běh krypto býka
Obchodování s roboty Obchodování Tipy

Nejslibnější kryptoměny k nákupu v příštím Bull Run

Jak jsme psali dříve, mnoho známek naznačuje, že jsme v současné době v rané fázi nového krypto býčího trhu. 

Počáteční oživení začalo v dubnu 2019, ale trvalo více než šest měsíců, než investoři a obchodníci znovu získali důvěru ztracenou během předchozích dvou let Bear Market. Mnoho kryptoměn nyní začíná vypadat velmi slibně. Ale které jsou nejslibnější krypto v příštím bull runu?

Bitcoinová dominance bliká znamením obnovy

Graf, který nejlépe syntetizuje současný stav kryptotrhu, je ten, který ukazuje dominanci bitcoinů za poslední dva roky. 

V lednu, po dlouhém období deprese, široký Altcoin Market začal převyšovat výkon bitcoinu, což posunulo bitcoinovou dominanci pod klíčovou trendovou linii. Trendová linie začala přesně od vrcholu krypto bubliny, když byla hysterie nákupu altcoinů na svém vrcholu. 

Dominance bitcoinu za poslední dva roky

To je jasná známka dlouhodobého zvratu. Je poměrně těžké odhadnout velikost dalšího cenového pohybu. I když je těžké to říct co lze očekávat od Crypto Marketu v nadcházejících měsících, je bezpečné předpokládat, že nákup altcoinů v diverzifikovaném portfoliu by mohl být atraktivní možností ve srovnání s pouhým držením bitcoinu. 

Mnoho altcoinů se již za poslední měsíc zdvojnásobilo, ale některé zaostávají a stále může být vhodná doba pro nákup. Zde jsou nejslibnější krypto v příštím býčím běhu.

Monero (XMR)

Zdá se, že graf poskytuje důkaz pro obrat. Cena znamenala pěkné dvojité dno a odtamtud se nyní zvýšila přibližně o 35 %. 0.0077 BTC byla jasná rezistence a Monero se již několik týdnů dařilo obchodovat nad ní. Mohli jsme vidět opakovaný test, který by poskytl ještě lepší vstupní ceny, ale poměr rizika/odměny je velmi přitažlivý. 

Týdenní graf Monero

Silné supporty nyní poskytují nízké riziko poklesu a první cíl je nyní kolem oblasti 0.012 BTC, což představuje potenciální nárůst o více než 40 % ze současných cen.

Ravencoin (RVN)

Ravencoin by mohl být jedním z nejslibnějších kryptoměn pro příští bull run. Mince klesla o 80 % z maxima v březnu 2019, což představuje masivní růst. Vzhledem k tomu, že coin je pouze o 25 % vyšší než jeho minimum oproti bitcoinu, je riziko/odměna nákupu kolem těchto úrovní velmi příznivé.

Ravencoin denní graf

Cena se od července 2019 drží v akumulační zóně, takže je samozřejmě těžké předvídat, kdy se posune výše. Na druhou stranu, podíváme-li se na sérii nižších maxim a na probíhající kompresi cen, můžeme očekávat určitou volatilitu, až se okraj trojúhelníku přiblíží přibližně za měsíc.

První významná oblast podpory je 330 satoshi a nárůst objemu je známkou rostoucího zájmu. Když už mluvíme o objemu, skutečnost, že se neustále zvyšuje při vzestupu a klesá, když cena klesá, je dalším pozitivním znamením, které je třeba sledovat.

Značka základní pozornosti (BAT)

Token se zvýšil zhruba o 70 % od minima v září 2019, ale cenové rozpětí mezi 2.2 3 a XNUMX XNUMX satoshi historicky nabídl významný nárůst kolem 90 %, což z něj jednoznačně činí jednu ze slibných kryptoměn v příštím býčím běhu.

Týdenní tabulka základního žetonu pozornosti

Minulý týden objem vytiskl druhé nejvyšší číslo od dubna 2019, kdy cena dosáhla svého historického maxima. Cena se nyní pokouší o nový průlom. Vyplatí se sledovat příští týdenní uzávěrku. Pokud nedojde v krátkodobém horizontu k žádnému významnému snížení, bude to známkou toho, že fáze akumulace skončila.

Solidní základy také podporují základní token pozornosti a byl zařazen do našeho seznamu sledovaných mincí s nejvyšším dlouhodobým potenciálem.

NEO

Takzvaný čínské Ethereum byla během Medvědího trhu silně zatlučena a cena se dlouho obchodovala ve strmém sestupném trendu. Mince je aktuálně o 60 % vyšší než dno, ale stále má nahoru asi 800 %, aby se opět dostal na vrchol.

Týdenní graf NEO

Na konci října se cena prolomila nad hlavní trendovou linii s pozoruhodným objemem a od té doby se pohybovala mezi 0.00144 a 0.1160 BTC. Objem se při stahování snížil a začal znovu nabírat, když se cena přiblížila k horní hranici rozpětí. To je velmi pozitivní znamení.

Je také zajímavé si všimnout, že cena tvoří a šálek a rukojeť vzor kolem dna. To je obecně býčí struktura, která by mohla poskytnout další důkaz zvratu.

0x (ZRX)

Token má strukturu, která se velmi podobá NEO. Cena se v současné době od minima zdvojnásobila, ale má růstový potenciál přibližně 700 % oproti historickým maximům dosaženým v květnu 2018. Stojí za zmínku, že cena dosáhla vrcholu, zatímco trh zápasil s těžkým medvědím trhem. Obchodníci by to měli vzít v úvahu, protože jde o index potenciální dekorelace s bitcoiny a zbytkem trhu.

Cena klesla na dvojité dno na 1400 satoshi a odraz vedl k odtržení od dlouhodobého klesajícího trendu. Také v tomto případě byl tento krok spojen s výrazným nárůstem objemu, který potvrzuje jeho důležitost.

Týdenní graf ZRX

Z fundamentálního hlediska se token obchoduje na všech hlavních burzách a tým má pevné spojení s krypto komunitou. Navíc, V roce 2019 došlo k parabolickému růstu prostředí DeFi a token by mohl hrát významnou roli mezi nejslibnějšími kryptoměnami v příštím býčím běhu.

Jak tato nastavení využít?

V závislosti na strategii, kterou upřednostňujete, mohou být různé přístupy za současných tržních podmínek ziskové.

  • Koupit The Dip: Zachyťte každý pokles ceny a nakupujte za lepší ceny. Když je trend na trhu obecně vyšší, riziko/odměna nákupu je vždy ziskovější a nákup v době poklesu zesiluje potenciální zisky. Tato strategie zahrnuje pozornost a rychlou reakci na případné zvraty cen. 
  • Kupte si The Breakout: Když se volatilita trhu sníží a není jisté, jaký bude směr dalšího pohybu ceny, je bezpečné počkat na proražení klíčových úrovní a poté coin koupit.
  • Akumulovat: Tento strategie spočívá v pravidelném nákupu jedné nebo více konkrétních mincí. Rozdělení otevření vaší pozice na více objednávek vám dává možnost nákupu také za nižší cenu, čímž se sníží vaše průměrné náklady na nákup a zvýší se zisk, když se cena posune výše.

Vyberte si strategii, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a očekáváním trhu nikdy nezapomeňte použít základní pravidla řízení rizik.

Obchodujte bezpečně!

UPOZORNĚNÍ

Nejsem analytik ani investiční poradce. Vše, co zde uvádím, je čistě orientační, informační a vzdělávací. Měli byste nezávisle ověřit všechny informace v mém příspěvku. Nemohu být shledán odpovědným za jakoukoli ztrátu nebo škodu způsobenou na základě těchto informací. Mějte prosím na paměti, že obchodování s kryptoměnami zahrnují značnou míru rizika.