Kryptoautomatizované obchodování

Zahajovací kampaň OKX Futures začíná!

OKX & Coinrule Kampaň: Vložte a obchodujte 500 USDT a vyhrajte 50 USDT + získejte 20% slevu na poplatky za obchodování + 25% slevu Coinrule Plány!

Období kampaně: 12. dubna 2024 00:00 UTC – 31. května 2024 23:59 UTC

Oslavovat spuštění OKX Futures, Coinrule s potěšením oznamuje vzrušující kampaň, kterou společně provozujeme rozšíření OKX. Toto je vaše šance vyhrát 50 USDT ve formě futures kreditů, získat 20% slevu z poplatků za obchodování s futures a získat 25% slevu Coinrule předplatné! 

Kroky k odemknutí odměn:

 

1. Vkladem na výhru 50 USDT: 

  • Vyhrajte 50 USDT ve formě futures kreditů
  • Minimální výše vkladu je 500 USDT aby byly způsobilé. 
  • Udržujte čistý vklad ve výši alespoň 50 USDT až do konce kampaně.
  • Klikněte na „Vložit nyní“ na Stránka s podrobnostmi o kampani provést svůj první vklad.

 

2. Exkluzivní 20% sleva z poplatku za obchodování s futures: 

 

3. Odemkněte 25% slevu Coinrule Přihlášení: 

  • Získejte přístup Coinrule předplatné s 25% slevou pro uživatele, kteří na OKX Futures obchodují alespoň 10,000 XNUMX XNUMX $
  • Sleva bude uplatněna na všechny způsobilé uživatele na konci kampaně

Smluvní podmínky kampaně

1. Období kampaně: 12. dubna 2024 00:00 UTC – 31. května 2024 23:59 UTC

2. Způsobilost účastníka kampaně: Tato kampaň je dostupná pouze pro nové nebo spící uživatele OKX, kteří před registrací na akci na platformě neobchodovali. Je způsobilé Coinrule uživatelé, kteří vytvořili nový účet OKX během období kampaně používat Coinruleodkaz na doporučení uživatele nebo uživatelé OKX, kteří na OKX neobchodovali po dobu 12 měsíců.

Musíte kliknout na „Přidej se teď” a ujistěte se, že se tlačítko změnilo na „Zapsáno“, abyste mohli být považováni za platného účastníka události. V opačném případě bude vaše účast neplatná.

Podle místních zákonů a předpisů se této kampaně nemohou zúčastnit uživatelé z následujících zemí nebo regionů (s výhradou informací o ověření): viz odstavec 2.2 dokumentu OKX Podmínky použití. Uživatelé KYC ve Spojeném království/USA se nemohou zúčastnit.

3. KYC: Účastníci musí dokončit ověření identity KYC, aby se mohli zúčastnit a nárokovat si odměny v této kampani.

4. Mezi způsobilé vklady patří: Vklad kryptoměn prostřednictvím externího převodu peněženky a nákup kryptoměn prostřednictvím brány Fiat, kreditní kartou nebo P2P transakcemi prostřednictvím P2P Express nebo P2P Marketplace.

Vklady interními převody a P2P transakce provedené odkazem na sdílení nebo QR kódem budou vyloučeny. Způsobilé vklady nejsou omezeny na typy kryptoměn a budou převedeny na ceny USDT na základě závěrečné ceny v den vkladu.

5. Minimální zůstatek: Účastníci musí mít do konce kampaně čistý vklad vyšší než 50 USDT.

Účastníci musí udržovat čistý vklad ve výši alespoň 50 USDT až do konce kampaně. (Čistý vklad = oprávněný vklad – výběr)

6. Objem: Objem obchodů zahrnuje jak obchodování s deriváty, tak objem obchodů spotů během období aktivity.

7. Ostatní obchody: Obchody provedené s jinými odměnami nebo výhodami OKX se nebudou počítat jako platné obchody pro tuto kampaň, včetně, ale nejen, obchodů s použitím slevových karet, smluvních poukázek, prominutí transakčních poplatků atd.

8. Žádná omezení:Neexistují žádná omezení na množství platných obchodů, pokud jde o měnové páry a typy transakcí.

9. Aktualizace dat: Všechna zobrazená data na stránce nejsou data v reálném čase a budou mít určité zpoždění. Pokud se stránka neaktualizuje, počkejte prosím nějakou dobu a vraťte se, obnovte stránku a zobrazte data.

Poznámka: Viz výše uvedené požadavky a dokončete odpovídající úkol, abyste získali odpovídající odměnu. Odměna je omezena na prvních 100 způsobilých uživatelů

Popis odměny

  1. Maximální cenový fond pro tuto kampaň je 5000 USDT. Pokud celkové odměny uživatelů dosáhnou maximálního výherního fondu před datem ukončení kampaně, kampaň skončí předčasně a konečné odměny budou vypočítány na základě údajů o kampani uživatele.
  2. Maximální odměna pro každého uživatele v této kampani je 50 USDT ve futures kreditech.
  3. Odměny budou vydány do 30 dnů od ukončení kampaně. Platforma má právo odložit vydání odměn z jakéhokoli důvodu, který podle svého uvážení považuje za nezbytný, jako jsou rozsáhlé kontroly rizik a další záležitosti.
  4. Futures kredity jsou platné 30 dní. Odkazovat na pravidla použití pro futures kredity pro více informací.
  5. 25% z ceny Coinrule odběry budou použity na konci kampaně. Sleva platí pro předplatné na 3 měsíce nebo 1 rok. Coinrule bude na konci kampaně kontaktovat způsobilé uživatele

Návštěva OKX & Coinrule Stránka kampaně pro více podrobností o pravidlech platformy OKX.

Happy Trading!