Kryptoautomatizované obchodování

Obchodování s příběhem

Protože se rok 2021 chýlí ke konci, je čas podívat se na některé z nejdominantnějších příběhů letošního velkého býčího trhu. Jako známá Crypto Influencerka Cobie napsal, v rámci kryptocyklů probíhá neustálá „metahra“.

Vyprávění 'DeFi'

Nejnovější býčí trh začal „DeFi Summer“ v roce 2020. Ale v roce 2021 měly DeFi blue chips jako Aave, Uniswap nebo Compound většinou nižší výkon v relativním vyjádření oproti jiným coinům.

Vyprávění 'DeFi' došel dech, převzaly ho jiné příběhy. V tomto roce se zatím objevily velké krypto příběhy kolem „Ethereum Killers“ s konkurenčními platformami L1, jako je Solana, Avalanche a další, které výrazně převyšují většinu trhu.

Příběh NFT

Projekty NFT měly nejméně dvě období silného růstu v čele s „NFT Bluechips“, jako jsou CryptoPunks, Apes a další. Nedávno se rozběhly projekty 'GameFi' vedené Axie Infinity a vyprávění o kryptohrách 'Metaverse' a 'Play to Earn'. Samozřejmě se může současně odehrávat více konkurenčních příběhů.

Konzistence bitcoinu

Během toho všeho zůstal bitcoin netypicky konzistentní s malou volatilitou podle krypto standardů. Abyste byli skutečně pokročilým obchodníkem, musíte pochopit, jaké příběhy probíhají, kterým dochází dech a které by mohly nabírat na síle.

Pokud vaše ucho není blízko země a někdo vám řekne o ‚další horké věci‘ v kryptoměnách, je pravděpodobné, že skuteční zasvěcenci se již posunuli dál.

Pro rok 2022 si dejte pozor, abyste se nestali výstupní likviditou pro příběhy o kryptocyklech někoho jiného.