Toky Příjmů S Kryptem
Kryptoautomatizované obchodování

5 nejlepších toků příjmů s kryptoměnami

Tradiční toky příjmů dnes přinášejí mizivé výnosy a investoři hledají alternativy. Nikdy není příliš brzy začít uvažovat o nových zdrojích pasivního příjmu. Jak říká citát slavného Warrena Buffeta: „Pokud se nenaučíte vydělávat peníze, když spíte, budete pracovat až do smrti.“Když svět zachvátila kryptoměnová revoluce, zvážili jste různé toky příjmů s kryptoměnami?

Rychlý vývoj trhů s kryptoměnami přiměje každodenní nadšence do kryptoměn, aby naskočili do rozjetého vlaku a rychle vydělali snadné peníze. Musíte mít na paměti, že stabilní, ale nižší výnosy jsou nejlepším způsobem, jak dlouhodobě dosahovat zisků, které mění život. 

Dnes prozkoumáme různé způsoby, jak můžete získat příjem prostřednictvím kryptoměny.

Jak vydělat příjem pomocí kryptoměn

Každý z níže uvedených přístupů má své klady a zápory. Neexistuje jediný nejlepší způsob, jak získat pasivní tok příjmů. Jejich kombinací a alokací zdrojů podle vašich konkrétních potřeb si budete moci vytvořit dlouhodobě udržitelný zdroj pasivního příjmu.

Crypto Mining

Těžba kryptoměn se stala věcí v roce 2009 po zavedení bitcoinu. Od té doby došlo k exponenciálnímu nárůstu digitálních měn. Pokud jste mohli začít těžit již v roce 2009, mohli byste být na cestě stát se dolarovým multimilionářem. I když vás těžba pravděpodobně nezbohatne přes noc, pokud vstoupíte do podnikání dnes, stále poskytuje vzrušující příležitosti.

Bitcoin je nejlepší krypto na těžbu, pokud začínáte v malém měřítku. Nejjednodušší způsob, jak získat pasivní příjem pomocí těžby kryptoměn, je připojit se k a důlní bazén. Před výběrem těžebního fondu je třeba zvážit následující faktory:

  • Zabezpečení a spolehlivost – zajistěte, aby byl těžební fond bezpečný před hackery a aby jednotlivci, kteří jej provozují, byli důvěryhodní.
  • Velikost fondu – čím větší je fond, tím častější jsou výplaty, ale částky mohou být menší. Menší fondy budou mít vyšší výplatu, ale méně často.
  • Poplatky – většina těžebních poolů si bude účtovat poplatky a mohou si účtovat až 4 % 

Budete však muset nastavit rozumná očekávání. Je to drahý proces a vyžaduje obrovské zdroje. Z tohoto důvodu si budete muset dát tu práci a propracovat se s lekcemi, které se během toho naučíte.

Nejlépe když 

  • máte přístup k levnému zdroji elektřiny 
  • jsi technicky zdatný
  • jste „tady kvůli technologii“.

Stohovací

Staking je proces držení kryptoměny nebo tokenů na podporu síťové operace. Časem pak získáte odměnu v procentech. Stejně jako těžba se budete muset připojit k a sázení bazén

Vsazením coinů na blockchain přispějete k bezpečnosti sítě a ověříte transakce. Na oplátku dostanete kompenzaci. Kryptoměny používají „mechanismus konsenzu“, známý jako důkaz o sázce

„Doklad o sázce“ zajišťuje, že všechny transakce jsou zabezpečeny a ověřeny, aniž by prostředník působil jako zpracovatel plateb. Staking je podobné, jako když vaše aktiva pracují pro vás. Kromě toho vám staking umožňuje přispět k efektivitě a bezpečnosti blockchainových projektů. Není stanovena žádná sázková částka a můžete začít s malou částkou a zvýšit svou investici pro lepší výplatu. 

Nejlépe když

  • hledáte stabilní a předvídatelný návrat v průběhu času
  • věříte v dlouhodobý rozvoj projektu

Těžba likvidity

Těžba likvidity se stala jedním z nejlepších zdrojů příjmů s kryptoměnami, zejména v prostoru/protokolu decentralizovaných financí (DeFi). Tyto prostory DeFi závisí na uživatelích, aby je udrželi tekuté. Ostatní uživatelé pak mohou používat tokeny k obchodování s jinými tokeny nebo si půjčovat půjčky se současnou likviditou. 

Uživatelé, kteří poskytují likviditu v prostorech DeFi, jsou známí jako poskytovatelé likvidity nebo těžaři likvidity. Motivací, kterou získáte z těžby likvidity, je úrok z prostředků, které vložíte do fondu, a účtované transakční poplatky.

Zatímco těžba likvidity je jedním z nejlepších toků příjmů s kryptoměnami, budete muset být opatrní. Chybou v kódu mohou být zadní vrátka používaná hackery ke krádeži finančních prostředků z těžebního fondu. 

Kromě toho by bylo nejlepší, kdybyste před vstupem do poolu pro těžbu likvidity důkladně prozkoumali. Pomohlo by, kdybyste zvážili bezpečnostní protokoly používané ve fondu, jeho spolehlivost a výnosy, které získáte. Naštěstí všechny potřebné informace najdete rozsáhlým průzkumem. 

Nejlépe když

  • chcete dosáhnout nadprůměrně stabilních pevných výnosů
  • chcete objevit skutečný potenciál ekosystému DeFi

Půjčky

Držitelé kryptoměny jsou často vyzýváni, aby své tokeny uchovávali v peněženkách, dokud se cena měny nezvýší. Jedná se však o nízkorizikovou strategii, která generuje nízký zájem. 

Krypto půjčování vám nejen umožňuje získat úrok, ale také můžete odemknout hodnotu své měny a použít ji jako zástavu pro půjčku. Tento koncept se ujal v roce 2020 uprostřed pandemie COVID-19 a kryptopůjčky se staly jedním z nejjednodušších způsobů, jak získat přístup k fiat měnám.

Na rozdíl od typických půjček jsou kryptopůjčky nadměrně zajištěny, což poskytuje věřiteli pojištění, pokud cena měny prudce klesne. Na druhou stranu to bude mít obrovskou ránu pro dlužníka, pokud jejich platforma vyžaduje, aby ji udržoval poměr úvěru k hodnotě (LTV).

Nejlépe když

  • chcete ke svým dlouhodobým držbám přidat pasivní tok příjmů

Automatizované obchodování

Obchodování patří mezi nejpoužívanější zdroje příjmů v kryptoměnách. I když nejste profesionální obchodník, díky automatizovanému obchodování můžete obchodovat s kryptoměnami, aniž byste neustále aktivně sledovali své obchodní platformy. Platformy používají algoritmy k obchodování s měnami ve stanovených časech. 

Budete muset formulovat obchodní strategii. Automatizovaná platforma pro obchodování s kryptoměnami bude provádět obchody na základě technických ukazatelů, ceny aktiv nebo jednoduše rebalancování vašeho portfolia za účelem optimalizace návratnosti v průběhu času.

Pokud jste v obchodování s kryptoměnami začátečník, budete si muset prostudovat různé obchodní strategie a vybrat si tu správnou platformu. Chcete-li používat automatizovanou platformu pro obchodování s kryptoměnami, budete si muset otevřít účet u obchodního robota a vybrat jednu z dostupných obchodních strategií. 

Než se pustíte do obchodování s kryptoměnami, přečtěte si více o několika tipech, které byste měli mít vždy na paměti.

Existuje spousta obchodních strategií, které můžete provozovat, každá z nich má specifický účel.

  • Dolarová průměrná strategie – Pravidelně nakupujte svá oblíbená aktiva, abyste získali dlouhodobě nejlepší možnou kupní cenu a vyrovnali efekt krátkodobé volatility.
  • Momentum Trading – Chyťte aktiva na solidním vzestupném trendu, abyste profitovali z dalšího vzestupu nebo poklesu. Když je trend dostatečně silný, výnosy z takových strategií mohou být docela relevantní.
  • Vyvažte své portfolio – optimalizujte alokaci aktiv ve vašem portfoliu v závislosti na pohybu trhu. Můžete například zvýšit expozici těm, kteří mají nadprůměrný výkon, a snížit rovnováhu klesajícího trendu.
  • Krátkodobé skalpování – Obchodujte automaticky s malými cenovými výkyvy na trhu, abyste dosáhli malých, ale častých zisků.

Opět platí, že žádný přístup není lepší než jiný. Nejlepším přístupem je pravděpodobně kombinovat alokaci portfolia napříč všemi těmito různými přístupy, abyste snížili volatilitu a zvýšili tok příjmů, kterých můžete dlouhodobě dosáhnout bez významného úsilí.

Zjistěte více o strategiích, které můžete automaticky spustit Coinrule.

Začněte ještě dnes!

Obchodujte bezpečně

UPOZORNĚNÍ

Nejsem analytik ani investiční poradce. Vše, co zde uvádím, je čistě orientační, informační a vzdělávací. Všechny informace obsažené v mém příspěvku by měly být nezávisle ověřeny a potvrzeny. Nemohu být shledán odpovědným za jakoukoli ztrátu nebo škodu způsobenou na základě těchto informací. Uvědomte si prosím rizika spojená s obchodováním s kryptoměnami.