Kryptoautomatizované obchodování

Balíčky jsou nyní aktivní Coinrule!

Ať už obchodujete s kryptoměnami den nebo máte dlouhodobější přístup, posuňte svou strategii na další úroveň Coinrule's Bundles!

CoinruleNejnovější aktualizace produktu umožňuje uživatelům naprogramovat svá pravidla tak, aby fungovala pouze na konkrétních balíčcích mincí a zároveň vyloučila všechny ostatní mince na trhu. Uživatelé se mohou rozhodnout vytvořit svůj vlastní balíček nebo použít kterýkoli z našich kurátorů Coinrule svazky.

Jaké balíčky jsou tedy k dispozici?

Máme pět dostupných balíčků připravených k použití a další budou brzy přidány:

DeFi- Tento balíček zaměří vaše pravidlo pouze na obchodování s mincemi, které souvisejí s decentralizovaným financováním. DeFi se zaměřuje na průmysl v hodnotě 100 bilionů dolarů a je největším případem použití kryptoměn. 

Top 10 tržní kapitalizace - Tento balíček umožní vašemu pravidlu obchodovat pouze s 10 mincemi s nejvyšší tržní kapitalizací. Tyto coiny by měly mít silný objem a likviditu, což znamená, že mohou dobře fungovat při použití limitních příkazů. Tento balíček nezahrnuje stablecoiny, které jsou v Top 10.

PoS vrstva 1s- Tento balíček konkrétně obsahuje mince, které jsou vrstvou 1 a používají mechanismus konsensu pro ověření sázky. Proof-of-stake zajišťuje síť prostřednictvím validátorů, kteří vkládají své coiny a ve srovnání s proof-of-work je energeticky účinnější. Zvyšující se soulad s ESG vedlo k tomu, že tyto coiny rostly v popularitě s vysokým potenciálem, že tento trend bude pokračovat.

NFT- Tento balíček mincí zakládá všechny obchody na mincích, které souvisejí s NFT. Když se hysterie NFT vrátí s nárůstem přijetí NFT, je to balíček k použití! Během předchozího medvědího trhu byly NFT také jedny z nejtvrději zasažených, což z nich dělalo možné kandidáty na shortování.

Herní Tento balíček umožňuje vašemu pravidlu obchodovat pouze s mincemi souvisejícími s hraním. Hry jsou pravděpodobně jedním z nejzřejmějších odvětví pro zvýšení vlastnictví majetku poskytované NFT a blockchainem. Nastoupí masa hráčů na palubu kryptoherního vlaku? 

Ale co když se mi žádný z těchto balíčků nebude líbit?

Uživatelé si mohou navrhnout své vlastní balíčky na míru, se kterými budou obchodovat. Při výběru mincí na stránce editoru pravidel jednoduše přidejte všechny mince, které chcete přidat do balíčku, a poté klikněte na „Vytvořit balíček“:

K čemu tedy lze Bundles využít?

Balíčky vám umožní zdokonalit vaše pravidla tak, aby fungovaly pouze s coiny, které jsou v souladu s vaší strategií. Představte si, že jste velmi optimističtí ohledně budoucnosti NFT. Můžete navrhnout robota, který koupí jakoukoli minci v balíčku NFT, jehož cena se za posledních 5 hodin snížila o 24 %. Tuto specifikaci můžete použít k tomu, abyste zabránili pravidlu nakupovat vrcholy a automaticky hromadit mince v prostoru NFT a držet je po dlouhou dobu:

Podobně, pokud se vám nelíbí vaše pravidla obchodování s herními mincemi, můžete jednoduše použít operátor DO NOT a specifikovat svá pravidla, abyste nekupovali žádné coiny obsažené v balíčku „Gaming“:

Balíčky nabízejí skutečně obrovské množství příležitostí, jsme nadšeni, co vytvoříte.

Doufáme, že se vám nová funkce bude líbit. Šťastné obchodování!