nejlepší nft hry 2021
Kryptoautomatizované obchodování

Nejlepší NFT hry v roce 2021

Hry NFT jsou na vzestupu a poskytují vám skutečné příležitosti, jak vydělat skutečné peníze. Ano, čtete správně. Můžete vydělávat peníze pouhým hraním videoher, které jsou postavené na blockchainu. V tomto článku probereme nejlepší hry NFT v roce 2021, které můžete hrát, ale nejprve si proberme, co NFT vlastně znamená.

Co jsou NFT?

NFT je zkratka pro Non-Fungible Token a označuje specializovaný typ digitálního aktiva. Představuje vlastnictví digitálních objektů, jako jsou položky ve hře, umění, hudba, videa a tak dále. NFT, vyvinuté na základě základního konceptu nezaměnitelnosti, jsou jedinečné a nelze je vyměnit s žádným jiným digitálním aktivem. Pokud máte například jednodolarovou bankovku (zaměnitelné aktivum), můžete ji vyměnit se svým přítelem za jinou jednodolarovou bankovku a oba skončíte se stejnou hodnotou před a po transakci. Ale to není případ NFT, protože každý nezaměnitelný token je jedinečný a tato jedinečná informace je uložena na blockchainu. Tímto způsobem je téměř nemožné je pozměnit nebo padělat.

Získejte zaplaceno za hraní

Hry NFT vám umožňují vlastnit více položek ve hře, jako jsou virtuální země, zbraně, speciální schopnosti, postavy, vzhledy a mnoho dalšího. Je to v podstatě kombinace konvenčních a nekonvenčních herních designů a mechanismů, díky nimž je herní zážitek ještě vzrušující a zajímavější. A samozřejmě i finančně výhodnější.

Kromě výhod pro hráče umožňují NFT také vývojářům zachovat jedinečnost a vzácnost objektů ve hře. Pod deštníkem těchto mechanismů a herních mechanismů mohou hráči dostat zaplaceno za hraní třemi různými způsoby. 

  • Zahrajte si hru, ponořte se do příběhu a získejte nové NFT.
  • Nakupujte NFT představující herní předměty a ponechte si je k prodeji v budoucnu, abyste získali zisk.
  • Vychovávejte nebo vytvářejte nové předměty ve hře a poté je prodávejte.

Bez ohledu na metodu, kterou zvolíte, budete mít vlastnická práva ke všem NFT, které vyděláte. To je důvod, proč je tento model známý jako „nechte si zaplatit za hraní“. 

Pokud chcete vydělávat, pak úplně prvním krokem je vybrat si tu správnou NFT hru, která nejlépe vyhovuje vašim preferencím. Proto jsme sestavili seznam nejlepších her NFT, které můžete v roce 2021 umístit. 

1. Axie nekonečno 

Axie nekonečno je pravděpodobně nejpopulárnější NFT hra, která je směsí blockchainu a Pokémona. Pokud tuto hru znáte, nebudete potřebovat příliš mnoho času, abyste se naučili mechaniku Axie Infinity. Tato hra vám umožňuje sbírat a chovat digitální mazlíčky známé jako Axies. Tato zvířata jsou založena na NFT a hra běží na blockchainu Ethereum. Každá Axie přichází s jedinečným genetickým otiskem a používá se k boji s ostatními hráči. 

Axie nekonečno
Axie nekonečno

Své Axies můžete prodávat na NFT tržišti Ethereum a zisk bude záviset na schopnostech a jedinečnosti vašeho mazlíčka. Abyste se stali legitimním hráčem, musíte si nejprve zakoupit alespoň 3 Axies. Při plnění výzev a postupu v dobrodružném režimu nebo v bitvách PVP (hráč vs hráč) budete vydělávat SLP (Smoothe Love Portions). SLP je nativní token platformy založené na ERC-20. Stejný žeton budete také muset použít, pokud chcete vyšlechtit novou Axie.

2. Pískoviště

Sandbox 3D je také jednou z nejpopulárnějších her NFT v roce 2021. Je to herní metaverze, která je založena na voxelu a umožňuje vám budovat a také obchodovat s vašimi digitálními (voxelovými) aktivy. Tato hra je podobná Roblox a Minecraft ale s iterací blockchainu. Nástroje, které Sandbox 3D nabízí, můžete použít k vytváření digitálních předmětů a jejich prodeji na různých NFT tržištích. Kromě toho můžete pomocí této platformy také vytvářet vlastní hry.

ntf hra Sandbox
Pískoviště

Nativní token metaverze Sandbox 3D se nazývá SAND, který je také založen na ERC-20. Ostatní hráči použijí tento token k nákupu digitálního aktiva, které vytvoříte, a vy ho můžete použít také k tomu, aby udělali totéž. Platforma také nabízí NFT tokeny známé jako LAND a jedná se o nejžádanější a nejcennější aktiva, která hra nabízí.

3. Gods Unchained

Pokud hledáte hru zdarma, pak Gods Unchained bude vám nejlépe vyhovovat. Je to karetní hra, která nabízí prvky NFT. Tyto karty můžete získat porážkou ostatních hráčů v zápasech nebo si je můžete koupit od ostatních hráčů. V současnosti o tom, zda určitý zápas vyhrajete, rozhodují vaše herní schopnosti a také kvalita vaší karty. Tým, který stojí za hrou Gods Unchained NFT, však zavádí nová pravidla pro změnu mechaniky, aby bylo možné klást větší důraz na strategii a dovednosti k určení vítěze. 

Gods Unchained
Gods Unchained

Po vítězství v každém zápase získáte zkušenostní body, které se přesunou na váš panel zkušeností. Po dokončení každé lišty zkušeností dostanete nový balíček karet ze hry a vaše hodnost se také zvýší. Každá karta (NFT token) je token ERC-721, který lze obchodovat na nativním trhu Gods Unchained. Po prodeji svých karet získáte nativní kryptoměnu platformy, která je známá jako GODS.

4. Cizí světy

Cizí světy je obrovská hra, která je ve skutečnosti metaverzí De-Fi (decentralizované finance) s NFT. Umožňuje vám spolupracovat a soutěžit s ostatními hráči o TLM (Trilium) v ekonomické simulaci objevováním nových planet. TLM je vyžadován pro získání přístupu k dalším režimům a soutěžení s Planet DAO (decentralizované autonomní organizace). 

Hry Alien Worlds nft
Cizí světy

Abyste mohli soutěžit v různých herních questech, zapojit se do různých bitev a těžit TLM, můžete získat NFT v metaverzu cizích světů. Můžete také sestavit NFT, které si zakoupíte podle své jedinečné hry. Alien Worlds vám také umožňuje ovlivňovat celé směřování hráče tím, že se podílíte na správě a vybíráte požadované rádce 6 planet DAO.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Tím je náš seznam nejlepších her NFT v roce 2021 uzavřen. Celý herní prostor založený na blockchainu je den ode dne snazší, protože společnosti soutěží o poskytování hodnoty svým uživatelům/hráčům. To znamená, že netrvá příliš dlouho, než se začnete učit a hrát tyto nové hry. Jako bonus si cestou můžete také vydělat peníze, což z ní dělá nejen zábavu, ale i finančně výhodný zážitek.


Přečtěte si více o dalších způsobech, jak vydělat peníze pomocí kryptoměn.