Coinrule steroidní pákový efekt
Kryptoautomatizované obchodování

Obchodujte s kryptoderiváty tím nejchytřejším způsobem – Coinrule Spouští Steroid Leverage

Pákové obchodování umožňuje obchodníkům sázet na budoucí cenu a vydělávat bez ohledu na směr ceny. Dlouholeté burzy jako Binance a Kraken přidaly do své nabídky produktů obchodování s deriváty. Jak obchodovat s krypto deriváty?

Coinrule nyní spuštěno Pákový efekt steroidůa nyní jej může použít každý obchodník Coinrule k automatizaci jejich pákového obchodování. Obchodování s pákovým efektem umožňuje obchodníkům využít obrovské příležitosti zvýšit svůj kapitál drasticky -1000x nebo dokonce více! To však může být náročné, zejména pro začínající obchodníky, kteří teprve začínají. 

Co je pákové obchodování?

Obchodování s pákovým efektem umožňuje obchodníkovi otevřít pozici s pákovým efektem a vypůjčit si finanční prostředky proti kolaterálu (tzv. „marži“), aby nakoupil více, než může za svůj kapitál. Některé burzy umožňují pákové pozice až 100x; míra pákového efektu závisí na výši marže jako kolaterálu pro otevření pozice.

Pokud má obchodník 1,000 0.084 $, může otevřít normální pozici v bitcoinu; to bude mít za následek, že bude držet 100,000 BTC. S pákou však nyní může otevřít pozici v hodnotě až 8.4 1 $, přibližně 1,000 BTC. Pokud se cena zvýší o 10 %, obchodníkův výnos by byl XNUMX XNUMX USD oproti XNUMX USD bez pákového efektu. 

Se zvyšujícím se vzestupem roste i záporná strana; když pákový efekt se zvyšuje, obchodník podstupuje vyšší riziko, malé výkyvy cen mohou způsobit automatickou likvidaci. Obchodník na rychle se měnícím trhu, jako je kryptotrh, vyžaduje automatizované obchodní nástroje obchodovat s krypto deriváty.

Správa pozic s pákovým efektem může být zdlouhavý úkol, který vyžaduje neustálé sledování tržních podmínek, aby bylo možné rychle zajistit zisky a snížit ztráty. S Coinrules inteligentním asistentem Steroid Leverage můžete nyní vytvářet pravidla pro obchodování s krypto deriváty. Toto je příklad takového pravidla na Coinrule:

Obchodujte s krypto deriváty na Ethereu

On Coinrule, strategii, jako je tato, lze nastavit pomocí několika kliknutí a bude fungovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Další skvělá metoda, kterou můžete použít Coinrule je otevírat a zavírat pozice v krátkém čase, což umožňuje obchodníkům profitovat z malých cenových změn. Tato metoda je skalpování. Vzhledem k tomu, že derivátové burzy si v průměru účtují nízký transakční poplatek, mohou být skalpovací obchody ziskovější. 

Strategie skalpování je efektivnější v době nízké volatility

Jak obchodníci těží z finanční páky?

Výhodou použití pákového efektu je především zvýšit svůj výnos o stejnou částku investoval kapitál, ale je třeba mít na paměti, že je to riskantní! Existují tedy další, ještě více praktických důvodů pro použití pákového efektu a obchodování s deriváty k přidané dlouhodobé hodnotě. 

Krátkodobé cenové spekulace

Obchodování s pákovým efektem umožňuje obchodníkovi otevřít pozice, které mohou těžit z ceny nahoru nebo dolů. To znamená, že obchodník může profitovat ze zvýšení nebo snížení ceny. Využitím každé vlny swingové obchodní strategie se stávají velmi ziskovými

Krátký prodej umožňuje obchodníkovi těžit z poklesu ceny, aniž by musel držet podkladové aktivum. V důsledku toho se příležitosti chytat a využití cenových pohybů je mnohem rychlejší

Vynikající likvidita trhu

Vstup a výstup z pozic kryptoměn mohou být drahé kvůli nízké likviditě to může zvýšit cenu a přímo ovlivnit zisky obchodníka, zejména ve strategiích, které mají vydělávat na mezních cenových výkyvech. 

Kniha objednávek LINKUSDT na Binance Future zobrazující více než 400 0.2 LINK v bid/ask v rámci XNUMX USDT od tržní ceny

Trhy s pákovým efektem povzbuzují obchodníky ke zvýšení velikosti objednávek, což vede k více likvidity v knize objednávek, vytváří optimální podmínky pro automatické roboty a tvůrce trhu, kteří zase přispívají k prohloubení marketéra a pozitivně ovlivňují cenu. 

Zajištění portfolia

Na nejistém trhu, jako je kryptoměna, je životně důležité chránit se před ztrátami. Zajištění pozic pomocí derivátů chrání vaše portfolio před náhlými poklesy cen.

Během krachu trhu investoři obvykle nemají správné nástroje nebo plánují pohotově reagovat. Uzavření otevřených pozic obvykle nějakou dobu trvá, zvláště pokud investor drží několik coinů. Nicméně, jediná krátká pozice na derivátový nástroj může výrazně snížit celkovou ztrátu. V důsledku toho pokleslo riziko poklesu portfolia obchodníka bez nutnosti prodeje držených aktiv. 

Příkladem může být obchodník, který drží diverzifikovaná kryptoaktiva v hodnotě 5,000 XNUMX USD. Aby ochránil své portfolio v době nejistoty, rozhodne se investovat do inverzního finančního produktu krátkým prodejem BTC perpetuálních swapů, které se zajišťují proti riziku. Zisk z derivátové smlouvy by v případě poklesu vyrovnal ztrátu, která vznikla v důsledku krachu trhu.

Obchodujte s kryptoderiváty coinrule
Příklad možnosti zajištění, když cena klesne pod klíčovou úroveň

Zatímco tato strategie není mezi začínajícími obchodníky běžná, zkušenější obchodníci to dělají pravidelně, aby řídili svou rizikovou expozici. Přes Pákový efekt steroidů, Coinrule umožňuje každodenním obchodníkům mít pokročilejší kontrolu nad svými aktivy bez ohledu na směr trhu. 

Při řízení rizika používejte steroidní páku

Mezi profesionálními obchodníky převládá používání stop-lossů u všech svých obchodů, aby se ochránili před velkými neočekávanými ztrátami. Začínající obchodníci je obvykle nepoužívají pro každou pozici, kterou zaujímají. Pokud to udělají, obvykle to udělají, když je příliš pozdě a ztráta je příliš velká na to, aby ji zvládli.

To lze snadno provést pomocí Coinrulea lze vytvořit mnoho různých variant pro pravidla, která zahrnují stop lossy. Použitím Coinrule, mohou uživatelé vytvářet pravidla, která obchodují s krypto deriváty podle předem nastavených podmínek. Zde je příklad:

Coinrule vyvinula nástroje, které obchodníkům umožňují používat pákové obchodování, a uživatelé nyní mohou vytvářet pravidla pomocí jednoduché logiky IFTTT. Jakmile je pravidlo aktivní, robot jej zkontroluje podmínek 24/7, což obchodníkům umožňuje maximalizovat své výnosy bez obav z likvidace. Derivátové trhy jsou ideální trhy pro algoritmické obchodování kvůli jejich povaze, která vyžaduje rychlé rozhodování a rychlou reakční dobu.