Kryptoautomatizované obchodování

40% Cashback KuCoin Black Friday Deal

Připravte se na turbodmychadlo svého obchodování s nejočekávanější nabídkou roku! 

Kampaň Black Friday s KuCoin is teď žijí a prochází skrz Listopadu 30th 2023

Kvalifikovaní obchodníci se mohou těšit cashback až 40 %. o poplatcích za obchodování:

✅Cena 1: Obchodujte alespoň 100 XNUMX $ Coinrule on KuCoin Spot nebo Futuresa získejte 20 % z vašich čistých poplatků za obchodování jako cash-back

✅Cena 2: Obchodujte alespoň 1 milion $ Coinrule na KuCoin Spot nebo Futures získejte 40 % svých čistých poplatků za obchodování jako cash-back

Je to časově omezená příležitost, nenechte si ji ujít!

Pravidla k zapamatování:

  1. Aby bylo možné obchodovat, musí být prováděno výhradně prostřednictvím Coinrule
  2. Objem obchodování = Spot Volume *1 + Objem futures *1.
  3. Cashback je založen na „čistém“ poplatku za obchodování, který obsahuje srážky za použití KCS, slevy protistrany pro tvůrce trhu a další situace používání slevových kupónů. 
  4. Společnost KuCoin si vyhrazuje právo diskvalifikovat a zrušit vstupenky účastníkům, kteří se během této činnosti dopouštějí nečestných nebo zneužívajících činností. To zahrnuje hromadné registrace účtů za účelem farmářských dodatečných odměn a jakékoli jiné aktivity související s nezákonnými, podvodnými nebo škodlivými účely. 
  5. Všechny odměny budou rozděleny do 7 pracovních dnů po skončení kampaně.

Podívejte se, jak připojit KuCoin Spot a Futures on Coinrule.

Proč Coinrule?

Coinrule je více než jen obchodní platforma. Je to vaše brána ke strategii, automatizaci a provádění obchodů 24/7 bez nutnosti neustálého sledování trhů. Naše uživatelsky přívětivé rozhraní, tržiště a široká škála přednastavených obchodních šablon usnadňují začátečníkům i zkušeným obchodníkům maximalizovat svůj obchodní potenciál.

O společnosti KuCoin

KuCoin je globální burza kryptoměn pro četná digitální aktiva a kryptoměny. KuCoin, který byl spuštěn v září 2017, se rozrostl v jednu z nejpopulárnějších krypto burz a již má kolem 29 milionů registrovaných uživatelů ve více než 200 zemích a regionech po celém světě. Jako domov kryptodrahokamů KuCoin podpořil více než 750 projektů s více než 1,300 200 obchodními páry. Na KuCoinu mělo světovou premiéru více než 5 projektů. KuCoin je aktuálně jednou z XNUMX nejlepších krypto burz podle CoinMarketCap a Coingecko.

Pamatujte, že hodiny tikají a tyto nabídky nebudou trvat věčně. Upgradujte svou obchodní strategii pomocí Coinrule a vytěžte z tohoto Černého pátku maximum.

Šťastné obchodování,  

Projekt Coinrule Tým