získejte krypto cashback s OKEx
Kryptoautomatizované obchodování

Obchodujte na Okexu a získejte krypto cashback ve své oblíbené minci!

CoinrulePosláním společnosti je učinit automatizované obchodování skutečně uživatelsky přívětivým a umožnit každému vytvořit pokročilé obchodní systémy pomocí několika jednoduchých kroků. Nedávno jsme oznámili nové partnerství se společností OKEx. Dnes jsme nadšeni, že můžeme odhalit první výsledek této spolupráce. Prvních 100 účtů, které se zúčastní této akce, získá 100% krypto cashback Coinrule's Hobbyist Premium Plan. 

Podpora obchodování OKEx

Pokud si založíte účet na OKEx přes náš Odkaz na přihlášení, připojte jej k Coinrule a obchodujte s kryptoměnami v hodnotě alespoň 100 USD. Za svůj prémiový plán můžete požádat o cashback ve výši 40 USD Coinrule. 

Nejlepší ze všech? Můžete se rozhodnout, ve které minci bude krypto cashback denominován. Připravit se! Vyberte si coin, který má největší šanci na zvýšení ceny, a my vám jej zašleme přímo do vaší peněženky! Můžete si vybrat mezi deseti mincemi s nejvyšší tržní kapitalizací.

Zde jsou kroky, jak se zúčastnit této promo akce:

  • Vytvořit účet Coinrule
  • Přihlaste se k odběru jednoho z našich Prémiové plány (hobbyista, obchodník nebo profesionál)
  • Vytvořte si nový účet na OKEx prostřednictvím našeho Odkaz na přihlášení
  • Připojte svůj účet OKEx k Coinrule
  • Vytvořte jednu nebo více automatizovaných strategií s Coinrule a obchodujte alespoň 100 $ na OKEx do konce promo akce (17. července)
  • Napište nám přes náš chat v aplikaci nebo e-mailem
  • Coinrule převede vybrané coiny do tří dnů

Tři nejaktivnější účty během období promo akce budou mít nárok na další odměnu přímo na jejich účet OKEx!

První tři účty s nejvyšším objemem obchodů během 1měsíčního období propagace obdrží resp 50 USDT, 30 USDT a 20 USDT jako další odměnu poskytnutou společností OKEx.

Objevte OKEx

OKEx je jednou z největších světových krypto burz. OKEx představuje jedno z nejlikvidnějších obchodních míst pro kryptoměny. Podle Coinmarketcap je OKEx třetí největší burzou pro objem obchodů. Obchodujte na OKEx, najdete více než 300 uvedených obchodních párů, které vám poskytnou spoustu příležitostí pro vaše obchodní strategie.

Jsme rádi, že můžeme našim obchodníkům nabídnout možnost vytváření pokročilých obchodních systémů na OKEx, který má pozoruhodnou historii inovativních funkcí a zabezpečení v kryptoprostoru! 

Pospěšte si a připojte se k promo akci, volných je pouze 100 míst! 

Máte Coinrule účet? Přihlaste se zde
Vytvořte si účet na OKEx zde