automatizované obchodování s tradingview
Kryptoautomatizované obchodování

Automatizované obchodování s TradingView – nyní živě Coinrule

S potěšením oznamujeme, že signály TradingView jsou nyní aktivní Coinrule. Automatizované obchodování s TradingView nebylo nikdy jednodušší!

Nyní máte přístup k největší databázi technických ukazatelů a strategií na světě. TradingView nabízí nespočet obchodních nastavení, která si můžete přizpůsobit tak, aby vyhovovaly vašim potřebám, a provádět obchody na vaší oblíbené kryptoburze.

Tato nová verze je v souladu s naším cílem umožnit amatérským obchodníkům konkurovat hedgeovým fondům a profesionálním investorům.

S nově integrovanými signály TradingView můžete nyní obchodovat, i když spíte, pomocí všech možných technických indikátorů na trhu!

Co je TradingView?

TradingView je nejpoužívanějším nástrojem pro tvorbu grafů mezi obchodníky. V průběhu let se vyvinula v největší komunitu obchodníků. Neexistují lepší místa, kde byste mohli získat pohledy na trh, analýzy, tipy a návody. 

TradingView je perfektní platforma pro obchodníky na všech úrovních, protože kombinuje intuitivní rozhraní se stovkami pokročilých a přizpůsobitelných technických indikátorů. Je snadné začít s TradingView a zlepšovat své obchodní dovednosti každý den.

Můžete použít TradingView pro své grafové studie, kreslit trendové linie, definovat supporty a rezistence, nacházet vzory grafů, používat technické indikátory a dokonce provozovat kompletní automatizované obchodní systémy připravené k použití.

TradingView má také svůj vlastní kódovací jazyk Pine Editor, který můžete použít k vývoji své plně přizpůsobené obchodní strategie. 

Jakmile si vyberete spouštěč pro svou strategii, můžete používat upozornění prostřednictvím webhooku k provádění obchodů pomocí Coinrule. Automatizované obchodování s TradingView je snadné a umožňuje všem obchodníkům vylepšit jejich obchodní strategie.

Jak připojit TradingView k Coinrule

Automatizované obchodování se zapnutými signály TradingView Coinrule je prémiová funkce dostupná u plánů Trader a Pro.

On CoinruleV editoru pravidel musíte definovat akci, kterou chcete provést, na základě nákupních a prodejních signálů. 

Automatizované obchodování se zapnutým TradingView Coinrule
Automatizované obchodování se zapnutým TradingView Coinrule

Při vytváření signálu na TradingView zpráva s upozorněním spustí akce. Máte maximální flexibilitu při volbě signálu dle vašeho výběru s možností jeho přizpůsobení podle vašeho pohodlí.

Signál TradingView
Signál TradingView

Další příklady připojení TradingView k Coinrule, můžete se podívat na toto článek který poskytuje další informace a tipy, jak začít.

Zvyšte své automatické obchodování s TradingView

Signály TradingView umožňují větší výkon a flexibilitu pro vaše pravidla. 

Kromě výrazného rozšíření rozsahu indikátorů, které mohou spouštět vaše pravidla, můžete nyní provádět obchody na základě dat ze všech tříd aktiv a bezpočtu indexů.

Příkladem může být nákup propadů na altcoiny, pouze pokud Dominance bitcoinu zůstává pod určitou hranicí. Případně si můžete koupit bitcoiny, pokud S & P500, globální akciový index, má vzestupnou tendenci. Jediným limitem je vaše kreativita!

Zkombinujte signály s Coinrule vestavěné podmínky založené na IFTTT pro jedinečný zážitek z obchodování, který zajistí, že se vaše obchodní strategie obchoduje pouze tehdy, když platí nejlepší tržní podmínky.

Signály TradingView v kombinaci s Coinrule IFTTT logika
Signály TradingView v kombinaci s Coinrule IFTTT logika

Coinrule je uživatelsky nejpřívětivější chytrý pomocník pro automatizované obchodování, který nevyžaduje jediný řádek kódu. Ale jste vývojář? Nyní jsme vás také pokryli. Pomocí Pine Script můžete vyvinout svůj vlastní obchodní systém a spustit jej Coinrule během několika minut. 

Pokud ještě nejste uživatelem TradingView, můžete použít tento odkaz a získejte 30denní zkušební verzi zdarma.

Je to tak snadné. Vyzkoušejte nyní automatizované obchodování s TradingView. Tato nová verze změní vaši obchodní hru!


Vytvořte své první pravidlo pomocí signálů TradingView již nyní.