Kryptoautomatizované obchodování

Velký návrat

Ethereum vs bitcoin (BINANCE:ETHBTC) Velký návrat

Jak se kryptotrh konsoliduje po zuřícím býčím běhu, obchodníci se snaží zjistit, kam klesly žetony. Pojďme porovnat ETH vs BTC

Zajímavý graf k prohlédnutí je ETH vs BTC . Nyní, když počáteční nadšení vyprchá, je ideální pro rekalibraci a zvážení dlouhodobější perspektivy. Zde vidíme poslední čtyři roky ETH / BTC schéma. Vidíme, že během krypto boomů ETH překonává BTC . Většinu času však ETH / BTC obecně se obchoduje níže, než je aktuálně, a zdá se, že se nakonec vrátí ke svému průměru.

Současná úroveň je tam, kde ETH v minulosti několikrát nedokázalo udržet své zisky. Tentokrát se zdá být jiný příběh, protože podpora se drží dobře i přes brutální nedávný výprodej. Stojí za zmínku, že graf představuje řadu nižších maxim během předchozího cyklu, zatímco tento týden by cena mohla vytisknout vůbec první vyšší minimum nad tuto zásadní úroveň.

Na druhou stranu se obchodní pár stále obchoduje hluboko pod pořád vysoká valuace z let 2017 a 2018, a to by mělo investory pozastavit nad opatrností. Sledování tohoto grafu vám poskytne cenné informace o tom, kdy je nejlepší čas znovu otočit portfolio Bitcoin do altcoinů.