Kryptoautomatizované obchodování

Série Life Of A Trader: Chat s Travisem, trenérem crossfitu a znalcem kryptoměn

Vítejte v CoinruleSeriál Život obchodníka. Dnes sedíme s Travisem, a Coinrule uživatel & Crossfit Coach se stal znalcem kryptoměn. Tento exkluzivní rozhovor ukazuje, jak Travis využívá principy disciplíny, strategie a přizpůsobivosti k navigaci v dynamickém světě automatizovaného obchodování s kryptoměnami.

Travisi, je mi potěšením, že jste naším prvním „obchodníkem měsíce“. Můžete začít tím, že nám stručně představíte sebe, své zázemí a jak jste se dostali k obchodování s kryptoměnami?

T: Pocta je opravdu moje. Děkuji, že jste na mou cestu posvítili reflektorem.

Momentálně bydlím v rušné metropoli Londýně, ale jsem původem z Kanady a přestěhoval jsem se sem asi před 6 lety. Moje každodenní práce je ve skutečnosti CrossFit trenér a osobní trenér, což je úplně jiné odvětví než Crypto a obchodování! Jak již bylo řečeno, existuje spousta přenositelných dovedností, které jsem do obchodování přinesl – pozornost k detailům, rozpoznávání vzorů a talent pro dešifrování složitých systémů – které mi pomohly v obchodování.

Ke kryptoměnám jsem se původně dostal prostřednictvím her na webu 3! Byl jsem fascinován myšlenkou vlastnictví digitálních aktiv u herních předmětů a potenciálního dalšího příjmu hraním. Ale jak jsem se ponořil hlouběji, uvědomil jsem si, že infrastruktura pro vydělávání spolehlivých příjmů z hraní byla ve velmi raných fázích a bude pravděpodobně trvat roky, než z ní bude možné získat nějaký spolehlivý příjem. Což mě přivedlo k krypto dennímu obchodování, což také poskytlo prostředek k dodatečnému příjmu, ale bylo mnohem dostupnější pro začátek.

Cesta do obchodování s kryptoměnami

Každý obchodník má jedinečný příběh o své cestě do světa kryptoměn. Můžete se podělit o své zkušenosti a co vás přivedlo k automatizovanému obchodování?

T: Počáteční příběh – stejným dílem fascinace a frustrace. Stejně jako my všichni, kteří začínáme obchodovat, se to zdá jako snadný způsob, jak vydělat peníze „nakupujte levně, prodávejte vysoko“ a naopak. Ale ve skutečnosti je to nejjednodušší a nejtěžší způsob, jak vydělat konzistentní peníze!

Zpočátku to bylo velmi frustrující vyhrávat a prohrávat, aniž bych znal rámec nebo hlavní příčinu toho, proč se to stalo, to mě vedlo na dlouhou cestu osobního vzdělávání. Studoval jsem stovky hodin grafů, studoval a učil se od špičkových obchodníků na různých platformách sociálních médií. Nacvičeno přes příliš mnoho Coinrule demo pravidla počítat!

"Zpočátku to bylo velmi frustrující vyhrát a prohrát, aniž bych znal rámec nebo hlavní příčinu toho, proč se to stalo, to mě vedlo na dlouhou cestu osobního vzdělávání."

Postupem času se mé znalosti zvyšovaly a vedly k ucelenému pohledu na to, jak funguje trh a cena.

Přitažlivost automatizovaného obchodování se zrodila z pouhé nutnosti. Žonglování s 60hodinovým pracovním týdnem při hledání obchodních příležitostí se stalo neudržitelným. Automatizace, přes Coinrule, se stal mým multiplikátorem síly na trhu a umožnil mi dosáhnout efektivity bez obětování efektivity.

Vlivy a mentoři

Existují v kryptoměnovém prostoru nějací konkrétní obchodníci nebo myšlenkoví vůdci, kteří výrazně ovlivnili vaši obchodní filozofii?

T: Absolutně! Crypto Face a tým Market Cipher byli nápomocni při utváření hlavní části mého raného vývoje, zejména při pochopení dynamiky trhu a psychologie, která je řídí. Další pozoruhodnou zmínkou by byl Crypto Neuvo a jeho jednoduchá vysvětlení, jak číst svíčky, a zejména „Wick Strategy“.

O vaší strategii

Se svými obchodními pravidly jste dosáhli působivých výsledků. Mohl byste osvětlit základní principy nebo filozofie vaší strategie?

T: Děkuji; je to nahromadění veškeré tvrdé práce a dlouhých hodin, které jsem vložil.

Co se týče strategie, srdcem jsem protistranný obchodník! (Proti trendu)- Jen jako upozornění, tuto strategii bych nedoporučoval začátečníkům, je důležité se nejprve naučit základy obchodování s trendem!

Jak již bylo řečeno, jakmile lépe porozumíte základům, začnete si všímat, jak se trh a cena pohybují, má to přirozený tok, který se řídí stejnými zákony vesmíru, které všichni známe. "Co jde nahoru, musí sestoupit a co jde dolů, musí vystoupit."

Velké příležitosti jsou přítomny na obou koncích spektra a vyhýbají se určité nejistotě obchodování uprostřed. Musíte jen vymyslet nejlepší způsob, jak identifikovat místní vrcholy a spodky, abyste toho mohli využít.

"Základy mé strategie využívají indikátory sentimentu i cenové hybnosti k identifikaci potenciálních vrcholů a spodků pro vstup"

Obchodní výzvy

Každý obchodník čelí výzvám a překážkám. Co byste řekli, že pro vás bylo nejnáročnějším aspektem obchodování s kryptoměnami a jak jste to překonali?

T:  Mojí největší výzvou byly mé emoce a trpělivost, při ručním zadávání obchodu jsem se neustále hádal, nebo jsem příliš brzy zastavil ztrátu/vybral zisk. Automatizace přes Coinrule byla obrovská část mého překonání této výzvy a poskytnutí disciplíny potřebné k dodržení mého obchodního plánu a neutralizace mých emočních předsudků.

Pravidlo reflektoru a jeho původ

V rámci této funkce zdůrazňujeme konkrétní pravidlo zvolené obchodníkem. Můžete nám říct o svém pravidle, jeho významu a jak jste na něj přišli?

T: Vzorový příklad pravidla, které ztělesňuje moji strategii, integruje index peněžních toků (MFI) pod 20 v 15minutových i 4hodinových časových rámcích s překročením MACD nad signální linií v 15minutovém časovém rámci.

Index peněžního toku představuje sentiment mince, která je přeprodaná, zatímco překročení MACD představuje obrat cenové akce a ukazuje vzestupnou hybnost. Výstupní podmínka pro to může využít Bollingerovo horní pásmo, specifické % zvýšení ceny nebo dokonce překročení MACD pod signální linii v závislosti na mé toleranci k riziku.

Osobně bych také rád navázal BTC MFI na pravidlo, abych zajistil, že obchoduji směrem k makro trhu. Původně jsem vyvinul tuto základní strategii, když jsem pozoroval vzorce odehrávající se tímto způsobem během stovek hodin strávených analýzou grafů.

Pohledy na budoucnost kryptoměn

Kryptoměna je rychle se vyvíjející prostor. Na základě vašich zkušeností a pozorování, kde vidíte budoucnost obchodování s kryptoměnami, zejména s nárůstem automatizace a algoritmických strategií?

T: Budoucnost je rozhodně kombinací AI, strojové učení a automatizované obchodování. Tento typ obchodování je mnohem lepší než ruční obchodování, protože má schopnost mnohem rychleji prohledávat trh a hledat příležitosti a nejlépe ze všech odstraňuje emocionální stránku obchodování!

Rady pro začínající obchodníky

A konečně, pro ty, kteří jsou v obchodování s kryptoměnami noví nebo chtějí vylepšit své strategie, jakou radu byste jim nabídli, aby v tomto dynamickém prostředí prosperovali?

T: Vřele doporučuji studium Market Cipher; jejich zdroje jsou zlatým dolem informací. Vzhledem k tomu, že se jedná o mnoho základních ukazatelů – RSI, MFI, MACD, Volume Weighted Average, atd. – získáte ucelené znalosti o tom, jak číst grafy a cenovou akci.

Navíc bych doporučil procvičit si to, co se naučíte CoinruleJe Demo Exchange, zkoušení různých strategií a analyzování výsledků.

Nakonec se ptejte! Nikdy neváhejte oslovit  Coinrule společenství; je to poklad kolektivní moudrosti, který čeká na využití, protože v naší komunitě máme tolik talentovaných obchodníků, kteří touží pomoci.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Travis je skutečným moderním polyhistorem, který vyniká ve dvou zdánlivě odlišných oblastech, CrossFit coachingu a Cryptocurrency Trading. Jeho cesta ukazuje, že dovednosti, jako je rozpoznávání vzorů, emoční disciplína a horlivá pozornost k detailu, mohou být skutečně přenositelné napříč různými oblastmi.

„Začleněním automatického obchodování prostřednictvím Coinrule do svého nabitého programu Travis neslevuje ze svého závazku v oblasti fitness nebo financí.“

Travis zdůrazňuje hodnotu komunitního učení a povzbuzuje nové obchodníky, aby se zapojili do platforem jako Coinrule vylepšit své strategie. Jeho úspěch slouží jako posilující připomínka toho, že člověk nemusí volit jediný pruh, aby se mu dařilo v dnešním mnohostranném světě. Ať už jste začátečník v obchodování s kryptoměnami, nebo ostřílený obchodník, který chce optimalizovat své strategie, Travisovy postřehy nabízejí užitečnou moudrost. Jeho zkušenosti nabízejí neocenitelné lekce jak pro nováčky, tak pro experty, což z něj dělá Coinrule's Trader of the month.

Automatizujte své obchody s Coinrule Dnes!