Coinrule dashboard automatizované obchodní strategie
Kryptoautomatizované obchodování

Nový pohled na výkon na řídicím panelu. Jak jsou na tom vaše pravidla?

Právě byl vydán nový dlouho očekávaný upgrade, přidali jsme Výkaz zisku a ztráty na náš Dashboard. Byla to velmi potřebná funkce, která dává našim uživatelům možnost vyhodnotit výkon každého pravidla.

Během čekání na jedno z nejvýznamnějších vydání, Zpětné testování motoru (to přijde v září), uživatelé nyní mohou testovat své obchodní strategie na Demo Exchange, aniž by riskovali svůj kapitál, a zároveň mohou sledovat výsledky každého pravidla na Coinrule.

coinrule dashboard pro automatizované obchodní strategie

To znamená být schopen rychle rozpoznat všechny možné problémy a upravit strategii tak, aby lépe vyhovovala podmínkám trhu.

Jak vypočítáme zisk a ztrátu?

Hlavním cílem našeho výpočtu je změřit, jak efektivní je pravidlo, takže v podstatě vyjádřená výkonnost ukazuje, jak moc strategie přidává hodnotu vašeho portfolia.

Za tímto účelem pořídíme virtuální snímek vaší alokace při spouštění pravidla. Poté, po každém provedeném příkazu, aktualizujeme hodnotu nového zůstatku hodnotou, kterou by mělo vaše portfolio, pokud byste pravidlo nespustili.

Tímto způsobem to znamená zisk 10 %. Coinrule přidáno 10 % z hodnoty do vaší peněženky! Pamatujte, že vaše držby mohou klesnout v USD nebo BTC, a přesto můžete vidět pozitivní změnu ceny na vašem Dashboardu, to znamená, že Coinrule dělá správnou práci, chrání před ztrátami a také zvyšuje vaše výnosy.

Samozřejmě se může stát i obráceně. Znamená to pouze, že vaše pravidlo musí být upraveno nebo změněno, nezůstávejte u strategie prohry. Můžete vytvořit tolik skvělých pravidel, proč se zamilovat do těch špatných?

Kromě okamžitého ukazatele zisku a ztráty souvisejícího s každým pravidlem zobrazujeme také graf, který ukazuje, jak se výkon vyvíjel v průběhu doby jeho činnosti. To poskytuje uživateli užitečné informace o tom, kdy pravidlo přineslo lepší zisky a kdy místo toho přineslo méně uspokojivé výsledky. Další nástroj, který vám umožní upravit a zlepšit vaši automatizovanou obchodní strategii.

Údaje o výkonnosti automatizované obchodní strategie. Historický datový graf

Přišlo léto, ale neplánujeme žádné prázdniny! V příštích týdnech máme k dispozici tolik nových funkcí a vylepšení, zůstaňte naladěni!