Kryptoautomatizované obchodování

Do ETH nebo ne do ETH

Rychlý běh trhu za posledních několik měsíců byl svědkem mnoha nových příběhů, které se objevily v krátkém čase. Blížící se schválení bitcoinového ETF je hlavním katalyzátorem, ale znovuobjevení Solana jako přední Smart Contract Layer 1 také sehrálo důležitou roli v mánii. S vysokou rychlostí a úhledným UX přilákal mnoho obchodníků s kryptoměnami. Velkorysé výsadky pomohly zvýšit zájem.

Se vším nadšením je zde jeden hlavní hráč, který byl dosud vynechán: Ethereum. Velká stará dáma altcoinů by obvykle byla předním hráčem. V předchozích cyklech po a BTC noha-up, ETH bude následovat. Efekt bohatství by se pak rozšířil na coiny nižší Marketcap na Ethereu a celý trh by se shromáždil. Tentokrát se to ještě neodehrálo. Nedostatečně vysoké náklady na plyn na Ethereum Mainnet, fragmentace aplikací a sdílení paměti na různé vrstvy 2 a nejednotné uživatelské rozhraní pro přemostění způsobily, že ETH v současné době zaostává.

Zůstane to takhle? Možná ne. Příznivci Etherea vám rádi připomenou, že od přechodu z Proof-of-Work na Proof-of-Stake, známého jako sloučení a upgrade Etherea známého jako EIP-1559, Ethereum bylo deflační aktivum. Mnoho z nejvýznamnějších projektů, které se objevují ve vesmíru, používá virtuální stroj Ethereum (EVM) nebo jiným způsobem spolupracuje s Ethereem. I když to přímo neovlivňuje cenu, má to okamžitý dopad na Mindshare. Vylepšení základní vrstvy, jako je Danksharding, dramaticky zvýší propustnost Etherea. Vylepšené uživatelské rozhraní napříč různými vrstvami 2 usnadní uživatelům návrat.

Možná nejzajímavější z makro-bodu je, že BTC Spot ETF bude pravděpodobně spouštěčem na cestě k ETH ETF. Blackrockova žádost o to byla jasným znamením, že je to otázka KDY, ne JESTLI. Vyhlídka na výnos generující ETF, protože výnos ze sázek ETH bude narůstat držitelům, bude lákat pro investiční komunitu tradičního financování, která má zájem o výnosy. I když trhy nebyly v posledních týdnech tak laskavé, tento cyklus teprve začíná. Budoucnost ETH vypadá jasně.

V jiných zprávách se trhy nadále cítily pěnivé, ale zatím vykazovaly odolnost. Udržujte své stop-lossy pevné a užijte si prázdniny. Veselé Vánoce a šťastný nový rok z Coinrule tým!