Nejlepší kryptoměny k nákupu v roce 2021
Kryptoautomatizované obchodování

Top 10 kryptoměn k nákupu v roce 2021

Vítejte na krypto býčím trhu 2021. Hledáte další příležitost? Nenechte si ujít těchto 10 nejlepších kryptoměn k nákupu.

Trh se pohybuje rychlostí světla a není možné sledovat každý pohyb ceny. Dobrou zprávou je, že můžete použít Coinrule spravovat své portfolio 24/7 bez stresu. v tento článek přezkoumali jsme nejlepší obchodní strategie, které mohou dobře fungovat na krypto býčím trhu 2021.

Můžeš akumulovat nejlepší kryptoměnyvezměte zisk nebo vyvažte své portfolio podle denní volatility trhu.

Nyní, když víte, jaké jsou nejlepší strategie, nejste zvědaví, jaké jsou top 10 kryptoměn, které lze koupit v roce 2021?

V roce 2017 bylo ICO šílenství primárním katalyzátorem pro krypto býčí trh. Vývoj ekosystému DeFi zahřál trh s altcoiny během léta 2020. Trh může z krátkodobého hlediska vypadat iracionálně a exponenciální růst cen vyvolává pochybnosti, že by se mohlo jednat o novou bublinu. Ale když se podíváte na tržní cykly z větší perspektivy, můžete identifikovat nové vznikající síly a trendy, které ovlivňují ceny. 

Jakmile šílenství pomine, investoři přerozdělí své prostředky do nejpevnějších coinů, čímž podpoří jejich cenu. Identifikace trendů na trhu vám pomůže najít ty nejlepší mince, které můžete přidat do svého portfolia. 

Těchto 10 nejlepších kryptoměn k nákupu vám v budoucnu poskytne významnou výhodu. 

DeFi

Není pochyb o tom, že decentralizované finance jsou dnes jedním z největších trendů v kryptoměnách. V současné době je v decentralizovaných finančních aplikacích zamčeno více než 40 miliard dolarů – nejvýznamnější část se nachází na decentralizovaných burzách a platformách půjčování. 

Uni swap (UNI)

Uniswap je plně decentralizovaný on-chain protokol pro výměnu tokenů postavený na Ethereu. Místo knih objednávek používá pooly likvidity. Pomocí Uniswap může kdokoli rychle přepínat mezi ETH nebo jakýmkoli ERC-20 tokenem. Uživatelé mohou navíc získávat poplatky poskytováním likvidity. Investoři mohou dodat libovolnou částku. Uniswap má na platformě uzamčené tokeny přes 4 miliardy dolarů, což je největší částka na jakékoli decentralizované burze. 

Proč je horko

Před Uniswapem byl nedostatek likvidity hlavním problémem ovlivňujícím decentralizované burzy. Zavedením inovativního mechanismu založeného na poolech likvidity mají nyní poskytovatelé likvidity motivaci uzamknout své coiny, aby získali pasivní příjem. Obchodní model se ukázal jako solidní. Nyní, když více burz prosazuje přísnější regulační procesy zahrnující KYC a geografická omezení obchodních aktivit, budou decentralizované burzy nabízet atraktivní alternativu pro kryptoinvestory. 

Enzym (MLN)

Správa aktiv je bilionové odvětví. Enzyme vytvořil protokol pro migraci odvětví správy aktiv na technologii Blockchain. Enzyme přináší do DeFi tradiční svět financí se správou aktiv on-chain, která uživatelům umožňuje ponechat si svá aktiva ve správě a zároveň investovat s portfoliovými manažery. 

Proč je horko

Vzhledem k tomu, že tradiční finance migrují do DeFi, bude to znamenat změnu v tom, jak mohou lidé investovat své peníze. Enzyme výrazně snižuje vstupní bariéry odvětví správy aktiv, dodává transparentnost a demokratizuje celý proces. Doba černých skříněk a pevných výnosů je již za námi.

Enzyme si zaslouží místo mezi top 10 kryptoměnami k nákupu, protože jde o unikátní projekt s minimální konkurencí.

Balancer (BAL)

Balancer je automatizovaný tvůrce trhu. Snižuje náklady a skluz mezi obchody s různými kryptoměnami. Jedná se o decentralizovanou náhradu za tradiční tvůrce trhu, subjekt třetí strany, který poskytuje likviditu obchodním aktivům. Balancer využívá pooly, které jsou sbírkami uživatelsky poskytnutých prostředků používaných k prokázání likvidity obchodům a transakcím. Těžba likvidity se ve světě DeFi stala oblíbeným tématem a BAL to dělá mimořádně dobře a stává se hlavním tématem konverzace. 

Balancer likvidity
Balancer Liquidity Pool

Proč je horko

Balancer posouvá koncept likviditních poolů na další úroveň a umožňuje poskytovatelům likvidity přidat do poolu až 8 různých aktiv. Balancer používá pokročilé algoritmy, aby zajistil, že si každý fond zachová správný zůstatek aktiv, i když se ceny mincí v poolech mohou lišit.

Tokenizace a stabilní mince

Jedním z největších příslibů technologie Blockchain je tokenizace prakticky jakéhokoli aktiva globálně. Co kdybyste mohli koupit nebo prodat zlomky vlastnictví nemovitostí, akcií, úvěrů nebo duševního vlastnictví?

Ceny kryptoměn jsou velmi kolísavé, což běžného investora děsí. Nekonečnou debatu o tom, zda jsou kryptoměny dobrým uchovatelem hodnoty, lze rychle vyřešit působivým vývojem a vzestupem nových stabilních coinů. Projekty, které slibují tokenizaci globálních aktiv, musí být zařazeny do seznamu top 10 kryptoměn.

Syntetické (SNX)

Pomocí Synthetix mohou investoři vytvořit své vlastní syntetický aktiva – nazývaná Synths. Jsou to aktiva blockchainu navázaná na aktiva reálného světa, jako jsou fiat měny, kryptoměny a komodity. Jejich cena je sledována v reálném čase pomocí datových zdrojů Oracle, což investorům umožňuje nakupovat, prodávat a obchodovat s těmito aktivy jako se skutečnými věcmi, pouze bez centrálního orgánu. Protokol umožňuje neomezené typy tokenizovaných aktiv. Například Synths jako sAAPL poskytují investorům expozici vůči ceně akcií společnosti Apple. Pokud se investor domnívá, že cena je nadhodnocená, může si koupit Inverse Synths, které při poklesu ceny Applu zdražují. 

Proč je horko

Kryptoměny byly dosud malou mezerou na globálních finančních trzích. Tokenizovaná aktiva přilákají nové investory ke vstupu do prostoru, přinesou nový kapitál a budou představovat silný katalyzátor budoucího vývoje.

Země (MOON)

Jedná se o digitální měnu s primárním cílem chránit uživatele před placením dalších skrytých poplatků ve světě elektronického obchodování tím, že přinese přijetí technologie blockchain v celosvětovém měřítku. Terra je nekolateralizovaný stablecoin a jeho cílem je vytvořit rozmanitý krypto ekosystém s aktivy vázanými na americký dolar, čínský jüan, euro a další fiat měny. Jednou z hlavních vlastností Terra je její interoperabilita na různých blockchainech, jako je Ethereum, Solana a Cosmos. 

Proč je horko

TerraUSD je úročené aktivum. Ve světě, kde jsou nulové úrokové sazby novým normálem, vypadá možnost investorů držet aktivum vázané na USD a získat úrok velmi atraktivní. Projekt podporují přední kryptoměnové společnosti, jako jsou Galaxy Digital, Coinbase Ventures a Pantera Capital.

Oracle a data

Chytré smlouvy umožnily skutečný potenciál technologie Blockchain. Ale Oracle rozšířili hranice toho, co je možné vybudovat pomocí chytré smlouvy. Přístup k datům je rozdíl v každém podnikání a projekty související s kryptoměnami nejsou výjimkou. 

Čím snazší je přístup k přesným datovým zdrojům v reálném čase, tím je pravděpodobnější, že chytrá smlouva bude fungovat bezchybně. 

Chainlink byl mezi nimi našich 10 nejlepších kryptoměn k nákupu v roce 2019, ale v dnešní době vznikají nové projekty.

Pásový protokol (BAND)

Protokol Band zlepšuje přístupová data inteligentní smlouvy mimo konkrétní blockchain. Jejich křížová datová věštkyně mohou shromažďovat data mimo řetězec, agregovat je a poté je poskytovat libovolnému počtu decentralizovaných aplikací a chytrých kontraktů způsobem agnostickým k blockchainu. Agregovaná data mohou být relativně bez schémat, což je součástí výkonu protokolu Band. Informace o DeFi a herních aplikacích mohou zahrnovat osobní údaje o zdravotní péči, dokumentaci k nemovitostem a dokonce i cestovní záznamy připojením chytrých smluv k externím zdrojům dat. 

Proč je horko

Klíčovým slovem úspěchu Bandu je opět interoperabilita. Protokol je postaven na Cosmos a je kompatibilní se všemi hlavními blockchainy. Kromě toho Band umožňuje lepší nákladovou efektivitu a rychlejší dobu odezvy. Mechanismus datových kanálů Bandu zajišťuje, že data jsou svěřená a bezpečná.

Graf (GRT)

Stejně jako Google utvářel internetové vyhledávání indexováním, Blockchain a Web 3.0 mají podobnou potřebu jako internet před Googlem. Získávání základních informací, jako je porozumění transakcím tokenů nebo přístup k uživatelským datům, je složité, což vytváří požadavek na indexování a dotazování na informace týkající se základních blockchainových transakcí.

Graf tuto potřebu naplnil. Před Googlem byly po webu roztroušeny miliony webových stránek. Hledání dat na jakékoli téma bylo velmi časově náročné a náročné. Získávání dat napříč blockchainovými platformami je jedním z nejvýznamnějších trendů ve vývoji blockchainu.

Jak funguje graf
Jak funguje graf

Proč je horko

Graf umožňuje indexování dat na Blockchainu, díky čemuž je organizační vzor Blockchainu efektivnější a přístup k blockchainovým datům také efektivnější. Jako jedna z nejčastěji používaných aplikací blockchainu bylo na The Graph nasazeno přes 3,000 XNUMX podgrafů. V dnešní době každá aplikace potřebuje ke svému fungování připojení API a podobně The Graph v budoucnu umožní nespočet nových dApps.

sběratelství

V roce 2017 bylo jedním z nejzřetelnějších příznaků rostoucí bubliny v kryptoekosystému úžasné ocenění digitálních koček. Lidé jim platili éterem v hodnotě tisíců dolarů. Při bližším pohledu to byl výraz nové generace připisující a skutečnou hodnotu digitálních věcí.

NFT jsou určitě další velká věc v krypto a jsou nutností v každém seznamu top

Obrobky NFT Art
Obrobky NFT Art

Rorný (RARI)

Rarible je platforma NFT (Non-fugible token) pro zabezpečení digitálních sběratelských předmětů zabezpečených technologií blockchain. Rarible představuje digitální platformu NTF se zvláštním zaměřením na umělecká díla. Konkrétně Rarible zahrnuje tržiště, které uživatelům umožňuje obchodovat s různými digitálními sběratelskými předměty nebo NFT. 

Uživatelé jsou také schopni vytvářet tato aktiva, která je běžně známá jako „ražba“ NFT. Různí tvůrci obsahu to mohou využít k prodeji svých výtvorů, jako jsou knihy, hudební alba nebo filmy, jako NFT.

Proč je horko

Ocenění umění je už léta na vzestupu. Vzestup NFT je jen nejpřirozenějším vývojem stejného trendu. NFT usnadňují investorům nákup nehmotných aktiv, jako je duševní vlastnictví. Na druhou stranu umělci nyní mají přístup na globální trh se zanedbatelnými překážkami vstupu.

Sandbox (PÍSEK)

Sandbox je virtuální svět běžící na Ethereu. Umožňuje lidem budovat, vlastnit a zpeněžit celý svůj herní zážitek. Toho lze dosáhnout vlastnictvím pozemků ve hře nebo vytvářením nových digitálních aktiv, jako jsou NFT v karanténě. Držitelé SAND se mohou podílet na správě platformy decentralizovaným způsobem pomocí decentralizované autonomní organizace. 

Proč je horko

Sandbox nashromáždil několik významných partnerství, jako jsou Atari a Crypto kitties. Gaming je multimiliardový globální průmysl a každý projekt zaměřený na tak velké publikum si zaslouží pozornost.

Decentraland (MANNA)

Decentraland je plně decentralizovaný 3D virtuální svět, kde lidé mohou vlastnit a rozvíjet svou virtuální zemi. Alternativně se uživatelé mohou procházet a pracovat s tím, co vytvořili jiní uživatelé, a spojit se s ostatními lidmi, kteří prozkoumávají Decentraland ve stejnou dobu. Krajina projektu může obsahovat řadu položek od statických 3D scenérií po interaktivní objekty. Každý kus tokenizované země je token ERC721 a je nezaměnitelný a obsahuje souřadnice pozemku, který představuje. MANA je nativní token, který pohání ekonomiku ekosystému Decentraland. Jedná se o token ERC-20.

Proč je horko

Mana byla prvním decentralizovaným virtuálním světem a díky tomu má nad konkurencí výhodu prvního tahu. Představte si Decentaland jako Second Like 2.0. Vzhledem k úspěchu, kterého Second Life v průběhu let dosáhl, může být budoucnost pro Decentraland velmi jasná.

Diverzifikace vašeho portfolia znamená přidání mnoha různých coinů ke snížení celkového rizika. Ve skutečnosti mají kryptoměny vysokou korelaci, takže i desítky různých coinů mohou výrazně snížit riziko.

Nákup těchto top 10 kryptoměn představuje diverzifikované vystavení nejlepším krypto trendům v roce 2021 a může přidat významnou hodnotu do vašeho portfolia. 

UPOZORNĚNÍ

Nejsem analytik ani investiční poradce. Vše, co zde uvádím, je čistě orientační, informační a vzdělávací. Všechny informace obsažené v mém příspěvku by měly být nezávisle ověřeny a potvrzeny. Nemohu být shledán odpovědným za jakoukoli ztrátu nebo škodu způsobenou na základě těchto informací. Uvědomte si prosím rizika spojená s obchodováním s kryptoměnami.