top 100 cryptocurrencies
Kryptoautomatizované obchodování

100 nejlepších kryptoměn: 5 projektů ke sledování

Když vidíte, jak dobře si kryptoměny vedou, je velmi pravděpodobné, že jste o nich odněkud slyšeli, ať už to bylo z platforem sociálních médií, konvenčních médií nebo ústně. Podle NASDAQ, přibližně 14 % americké populace investovalo do kryptoměn, přičemž 46 milionů amerických občanů vlastní bitcoiny.

Většina populace a generace tisíciletí na celém světě hledá jiné bezpečné útočiště. Během pandemie globální ekonomiky nepřetržitě tiskly peníze a devalvovaly svou měnu. Proto se základní problémy tradičních finančních institucí, centralizovaných trhů a vlád, kryptoměn snaží tyto problémy vyřešit pomocí jejich technologie, konsensu a nápadu.

Solidní projekty řadící se mezi 100 nejlepších kryptoměn

V současné době je na trhu kótováno přes 10,000 2 unikátních kryptoměnových projektů. Trh má hodnotu výrazně přes XNUMX biliony dolarů. Toto ocenění je mimořádně působivé, protože trh s kryptoměnami je v porovnání s trhem se starožitným zlatem starý jen deset let. Vzhledem k rostoucímu počtu projektů na trhu je trh bohatý na tokeny inteligentních řetězců, stablecoiny a různé další projekty.

Je zajímavé, že mnoho z těchto tokenů není bezpečných. Nedokážou poskytnout užitečnost, nemají žádný potenciál a nemají žádnou vizi; mnoho lidí však může rychle investovat do těchto tokenů, aby zvýšili cenu a využili příležitosti. Ve skutečnosti je mnoho tokenů na trhu nadbytečných a nemají žádný konkrétní plán, jak uspět nebo růst v kryptoprostoru; některé kryptoměny však podle nás stojí za vyzkoušení.

V tomto článku probereme 5 nejlepších projektů, mezi 100 nejlepších kryptoměn, které byste měli sledovat.

Cardano

Cardano je v současnosti jedním z nejslibnějších projektů v kryptoprostoru. Jedním z klíčových faktorů je, že Cardano zaznamenalo v prvním čtvrtletí roku 2021 solidní cenovou dynamiku. V letošním roce hodnota Cardana vzrostla z 0.182 USD na 1.45 USD do konce prvního čtvrtletí. Od té doby, navzdory nedávným poklesům cen kryptoměn, zůstala hodnota Cardana stabilní na 1.52 dolaru a míří do druhého čtvrtletí roku.

Cardano graf

Mnoho úspěchů společnosti Cardano je připisováno nárůstu adopce aktiv poté, co projekt umožnil uživatelům vytvářet smlouvy v síti projektu. Zatímco Cardano je známé tím, že věci bere postupně, projekt v průběhu let zaznamenal stálý růst. Nakonec toto úsilí přineslo hodně ovoce, protože Cardano patří mezi deset nejlepších kryptoměn podle tržní kapitalizace.
Inteligentní smlouva Cardano funkčně umožňuje vývojářům vytvářet DApps, zavádět nové tokeny a rozšiřovat prostor DeFI. Cardano by proto mělo být na vašem seznamu sledovaných.

Ethereum

Ethereum má bezpochyby nepřekonatelný potenciál. Nejen, že patří mezi 100 nejlepších kryptoměn, ale také se řadí mezi zdaleka nejhodnotnější blockchain hned po bitcoinu. Vzhledem k tomu, že se očekává, že Eth 2.0 bude plně funkční do konce tohoto roku, Ethereum velmi pravděpodobně sesadí Bitcoin z trůnu. S tržní kapitalizací přes 270 miliard dolarů je Ethereum druhým největším kryptoměnovým projektem. Ethereum bylo navíc prvním projektem, který vývojářům umožnil vyvíjet, budovat a nasazovat jejich DApps a systémy v decentralizovaném ekosystému.

Existuje celá řada funkcí, díky kterým je Ethereum vzrušujícím vývojem v ekosystému kryptoměn. Pro začátek je to řešení stávajících problémů globální ekonomiky. Nativní kryptoměny Ethereum jsou ideální řešení pro peníze, se kterými přišel svět.

Ethereum graf

Měli byste sledovat Ethereum, protože projekt je organizace, která myslí dopředu a vždy se snaží přijmout změny a hledat řešení k vyřešení problémů spojených s globálními ekonomikami, což je zřejmé z mnoha návrhů na vylepšení platformy Ethereum. Vzhledem k tomu, jak dobře se daří NFT a plánům Etherea přejít od neudržitelného konsenzuálního protokolu Proof of Work ke konsenzuálnímu protokolu Proof of Stake, očekává se, že Ethereum bude interoperabilní a značně škálovatelné řešení.

Polkadot

Zatímco projekt byl pod radarem již od svého vydání před čtyřmi lety; nicméně překonal kryptoekosystém oficiálním vydáním svého mainnetu v roce 2020. Zajímavé je, že projekt získal velkou pozornost pro své funkce. Nativní token projektu, DOT, se dramaticky probojoval do top 10 kryptoměn podle tržní kapitalizace.

S tržní kapitalizací přes 21 miliard dolarů je Polkadot těžko přehlédnout. Komunita zpočátku projekt chválila jako nástupce a soupeře projektu Ethereum. Je to ironie, protože Ethereum bylo také představeno jako rival Bitcoinu.

Polkadotův graf

Měli byste sledovat Polkadot, protože projekt se snaží pohánět decentralizovanou budoucnost internetu prostřednictvím Web3. Polkadot je snadno jedním z nejslibnějších a nejkomplexnějších projektů, které existují, protože představuje interoperabilní řešení, které je kompatibilní s jinými blockchainy. Polkadot je kryptoměna, která splňuje všechny požadavky, které trh aktuálně potřebuje. Má mimo jiné skvělou komunitu, solidní vývojový tým, vizionářského zakladatele, vlivná partnerství, investice, významnou tržní hodnotu, škálovatelnost, upgradovatelnost, vysoké rychlosti transakcí. Pokud jde o Polka Dot, nemůžete udělat chybu.

Litecoin

Litecoin je jedním z nejúspěšnějších projektů v kryptoekosystému. Vzhledem k tomu, že je čím dál těžší získat bitcoiny, byl představen Litecoin, aby zlepšil stávající problémy bitcoinu s rychlejšími transakcemi a demokratičtějším procesem těžby, díky čemuž byl projekt více inkluzivní než exkluzivní.

Litecoinový graf

Dnes je Litecoin v popředí zájmu většiny obchodníků díky rychlým transakčním časům a relativně levnějším poplatkům. S tržní kapitalizací 12 miliard dolarů je Litecoin projekt, který musíte sledovat.

Polygon

Polygon, dříve známý jako Matic Network, je nově vznikající framework navržený pro zlepšení interoperability mezi Ethereum mainnet a dalšími kompatibilními sítěmi. Je to nová položka mezi 100 nejlepšími kryptoměnami a mezi tisíci dalších coinů a tokenů je nyní jednou z nejslibnějších. Projekt nedávno zaznamenal dramatický nárůst, protože nativní token projektu od začátku letošního roku raketově vzrostl o 26000 2 %. Na rozdíl od jiných projektů v seznamu je Polygon sítí vrstvy XNUMX. Jedná se tedy o další vrstvu nad Ethereum, která přidává škálovatelnost a zlepšuje interoperabilitu mezi blockchainy.

Polygonový graf

Zde je důvod, proč byste měli pozorně sledovat Polygon:

  1. Polygon je solidní a inovativní projekt, který zlepšuje škálování a interoperabilitu.
  2. Je kompatibilní s EVM, takže je užitečný pro vývojáře DApp. Polygon je speciální projekt s potenciálem rozšířit kryptoekosystém.
  3. S humbukem kolem NFT zaznamenal Polygon významný nárůst přijetí díky svému interoperabilnímu, škálovatelnému a udržitelnému řešení. 

Pokud chcete investovat do jedné ze 100 nejlepších kryptoměn, už nehledejte. Coinrule je meta obchodní platforma, která uživatelům umožňuje nastavit obchodování s kryptoměnami na základě pravidel na více kryptoburzách. Automatizujte proces, chraňte své finanční prostředky a využijte další tržní příležitost Coinrule

Zřeknutí se odpovědnosti: Nic na těchto stránkách nepředstavuje profesionální nebo finanční poradenství, ani žádné informace v tomto článku nepředstavují komplexní nebo úplné prohlášení o diskutovaných záležitostech.