměnu ze své spotové peněženky do své finanční peněženky a jsou připraveni jít.

S kartou Binance můžete dělat vše, co běžné platební karty a mnohem více. Karta Binance funguje jako běžné debetní karty vydávané bankami. Uživatelé mohou nabít svou kartu penězi pomocí aplikace Binance Card, obvykle ve formě Binance Coin (BNB) nebo bitcoinů.

Pokaždé, když uživatel provede platbu, karta použije zůstatek pro platby kartou a automaticky odečte výdaj z vašeho zůstatku. S kartou Binance již nemusíte prodávat kryptoměny, abyste mohli platit své účty, protože můžete také pokračovat v HODlingu a utrácet pouze prostředky, které potřebujete k platbám.

Půjčky pro snadný úvěr

Lidé, kteří nevědí, co je Binance, se obvykle ptají, zda u Binance existují půjčky. Odpověď je ano. Binance také nabízí půjčky svým uživatelům a tyto půjčky poskytují četné možnosti pro různá aktiva, včetně kryptoměn, kolaterálu a úrokové sazby. Uživatelé také získají maximální výpůjční limity podle tržních podmínek na základě interního řízení rizik Binance.

K půjčkám Binance mají přístup pouze registrovaní uživatelé Binance. Binance nabízí půjčky v několika kryptoměnách, jako jsou BTC, ETH, BNB, BUSD a USDT. Jako kolaterál podporují půjčky Binance různé kryptoměny, jako jsou BTC, ETH, BNB a BUSD.

Půjčka Binance lhůty se pohybují od 7, 14, 30, 90 a 180 dnů. Můžete však platit předem, přičemž je třeba mít na paměti, že úroky vypočítají podle půjčených hodin. Binance počítá úrok každou hodinu a zakládá úrokovou sazbu na době, kdy si uživatel vezme půjčku.

Binance Review 2021: Je to stále nejlepší krypto burza – je to bezpečné?
Úvěr fotky: blockonomi

Marže a deriváty pro obchodování s pákovým efektem

Margin trading je metoda, kdy uživatelé obchodují s krypto aktivy půjčováním finančních prostředků. Tento typ obchodování umožňuje uživatelům získat přístup k velkým částkám kapitálu (který by jinak nemuseli mít), aby mohli využít své pozice. Zesiluje výsledky obchodování a pomáhá obchodníkům dosahovat větších výnosů v úspěšných obchodech.

Maržoví obchodníci zadávají příkazy k nákupu nebo obchodování kryptoměn na spotových trzích. To znamená, že platforma spáruje maržové příkazy s příkazy spotového trhu. Každá objednávka související s marží je vlastně spotová objednávka. Mezitím pro obchodníky obchodující s futures jsou příkazy k nákupu nebo prodeji kontraktů zadávány na trh s deriváty.

Všechny futures kontrakty jsou obchodovány na trhu s deriváty a obchodování závisí na povinnosti dodat aktiva k budoucímu datu. Na spotovém trhu nemůžete obchodovat futures, protože futures se týkají vypořádání podkladového aktiva k budoucímu datu, zatímco spot se týká skutečného vypořádání právě teď. To je důvod, proč obchodování s marží a obchodování s futures probíhá na dvou různých trzích.

Futures kontrakty také umožňují obchodníkům získat obrovské zisky pomocí pákového efektu.

Launchpool pro investice do kryptoměn

Co je Launchpool? Binance má kompletní ekosystém služeb, který je přizpůsoben tak, aby sloužil většině potřeb uživatelů kryptoměn. Lidé, kteří používají Binance, možná viděli Binance Launchpool se čas od času objeví, když obchodují.

Takže, co je Launchpool? Launchpool je platforma, která si klade za cíl podporovat krypto síť poskytováním přístupu k kryptografickým investicím pro každého uživatele Binance. S touto platformou mohou uživatelé a investoři generovat obrovské výnosy v podobě nových tokenů.

Řešení nabízí výhody uživatelům a nově vznikajícím kryptoměnovým projektům. Launchpool pomáhá kvalitním projektům získávat finanční prostředky a zároveň umožňuje uživatelům kryptoměn a investorům dosahovat atraktivních výnosů.

V současné době obsahuje Launchpool 19 projektů. Platforma nabízí jednoduché mechanismy pro získání bezplatných tokenů. Uživatelé mohou také pružně získávat nové tokeny a ovládat svá stávající aktiva. Platforma navíc poskytuje růst projektům a držitelům.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Binance patří mezi přední světové kryptoburzy. Jednou z výhod používání této burzy je, že má rozsáhlý seznam obchodních párů. Navíc jsou jeho poplatky ve srovnání s jinými platformami relativně nízké.

Platforma také používá BNB coin jako pomocný token pro vše na burze. To umožňuje uživatelům platit jakékoli transakční a obchodní poplatky za mnohem nižší sazby, než by tomu bylo jinak u jiných tokenů/směnáren.

Vše ve všem, Binance se zřídila jako jednotné kontaktní místo pro všechny finanční potřeby uživatele vstupujícího do krypto ekosystému. Vzhledem k současné trajektorii a popularitě fintech bude Binance v nadcházejících letech masivně růst, protože kombinuje spotové obchodování, pasivní příjem, krypto debetní karty, krypto půjčky, obchodování s pákovým efektem a deriváty a kryptoinvestice.