Coinrule získávání finančních prostředků
Kryptoautomatizované obchodování

Coinrule Úspěšně uzavírá sbírku 700 XNUMX $ na demokratizaci přístupu k automatizovanému obchodování

Po úspěšné crowdfundingové kampani na Seedři, Coinrule dokončila své počáteční kolo ve výši 700,000 200 USD, čímž překonala svůj cíl financování o více než XNUMX %. 

Kromě Coinrulekomunity a příznivců, kteří byli schopni investovat v kole přímo přes Seedrs, se k fundraisingu připojila také skupina zkušených Angel Investors a také investiční odnož Zilliqa, ZilHive. S novými investory, Coinrule se nyní může pochlubit silným investorským a poradenským týmem, který tvoří také MKB Bank, Coinruleinvestor z prvního kola financování a poradci včetně Dr. Andrea Baronchelliho, výzkumného pracovníka prestižního UCL Center for Blockchain Technologies, Johna Austina bývalého ředitele strategie v IG Index a Olivera Snoodyho, bývalého ředitele marketingu značky na Twitteru a viceprezidenta marketingu ve společnosti Deliveroo.

Toto financování umožní Coinrule růst týmu, expandovat na rychle rostoucí trh tokenizovaného obchodování s akciemi a poskytovat nejsnadněji použitelný nástroj pro zpětné testování, vše navrženo tak, aby podporovalo naše poslání zpřístupňovat pokročilé obchodní nástroje normálním lidem a pomáhat budovat budoucnost financí prostřednictvím intuitivního, automatizovaného obchodování. Aktivní investování nemusí být vyhrazeno pouze pro hedgeové fondy a profesionály. Normální lidé, kteří mají málo času, ale ty správné nástroje po ruce, mohou soutěžit. Pokračujeme v plnění naší mise do roku 2021!

Bez této úspěšné finanční kampaně by nebyla možná Coinruleúžasná komunita. Připojilo se přes 600 individuálních investorů Coinrule's kolo o Seedrs včetně mnoha našich dlouhodobých uživatelů a investorů. Jsme vděční každému z vás za neustálou podporu, zpětnou vazbu a uznání. Naším hlavním cílem je splatit důvěru, kterou jsme od vás všech dostali, plněním našeho poslání a poskytováním světově měnících obchodních technologií normálním lidem.

Obchodujte bezpečně,

Gabriele a Olega