Kryptoautomatizované obchodování

OKX Futures Live on Coinrule

Jsme nadšeni, že to můžeme oznámit Coinrule má integrovanou podporu pro Futures OKX, rozšiřuje možnosti naší platformy a nabízí našim uživatelům ještě více příležitostí k efektivní automatizaci jejich obchodních strategií.

Co to znamená Coinrule Uživatelé?

Pákové obchodování: Podpora OKX Futures také zavádí koncept obchodování s pákovým efektem na OKX Coinrule uživatelů. s Coinrule integrací, můžete na OKX vytvářet automatizované obchodní strategie pro Perpetual Futures. Obchodování s pákovým efektem umožňuje obchodníkům ovládat větší pozice s menším množstvím kapitálu, což potenciálně zvyšuje zisky. S pákovým efektem samozřejmě přichází riziko. Musíte pečlivě spravovat své pozice, abyste se vyhnuli likvidaci. Coinrule s tím může pomoci.

Obchodujte s „libovolnou smlouvou“. Coinrule: Uživatelé nyní mohou implementovat sofistikované strategie pomocí CoinruleJe „jakákoli smlouvaskener. Tato funkce umožňuje obchodníkům automaticky identifikovat a obchodovat jakýkoli kontrakt, což poskytuje zcela nový způsob, jak se zapojit do termínových trhů. Ať už jste zkušený obchodník nebo právě začínáte, CoinrulePlatforma 's usnadňuje vytváření a provádění komplexních strategií přizpůsobených vašim cílům a toleranci rizika.

Schopnost Short: S OKX Futures, Coinrule uživatelé nyní mohou využít možnosti shortovat, což jim umožňuje sázet na pohyby trhu nahoru i dolů. To otevírá nové strategické možnosti a umožňuje obchodníkům těžit z volatility trhu v obou směrech.

Rozšířené řízení rizik: Díky integraci OKX Futures Coinrule uživatelé mohou zlepšit své strategie řízení rizik. Futures obchodování umožňuje použití pokročilých nástrojů pro řízení rizik, jako jsou příkazy stop-loss, příkazy take-profit a dimenzování pozic na základě předem definovaných rizikových parametrů. To umožňuje obchodníkům lépe kontrolovat své vystavení volatilitě trhu a minimalizovat potenciální ztráty. Začleněním těchto technik řízení rizik do svých automatizovaných obchodních strategií Coinrule uživatelé mohou optimalizovat své profily riziko-odměna a dosahovat konzistentnějších výnosů v průběhu času.

Začněte automatizovat své obchodování s futures OKX ještě dnes

S CoinruleDíky nové integraci s OKX Futures mají nyní obchodníci k dispozici ještě více nástrojů pro efektivní automatizaci svých obchodních strategií. Ať už chcete diverzifikovat své portfolio, implementovat pokročilé obchodní techniky nebo jednoduše ušetřit čas, Coinrule usnadňuje převzít kontrolu nad vaším obchodováním a dosáhnout vašich finančních cílů.

Následovat tato příručka pro připojení vašeho účtu OKX Futures Coinrule dnes.

Zůstaňte naladěni na další aktualizace a vylepšení, protože budeme neustále rozšiřovat možnosti Coinrule.

Šťastný obchodování!