Kryptoautomatizované obchodování

Příklad pravidel pro vaše obchodní nápady

Funkce Coinrule Na kterou jsme obzvláště hrdí, je její všestrannost, která umožňuje mnoha různým typům investorů a obchodníků používat platformu. Zde najdete několik příkladů pravidel, která můžete nastavit Coinrule.

Pomocí naší možnosti Demo Exchange můžete otestovat svá pravidla, aniž byste ohrozili svůj kapitál: poskytneme virtuální alokaci for abyste řídili své strategie.

Jedním z hlavních pravidel, které by měl každý obchodník dodržovat, je mít nastavené bezpečnostní prahy pro případ, že by se trh obrátil proti vám. Rozhodnutí uzavřít obchod s malou ztrátou může být často velkou výhodou ve srovnání s ponecháním pytlů mincí s klesající hodnotou ve svém portfoliu.


Tuto „zabráněnou ztrátu“ můžete považovat za zisk, který znovu investujete do svého dalšího obchodu!

Prostřednictvím můžete snadno hromadit své oblíbené mince Coinrule. Stačí si definovat podmínky, za kterých byste chtěli nakupovat. Coinrule počká, než se tyto podmínky objeví, než provede vaše nákupní objednávky.

Přemýšlejte v dlouhodobém horizontu, často je lepší nakupovat v delším časovém období místo FOMO nákupu během silného růstu ceny.

Namísto hromadění mincí v několika objednávkách možná budete chtít jen počkat na a Útěk stát se. Když se cena dlouhodobě neúspěšně pokouší překonat určitou úroveň, znamená to, že prodejní tlak je pevný (a z jiného pohledu nejsou kupující dostatečně přesvědčeni).

Nový trend, který začíná z dlouhodobého hlediska Odpor být nakonec porušen může být velmi silné. Coinrule aby bylo snadné tuto příležitost využít.

Jindy není tak snadné identifikovat cenovou hladinu, která musí být překročena, aby byl zahájen nový vzestupný trend. Jeden způsob, jak zkusit nastavit a trend následující strategií v této situaci je definovat procentní nárůst cen, který považujete za přesný indikátor začátku udržitelného uptrendu.

Vstoupit do obchodu s již probíhajícím výrazným cenovým nárůstem je poměrně riskantní, protože FOMO past je vždy velký zájem vzít v úvahu. Na druhou stranu, v některých situacích je trend, který začíná po tomto průlomu, tak silný, že stále existuje dostatečná příležitost z něj těžit.

Zvažte tento „zmeškaný zisk“ jako náklady na vstup do obchodu s větší důvěrou v základní sílu trendu.

Po prolomení vzoru „býčí vlajka“ se cena BNBBTC během několika týdnů vyšplhá kolem 60 %

Altcoiny vysoce korelují s bitcoiny, což znamená, že trend bitcoinů významně určuje jejich krátkodobé pohyby. Pokud přijmete vhodná opatření s ohledem na tento aspekt, může to poskytnout vynikající příležitosti pro nové obchody a zároveň může nabídnout ochranu před poklesy, které mohou hluboce ovlivnit vaše pytle mincí.

Pokud byste například prodali alespoň část svých altcoinových tašek, když bitcoin v listopadu prolomil hranici podpory 6000 USD, ochránili byste svůj kapitál a zjistili byste, že jej můžete reinvestovat na nové pozici v nové fázi. z akumulace.

Coinrule flexibilita vám umožňuje rozhodnout o konkrétních coinech, které chcete prodat nebo koupit v závislosti na tom, jak se bude pohybovat cena bitcoinu, nebo například můžete prodat ty, které si v danou chvíli vedou lépe (nebo hůře).

Samozřejmě si můžete vybrat libovolnou dostupnou minci v podmínce, což vaší strategii přidá ještě více všestrannosti. Máte plnou kontrolu nad svým pravidlem.

Toto jsou některé ukázky potenciálů Coinrule vám může nabídnout.
Přihlásit se na naši platformu a vytvořte si vlastní pravidlo hned teď!

Obchodujte bezpečně!