Kryptoautomatizované obchodování

Velký Flip

Ethereum / Bitcoin (BINANCE: ETHBTC)

Trh sází, který projekt bude zabijákem Etherea. Solana, Terra, Avax a Cardano si v poslední době vedou mimořádně dobře. Investoři věří, že předběhnou „staré“ Ethereum v závodě škálovatelnosti DeFi, díky čemuž se kryptoměny staly běžnými.

Přesto, Zdá se, že Ethereum se trůnu v dohledné době nevzdá. Celková hodnota uzamčená v protokolech DeFi nedávno dosáhla nového pořád vysoké, a to hlavně díky protokolům běžícím na Ethereum sítě.

Při pohledu na graf ETHBTC je jasné jak Ethereum buduje pevnou látku vzestupnou hybnost. Ve vyšším časovém rámci a v tak velkém časovém měřítku se takové pohyby dějí z nějakého důvodu. Ethereum se právě stal vzácnějším (po EIP-1559 aktualizace), čímž se mezera mírně uzavírá pomocí Bitcoin .

Nabídka a poptávka je vždy hlavním hnacím motorem ceny a pokles nabídky spojený s rostoucím přijetím okamžitě tlačí cenu nahoru. Nemluvě o zvyšujícím se počtu vsazených coinů v ETH 2.0.

Solana a další protokoly jsou stále dobré investiční možnosti, které pravděpodobně překonávají oba Ethereum  a  Bitcoin . Ale nesou i výš těkavost . Z pohledu přizpůsobeného riziku Ethereum nyní obrací bitcoiny. Institucionální investoři si to již uvědomili, takže do ETH pravděpodobně přiteče více chytrých peněz. Počkejte si na další velký titulek.